کتاب چرا شنیده نمیشویم؟
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چرا شنیده نمیشویم؟
«چرا شنیده نمیشویم؟» نوشته «جین هاردی جونز»، دکترای آموزش و پرورش و دکتر «راث جی شرمن» است و به این پرسش پاسخ میدهد که چگونه با درک تیپ شخصیتی همسرمان به جای قضاوت او، وی را درک کنیم؟
پژوهشها و تجربه عملی مشاورههای قبل و بعد از ازدواج، دو استاد دانشگاه هاوایی که نویسندگان این کتاب هستند، نشان میدهد که ما برای خوشبختی به شدت به حفظ و نگهبانی از تضادها و اختلافاتمان احتیاج داریم.
این کتاب بر اساس دیدگاههای یکی از مشهورترین و تاثیرگذارترین ابزارهای شخصیتشناسی جهان یعنی MBTI نوشته شده است. در ابتدا کتاب کمک میکند تیپ شخصیتی خود و همسرتان را بشناسید، سپس شما را به ریشههای اختلاف دیدگاههایتان هدایت میکند. اختلافاتی که میتواند هم ما را به رشد برساند و هم میتواند به مشاجرههای مادامالعمر ما تبدیل شود. در جایجای مطالب کتاب مثالهای متعددی از مراجعان برای تعمیق درک مفاهیم کتاب ارائه میشود.
زوجهایی که با نویسندگان کار نمودهاند میگویند درک بهتری از خودشان پیدا کردند و شناخت آنها از شریک زندگیشان کاملتر شد و به علت اختلافات خود پی بردند.
دعوای سازنده
مرد؛ درک روانشناسی مردرابرت آ. جانسون
ما همه یک معجزه ایمژان شینودا بولن
راه درست زندگی پس از سی سالگیجیمز هالیس
تیپ شخصیتی شماچارلز مارتین
ازدواج رنج مقدس؛ تحلیل ریشهای اختلافات و راهکارهای کسب احساس رضایت در زندگی زناشوییداریل شارپ
خرد خاص و جذاببودنژان شینودا بولن
خوشی در میان رنج هارابرت الکس جانسون
حقیقت تلخژان شینودا بولن
خداحافظی با نقش قربانیورنا کست
لطفا پدرم باشمنصور یوسفزاده شوشتری
باز هم کتاب تیپ های شخصیتی، چند تا کتاب بنیاد مثل همند. تعداد کتابهارو کم کنید ولی مفید باشه نه اینکه تعداد کتابهارو زیاد کنید و تکراری...