کتاب مشاوره ازدواج
خواندن نظراتمعرفی کتاب مشاوره ازدواج
«مشاوره ازدواج» نوشته محمدرضا دژکام(-۱۳۵۳)، روانشناس و مشاور ایرانی است.
در این کتاب سعی بر آن شده تا با رویکردی ساده و در عین حال علمی و به زبان ساده و شیوا، از ابعاد گوناگون به مقوله ازدواج نگریسته شود و تمام مسائل مربوط به آن را در چهار بخش شرح داده شده است.
بخش اول: کلیاتی درباره ازدواج و روشهای شکلگیری این فرایند از ابتدا تا فرجام کار، البته با رویکردی علمی و از دیدگاههای گوناگون
بخش دوم: ارایه راهکارها، توصیهها، قواعد و روشهای طلایی برای داشتن زندگی زناشویی موفق و ازدواج پایدار
بخش سوم: مشاورههای گوناگون که در طول سالهای مشاوره (البته بخشی از هزاران مورد، بهعبارتی قطرهای از دریای بیکران که بهصورتهای متفاوت از جمله مشاوره حضوری، تلفنی و مکاتبهای بودهاند و من به مراجعهکنندگان پاسخهایی دادهام تا شاید راهگشای آنها در حل مشکلاتشان باشد)
بخش چهارم: بخش پایانی این کتاب؛ شامل پرسشنامههایی درباره عشق، روابط زناشویی همسران قبل و بعد از ازدواج است که میتواند برای تبیین شفافسازی افکار جوانان و زوجهای جوان نسبت به این موضوع (چقدر نسبت به یکدیگر علاقهمند هستند و...)، مورد استفاده قرار گیرد که توضیحات لازم در همان بخش ارایه شده است.
کلیدهای موفقیت در نامزدی، عقد و ازدواج
همسرگزینی امروزیعلی شمیسا
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
مردان مریخی زنان ونوسی در عصر نوینعلی علی پناهی
ده قرار مهم برای زندگی مشترکدیوید آرپ
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
نوازش در روابط زناشوییعلی شمیسا
سر دلبرانامیر حسین بانکیپورفرد
ازدواج عاقلانهشمسالدین حسینی
همسانی در ازدواجحسن بنی اسدی
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
نقره سپیدمحمدرضا رنجبر
۲۶,۹۷۰۷۰%
کتاب صد و سی و هشتم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی، خوب بود ، کتب نویسندگان ایرانی خیلی بهتره در مقایسه با مشابه های لوس خارجیش!!
نخونده،میگم بخونید.الکی که نیس،مسئله یه عمر زندگیه.مشاوره هم برید.اوکی؟!☺
بنظر کتاب خوبی باشه اما کتاب ازدواج عاقلانه که از سوی همین انتشارات نسل نواندیش به چاپ رسیده که مطالعه کردم واقعا بی نظیر بود
خوشم نیومد. خیلی کلیشه ای بود. و کلی گویی شده
نخونده،میگم بخونید.مسئله ی مرگو زندگیه🤒
یک کتاب عالی برای هر کسی که قصد ازدواج داره. اطلاعات بسیار خوبی به زبان ساده و با مثال میده. لازم نیست روانشناس باشی.
کتاب بدی نیست سه ستاره حقشه. فقط نمیدونم نویسنده چرا با وجود اینکه انسان تحصیلکردهای به نظر میاد اینقدر روی پدیده شوم سربازی تاکید داشت!! چیزی که اگه ۲ ۳ تا فایده که نویسنده گفته داشته باشه (که به نظرن