کتاب شب با آتش به پایان می رسد کی. ایکس. سونگ + دانلود نمونه رایگان

کتاب شب با آتش به پایان می رسد

ویراستار:آمنه بختیاری
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب شب با آتش به پایان می رسد

کتاب شب با آتش به پایان می رسد با عنوان انگلیسی The Night Ends with Fire نوشتهٔ «کی. اکس. سونگ» و ترجمهٔ «فاطمه حامدی‌فر»، توسط نشر کوله‌پشتی منتشر شده است. این رمان فانتزی بزرگسال، داستانی را در بستری تاریخی - تخیلی روایت می‌کند که ریشه در فرهنگ و اسطوره‌های شرق آسیا دارد. محوریت داستان حول شخصیت‌هایی است که در دل یک امپراتوری رو به زوال، با چالش‌های اجتماعی و خانوادگی و هویتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شب با آتش به پایان می رسد اثر کی. اکس. سونگ

کتاب «شب با آتش به پایان می‌رسد» یک رمان معاصر و آمریکایی در ژانرهای فانتزی و تاریخی است که با الهام از فرهنگ و تاریخ شرق آسیا به‌ویژه چین باستان نوشته شده است. «کی. اکس. سونگ» (K. X. Song)، نویسنده‌ای با پیشینهٔ مهاجرتی، در این رمان به‌سراغ موضوعاتی چون هویت، حافظه، ترجمه و تاریخ رفته و داستان را در بستری از افسانه‌ها و واقعیت‌های اجتماعی روایت کرده است. این رمان با زبانی توصیفی، فضای امپراتوری، خانواده‌های اشرافی، جنگ و تحولات اجتماعی را به تصویر کشیده است.

روایت از زاویهٔ دید شخصیت اصلی، «های مِی‌لین» پیش می‌رود و خواننده را با فرازونشیب‌های زندگی او، از خانهٔ پدری تا میدان جنگ همراه می‌کند. این کتاب با ترکیب عناصر فانتزی، اسطوره و واقعیت تاریخی، جهانی پررمزوراز و چندلایه خلق کرده که در آن، سرنوشت فردی و جمعی به هم گره خورده است. این اثر علاوه‌بر ماجراهای فردی، به ساختار قدرت، نقش زنان، افسانه‌های کهن و تأثیر جنگ بر زندگی مردم عادی نیز پرداخته است. «یادداشت نویسنده» و «سؤالاتی برای بحث و گفت‌وگو» عنوان دو بخش پایانی کتاب «شب با آتش به پایان می‌رسد» است.

خلاصه داستان شب با آتش به پایان می رسد

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با معرفی «های مِی‌لین»، دختر جوانی از خانواده‌ای اشرافی اما رو به افول آغاز می‌شود. پدر او، مردی معتاد به افیون و قمار، خانواده را به ورطهٔ فقر و بی‌ثباتی کشانده است. در آستانهٔ جنگی بزرگ، فرمان سربازگیری صادر می‌شود و پدر از رفتن سر باز می‌زند. مِی‌لین که با نامادری جوانش (شویینگ) رابطه‌ای نزدیک و حمایتی دارد، ناچار می‌شود با واقعیت‌های تلخ ازدواج اجباری و فداکاری برای خانواده روبه‌رو شود. فردی به خانه می‌آید تا برای او شوهری پیدا کند و سرنوشتش را به مردی تاجر و بی‌رحم گره بزند، اما مِی‌لین که شاهد خشونت و بی‌عدالتی در خانهٔ نامزد آینده‌اش است، تصمیم می‌گیرد سرنوشت خود را به دست بگیرد. او با کمک شویینگ، هویت مردانه‌ای برای خود می‌سازد و به‌جای پدر، داوطلبانه به ارتش می‌پیوندد. در این مسیر با «شاهزاده لیو»، هفتمین پسر جنگ‌سالار آشنا می‌شود و میان آن‌ها رابطه‌ای پیچیده و پرکشش شکل می‌گیرد. مِی‌لین در دل ارتش با چالش‌های هویت، جنسیت، بقا و وفاداری روبه‌رو می‌شود و باید میان خواسته‌های شخصی و مسئولیت‌های خانوادگی و اجتماعی انتخاب کند.

چرا باید کتاب شب با آتش به پایان می رسد را بخوانیم؟

این رمان از زاویه‌دید زنی جوان روایت شده که برای بقا و آزادی، هویت خود را پنهان می‌کند. پرداختن به موضوعاتی مانند خانواده، فداکاری، هویت و سرنوشت در بستری از اسطوره و واقعیت، باعث شده است که این رمان، اثری چندلایه و تأمل‌برانگیز باشد. علاقه‌مندان به داستان‌هایی با شخصیت‌پردازی قوی، فضای تاریخی و درون‌مایه‌های فمینیستی می‌توانند از خواندن این کتاب لذت ببرند و با دنیایی پر از رمزوراز، انتخاب و مقاومت روبه‌رو شوند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های فانتزی تاریخی، دوست‌داران اسطوره‌ها و فرهنگ شرق آسیا و کسانی که به روایت‌های زنانه و دغدغه‌های هویتی و اجتماعی علاقه دارند، مناسب است و به مخاطبانی که به‌دنبال داستان‌هایی دربارهٔ مقاومت، انتخاب و عبور از محدودیت‌های اجتماعی هستند، پیشنهاد می‌شود.

