کتاب نوازش در روابط زناشویی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نوازش در روابط زناشویی
«نوازش در روابط زناشویی» به قلم علی شمیسا (-۱۳۴۶) همانگونه که از نامش پیدا است کتابی با موضوع روانشناسی و روابط بین همسران است.
پس از پذیرفتن واقعیت نوازش، هرگاه همسرتان را خالصانه و بیقیدوشرط نوازش میکنید، دوباره حسهای خوبتان را تجربه میکنید. بهقدری شاد، خوشحال و رمانتیک میشوید که اطرافیان با حیرت میپرسند: مگر بین شما چه اتفاقی افتاده که تا این اندازه گرم و صمیمی شدهاید، دوباره با هم حرف میزنید، شوخی میکنید، برای هم وقت میگذارید و هدیه میخرید؟ شاید خودتان هم بهروشنی نمیدانید از وقتی به فرهنگ نوازش ایمان آوردهاید، همهی راههای مسدود به رویتان گشوده شده است. نوازش ناب، این قدرت را دارد که هر رابطهی ناشاد و کسلکنندهای را احیا کند و هیجان کودکی ذوقزده و خوشبین را به شما بازگرداند.
بیتردید آموزههای این کتاب شما را بهسمتوسوی دوباره عشق ورزیدن و دوباره عاشق شدن میکشاند؛ البته به شرط آنکه زندگی را دوست داشته باشید و برای داشتن زندگی فعال و عاشقانه حاضر باشید در این حوزه هر کاری انجام دهید.
مردان مجنون زنان لیلی (جلد اول)
علی شمیسا
چگونه احساس خوب داشته باشیم؟منگان تریشیا
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
چرا مریخ و ونوس به هم برخورد میکنند؟علیرضا همتی
۳،۰۶۲ کلمه دانایی ۳باربارا آن کیفر
جذب خواستگار برای دختران ایرانینادر حاجیشمسایی
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
فوت و فنهای نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)علی شمیسا
همسرگزینی امروزیعلی شمیسا
آشتی با کودک درونعلی شمیسا
خاطرهدرمانیعلی شمیسا
مردان مجنون زنان لیلی (جلد اول)علی شمیسا
من این کتاب رو مطالعه کردم و با اینکه کتابهای دکتر شمیسا رو تعدادیشون رو خوندم متأسفانه برخلاف سایر کتابهاشون این کتاب بسیار سطحی و مقدماتی نوشته شده و مطالب در لا به لای کتاب به نحوی تکرار مکدرات میشه
بنظرم خیلی تکراری و بدون جذابیت بود
خوشم نیومد اصلا خیلی سطحی بود
خیلی کتاب بدی بود، بی مزه و خسته کننده، ارزش خوندن نداره
به نظرم کتاب بسیار جالبی بود خیلی ریزبینانه روابط رو توضیح داده که برای بسیاری از زوج ها مفیده
پس کی نت میاد دیونه شدیم خدا؟؟