کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری آکیرا ‍ + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۴.۴از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری

معرفی کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری

کتاب الکترونیکی «۳۶۵ روز شکرگزاری» نوشتهٔ آکیرا با ترجمهٔ سینا عسکری و نشر آکیرا، مجموعه‌ای از جملات و دعاهای کوتاه برای هر روز سال است که بر محوریت شکرگزاری، امید و ارتباط با خداوند شکل گرفته است. این اثر در دستهٔ کتاب‌های انگیزشی و معنوی قرار می‌گیرد و تلاش دارد مخاطب را به تمرین روزانهٔ قدردانی و توجه به حضور خداوند در زندگی دعوت کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری

این کتاب در قالب ۳۶۵ یادداشت کوتاه، هر روز را با یک پیام یا دعا آغاز می‌کند و مخاطب را به تأمل دربارهٔ نعمت‌ها، چالش‌ها و فرصت‌های زندگی دعوت می‌کند. «۳۶۵ روز شکرگزاری» در دوره‌ای نوشته شده که دغدغهٔ آرامش، امید و معنویت برای بسیاری از افراد اهمیت یافته است. نویسنده با انتخاب جملات ساده و مستقیم، تلاش می‌کند تا خواننده را به تمرین شکرگزاری و اعتماد به خداوند در فراز و نشیب‌های زندگی تشویق کند. این کتاب به دور از پیچیدگی‌های فلسفی یا دینی، بیشتر بر تجربهٔ شخصی و احساسات روزمره تمرکز دارد و هر یادداشت، فرصتی برای مکث و بازنگری در نگاه به زندگی فراهم می‌آورد. در کنار دعاها و جملات الهام‌بخش، گاهی به موضوعاتی مانند صبر، بخشش، عشق، امید و پذیرش نیز پرداخته می‌شود. این اثر برای کسانی که به دنبال راهی برای تقویت روحیه و آرامش ذهنی هستند، می‌تواند همراهی روزانه باشد.

خلاصه کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری

این بخش خالی است.

چرا باید کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری را خواند؟

«۳۶۵ روز شکرگزاری» با ساختار روزانه و یادداشت‌های کوتاه، فرصتی فراهم می‌کند تا مخاطب هر روز با یک پیام مثبت و معنوی روبه‌رو شود. این کتاب به جای ارائهٔ راه‌حل‌های پیچیده، بر تمرین سادهٔ شکرگزاری و توجه به حضور خداوند در زندگی تأکید دارد. خواندن این اثر می‌تواند به ایجاد عادت قدردانی، افزایش امید و آرامش ذهنی کمک کند و در روزهای پرتنش، یادآور نعمت‌ها و فرصت‌های کوچک و بزرگ زندگی باشد.

خواندن کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال تقویت معنویت، آرامش ذهنی و تمرین شکرگزاری هستند. همچنین کسانی که با اضطراب، ناامیدی یا چالش‌های روزمره دست‌وپنجه نرم می‌کنند و نیاز به یادآوری‌های مثبت و الهام‌بخش دارند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

فهرست کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری

- هر روز یک یادداشت: کتاب به صورت روزانه و با شماره‌گذاری پیش می‌رود و هر روز یک پیام یا دعا ارائه می‌شود. - موضوعات اصلی: شکرگزاری، دعا، امید، صبر، بخشش، عشق، پذیرش، اعتماد به خداوند و آرامش. - ساختار: هر یادداشت معمولاً با یک جملهٔ کوتاه یا دعا آغاز می‌شود و به تأمل دربارهٔ یک جنبه از زندگی یا رابطه با خداوند دعوت می‌کند. - تنوع موضوعی: در طول سال، موضوعات مختلفی مانند روابط، موفقیت، شکست، نگرانی، شادی و معنای زندگی مطرح می‌شود و هر یادداشت به یکی از این جنبه‌ها می‌پردازد.

بخشی از کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری

«هیچ روزی نبوده است که خدا مرا رها کرده باشد. هیچ‌کس جز خدا مرا در این روزها حمایت نمی‌کند. خدایا؛ من کاملاً حاضرم. بعضی وقت‌ها فقط به خدا نگاه می‌کنم و می‌گویم: «خدایا ممنونم. زندگی آسان نیست. اما من خوشبختم.» امروز، فردا و تا همیشه. خدا روزی‌دهنده من است. و سپس خدا وارد شد و مرا دوباره کامل کرد. عزیز خدا شدن حس خاصی دارد. یک نکته درباره من، این است که مهم نیست چه چیز را از سر می‌گذرانم، حالم همیشه خوب خواهد بود. نه به این دلیل که خودم را دارم بلکه چون خدا هوای مرا دارد. وقتی خدا می‌گوید: «زمانش رسیده است». هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید: «نه!» آیا تا به حال هنگام دعا گریه کرده‌ای؟ چون دعا واقعاً همینقدر عمیق است.»

ava pn
۱۴۰۴/۰۴/۲۴