درباره کی. اکس. سونگ

«کی. اکس. سونگ» (K. X. Song) داستان‌نویسی چینی و نویسندهٔ رمان‌های «پژواک در شهر» (An Echo in the City) و «شب با آتش به پایان می‌رسد» (The Night Ends with Fire) است. او نویسنده‌ای از دیاسپورای آسیایی است که ریشه‌هایی در هنگ‌کنگ و شانگهای دارد؛ زیرا با وجود زندگی در غرب، ریشه‌های فرهنگی‌اش آسیایی است. این تجربهٔ زیستن میان دو فرهنگ، معمولاً در آثار چنین نویسندگانی بازتاب پیدا می‌کند. او در میان فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف رشد کرده و به نوشتن داستان‌هایی علاقه‌مند است که به حافظهٔ جمعی، ترجمه و ماهیت متغیر تاریخ پرداخته است. رمان نخست او در ژانر نوجوان با عنوان «پژواکی در شهر»، برندهٔ جایزهٔ کتاب فریمن شد و توسط نشریاتی همچون فایننشال تایمز، کیرکوس ریویوز و انجمن کتابداران چینی - آمریکایی به‌عنوان یکی از بهترین کتاب‌های سال ۲۰۲۳ انتخاب شد.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب حاضر علاوه‌بر اینکه اثرِ منتخب فهرست Indie Next بوده (فهرستی از آثار پیشنهادی توسط کتاب‌فروشان مستقل آمریکا)، در نیویورک تایمز (New York Times Bestseller) و USA Today و ساندی تایمز (Sunday Times) پرفروش بوده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

کیرکوس ریویوز (Kirkus Reviews) این کتاب را داستانی پراحساس و پرکشش در ژانر فانتزی و تاریخی دانسته که ترکیبی از روایت‌های اسطوره‌ای، رمانتیک و قدرت‌طلبی‌های سیاسی را به تصویر می‌کشد؛ همچنین فایننشال تایمز در معرفی نویسنده، از قلم او به‌عنوان «پرصدا و تازه‌نفس در میان نویسندگان نسل جدید آسیایی» یاد کرده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

این کتاب با عنوان «سرانجام شب آتش است» با ترجمهٔ «فرناد امیر‌احمدی» توسط نشر همزاد‏‫ در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است.‬

بخشی از کتاب شب با آتش به پایان می رسد

«پنجاه‌ودو

افرادی هستند که پیوند روحی قوی‌ای دارند و افرادی که پیوند روحی ضعیفی دارند؛ اما کمتر دربارهٔ دستهٔ سوم می‌دانیم: کسانی که هیچ‌گونه گرایش روحی‌ای ندارند. این گروه نادر از مردم، قادر به درک یا داشتن قدرت روحی در هیچ سطحی نیستند. اینکه این وضعیت موهبت است یا نفرین همچنان موضوع بحث‌های فراوانی است؛ زیرا درحالی‌که آن‌ها هیچ امیدی به دست‌یابی به قدرت اغواگر لیشیا ندارند، در عوض، اطمینان دارند که هرگز با آن فاسد نخواهند شد.

یادداشت‌های گم‌شدهٔ یک محقق لیشیا از قرن هشتم، تاریخ نامعلوم

شاهزادهٔ شی‌مینگ دقیقاً همان شکلی بود که در کابوس‌هایم ظاهر می‌شد. موهایی براق، گونه‌هایی برجسته و صورتی همانند نقاشی. نگاهم روی لب‌های پرش مکث کرد؛ سپس، متوجه شدم به او زل زده‌ام و آب دهانم را قورت دادم.

سرفه‌ای از گلویم بیرون پرید. سعی کردم آن را پنهان کنم که طبعاً باعث شد بیشتر به سرفه بیفتم. حین خفگی از سرفه‌ای فروخورده، دولا شدم و سپس، به‌سمت دیوار برگشتم تا از دید پنهان شوم.

پِی‌ژی پرسید: «حالت خوبه؟ مولان؟»

احساس کردم نگاه لِی روی من به حرکت درآمد. بیشتر کنار دیوار کِز کردم و تاجایی‌که می‌توانستم صورتم را پوشاندم. درحالی‌که نومیدانه سعی می‌کردم جلوی سرفه‌ام را بگیرم، چشمانم پر از اشک شده بود. قلبم آن‌قدر تند می‌زد که فکر می‌کردم هر لحظه ممکن است از هوش بروم.»