کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری استاورولا راکیتزی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری

کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری

معرفی کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری

کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری نوشتهٔ استاورولا راکیتزی و مبینا مرادی نژاد و مهدیه انصاری و علیرضا کلهر و زهرا قاسمی است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری

کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری یک مرجع جامع در زمینه اختلالات سلامت روان و درمان‌های مبتنی بر شواهد است. این کتاب با نگاهی خوش‌بینانه و عاری از انگ، به بررسی اختلالاتی مانند اضطراب، وسواس، تروما، افسردگی، اسکیزوفرنی و اختلالات شخصیت می‌پردازد. ساختار منظم کتاب شامل ویژگی‌های بالینی، مدل‌های روان‌شناختی، فرمول‌بندی موردی و مداخلات درمانی است که آن را به منبعی ارزشمند برای متخصصان و دانشجویان تبدیل می‌کند.

خواندن کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به روان‌شناسان، روان‌درمانگران، روانپزشکان، دانشجویان روان‌شناسی و پزشکی، و محققان حوزه سلامت روان پیشنهاد می‌شود. همچنین برای غیرمتخصصانی که به دنبال درک عمیق‌تری از اختلالات روانی و روش‌های درمانی مبتنی بر شواهد هستند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب روانشناسی بالینی و روان درمانی شناختی رفتاری

"سلامت – جسمی و روحی – به یک اندازه مهم است. تفکر، احساسات و عملکرد مغز ما (سلامت روان) بر سلامت عضوی تأثیر می‌گذارد. تعصب و انگ در برابر اختلالات روانی واقعیتی است که در دنیای متعادن ما جایی ندارد. هر فرد، صرف نظر از محل تولد، حق دارد از اختلالات سلامت روان رنج ببرد و خواهان درمان مؤثر باشد."