کتاب ۳۶۵ روز بدون تو آکیرا ‍ + دانلود نمونه رایگان

کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

نویسنده:آکیرا ‍
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

کتاب الکترونیکی «۳۶۵ روز بدون تو» نوشتهٔ آکیرا و با ترجمهٔ سپیده دوستی، توسط نشر ۳۶۰ درجه منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از اشعار کوتاه و روزشمار است که هرکدام به یکی از روزهای جدایی و دلتنگی اختصاص یافته‌اند. شعرها با زبانی ساده و بی‌پرده، احساسات عمیق فقدان، عشق ازدست‌رفته و امیدهای خاموش را روایت می‌کنند. «۳۶۵ روز بدون تو» در دستهٔ شعر معاصر قرار می‌گیرد و به تجربه‌های عاطفی پس از جدایی می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

در «۳۶۵ روز بدون تو» آکیرا، شاعر کانادایی، تجربهٔ جدایی و سوگواری عاشقانه را در قالب اشعار کوتاه و روزانه به تصویر کشیده است. این کتاب در قالب ناداستان و شعر معاصر ارائه شده و هر شعر، روایتی مستقل اما پیوسته از روزهای پس از پایان یک رابطهٔ عاطفی است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر روز، یک شعر یا یادداشت کوتاه به مخاطب عرضه می‌شود و این تکرار روزانه، حس گذر زمان و عمق دلتنگی را ملموس‌تر می‌کند. اشعار با لحنی صادقانه و گاه تلخ، احساسات متناقضی چون امید، پشیمانی، خشم، دلتنگی و پذیرش را بازتاب می‌دهند. این مجموعه، نه‌تنها به تجربهٔ شخصی شاعر، بلکه به تجربه‌ای جمعی از فقدان و عشق ازدست‌رفته اشاره دارد و خواننده را با فرازونشیب‌های عاطفی پس از جدایی همراه می‌کند. «۳۶۵ روز بدون تو» اثری است که در آن، هر شعر به‌عنوان قطعه‌ای از پازل اندوه و امید، مخاطب را به تأمل دربارهٔ روابط انسانی و معنای عشق و فقدان دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر تجربهٔ جدایی و سوگواری عاشقانه، فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده با احساسات پیچیده و گاه متناقض پس از پایان یک رابطه روبه‌رو شود. اشعار کوتاه و روزشمار، امکان همذات‌پنداری را برای کسانی که تجربهٔ مشابهی داشته‌اند، افزایش می‌دهد و به‌گونه‌ای روایتگر فرازونشیب‌های عاطفی است که بسیاری از افراد در زندگی خود لمس کرده‌اند. «۳۶۵ روز بدون تو» با بیان صریح و بی‌پردهٔ احساسات، به مخاطب اجازه می‌دهد تا با اندوه، امید و پذیرش روبه‌رو شود و شاید در دل این واژه‌ها، تسکینی برای دردهای شخصی خود بیابد. این کتاب می‌تواند برای کسانی که به دنبال بازتاب احساسات خود در ادبیات هستند یا می‌خواهند با تجربهٔ فقدان کنار بیایند، مفید باشد.

این مجموعه برای علاقه‌مندان به شعر معاصر، کسانی که تجربهٔ جدایی یا فقدان را پشت سر گذاشته‌اند و افرادی که به دنبال همدلی و تسکین عاطفی هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به ادبیات احساس‌محور و روایت‌های کوتاه علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

«روز پنجم: اینو از اولش هم می‌دونستم» که خیلی طول نمی‌کشه. از بارآولی که باهات صحبت کردم اینو فهمیده بودم. با وجود این حس با امیدوار بودم اتفاق خوبی بینمون باقی بمونه! روز ششم: نگران و پریشونم از انکه بعد تو دیگه نتونم احساس عشق رو تجریه کنم. روز هفتم: اما باز دلتنگتم! متاسفانه این باعث میشه حس کنم چقدر قابل ترحم و ضعیفم! روز هشتم: چجوری ميشه با کسی که روحت رو لمس کرده. مثل قبل آشنایی» غریبه شد؟