کتاب بارگاه خار و رز
معرفی کتاب بارگاه خار و رز
کتاب بارگاه خار و رز رمانی فانتزی از سارا جی. ماس و با ترجمه هدیه رضوی است که این کتاب را انتشارات کهکشان دانش روانه بازار کرده است. این اثر داستان دختری شکارچی به نام فیره را بازگو میکند که در تلاش برای نجات خانوادهاش از فقر و گرسنگی در جنگلی زمستانی و پرخطر دست به شکاری اشتباه میزند؛ شکاری که پایش را به سرزمینی جادویی باز میکند و پیمان باستانی میان انسانها و موجودات جاودان را به بوته آزمایش میگذارد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بارگاه خار و رز
کتاب بارگاه خار و رز به قلم سارا جی. ماس روایتگر فضایی تاریک، رازآلود و حماسی است که تقابل میان دنیای فانی انسانها و قلمرو جادویی پرثیان را با خطرات گوناگون به تصویر میکشد. این کتاب در ۴۶ فصل تدوین شده است و ساختار روایی آن با تمرکز بر بقا، کشمکشهای طبقاتی، بهای پیمانهای تاریخی و مناسبات خانوادگی پیش میرود. در این اثر، قتل یک گرگ نقض عهدنامهای کهن میان فانیها و موجودات جاوید به شمار میرود و خیلی زود هیولایی جانورمانند و خشمگین به کلبه محقر خانواده هجوم میآورد. متن اثر با توصیف جزئیات بصری پیرامون زندگی روستایی، روابط پرتنش اعضای خانواده و سایه سنگین ترس از هجوم نامرئی پریا، خواننده را به درک فضای داستان نزدیک میکند. نویسنده تنش میان تسلیم در برابر سرنوشت و ایستادگی شجاعانه را با خلق قهرمانی جسور و درعینحال آسیبپذیر به آزمون میگذارد.
خلاصه داستان بارگاه خار و رز
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
فیره، دختر نوزدهساله شکارچی، برای رهایی خانوادهاش از مرگ در سرمای کشنده زمستان، گرگی غولپیکر را در اعماق جنگل با تیری از جنس چوب کوهی از پا درمیآورد و پوستش را در بازار دهکده میفروشد. اما این جانور درواقع یکی از موجودات جاودان سرزمین پرثیان بوده است. اندکی پس از این واقعه، موجودی عظیمالجثه و رعبانگیز با شکستن در کلبه به خانه آنها هجوم میآورد و خونبهای گرگ را مطالبه میکند. بر اساس معاهده کهن، تاوان ریختن خون بیدلیل یک پری، یک زندگی در برابر یک زندگی است؛ امری که فیره را در برابر گزینشی سخت میان مرگ یا اسارت در دنیای رازآلود پریان قرار میدهد.
چرا باید کتاب بارگاه خار و رز را بخوانیم؟
چرا باید کتاب بارگاه خار و رز را بخوانیم؟
- این کتاب کشمکش انسانی برای بقا و فداکاری خانوادگی را در قالب داستانی خیالانگیز به تصویر میکشد.
- این کتاب احساسات قهرمانی عملگرا را در مواجهه با خطرات ناشناخته و انتخابهای مرگ و زندگی دنبال میکند.
- این اثر تضاد میان دنیای فقرزده فانیها و قلمرو پررمزوراز موجودات جاودان را با تعلیقی پیوسته پیش میبرد.
- این اثر برای علاقهمندان به روایتهای پرماجرا از شجاعت، وحشت و کشف دنیای ناشناخته فانتزی تجربهای مناسب فراهم میکند.
کتاب بارگاه خار و رز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
- علاقهمندان به رمانهای فانتزی تاریک و جهانسازیهای خیالی
- کسانی که به داستانهای بقامحور و شخصیتهای سرسخت و مستقل علاقه دارند
- کسانی که از قصههای بازآفرینیشده با درونمایه پریان، طلسمها و پیمانهای کهن لذت میبرند
- خوانندگانی که داستانهای آمیخته با تعلیق، رازآلودگی و تنشهای تند عاطفی را دنبال میکنند
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بارگاه خار و رز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| تعداد صفحهها | ۳۸۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۹۹۰۰۰ تومان |
| مجموعه و فروست | ادبیات برای همه انتشارات کهکشان دانش |
| برچسب | ادبیات ایالات متحده آمریکا |
مجموعهی پنج جلدی درباری از خار و رز را پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما از انتشارات آذرباد تهیه کنید و بخوانید برای دوست داران ماجراهای فانتزی تخیلی هیجانی و درام.
مطمین هستین که مترجم یه ادم حقیقی بوده ؟ حتی یه بچه هم متوجه میشه که کتاب توسط هوش مصنوعی ترجمه شدم واقعا متاسفم