دانلود و خرید کتاب تصادف فریدا مک فادن ترجمه علیرضا رضوی
تصویر جلد کتاب تصادف

کتاب تصادف

معرفی کتاب تصادف

کتاب تصادف (خطر انتهای جاده، دروغ می‌گوید!) با عنوان اصلی The Crash نوشتهٔ فریدا مک فادن و ترجمهٔ علیرضا رضوی است. این رمان آمریکایی یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «ادبیات برای همه» از انتشارات کهکشان دانش است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تصادف اثر فریدا مک فادن

کتاب تصادف، اثری هیجان‌انگیز از نویسندهٔ آمریکایی فریدا مک‌فادن است. این رمان در ژانر تریلر روان‌شناختی قرار می‌گیرد و به دلیل داستان‌پردازی پرپیچ‌وخم، شخصیت‌های جذاب و پایان‌های غافلگیرکننده، خوانندگان را تا آخرین صفحه مجذوب خود می‌کند. کتاب تصادف کتابی است که حول محور شخصیت اصلی، «تیگان»، زنی باردار، و حوادثی که او را در یک موقعیت خطرناک و پرتعلیق قرار می‌دهند، می‌چرخد. داستان به بررسی عمیق مسائل روان‌شناختی، روابط انسانی پیچیده و تلاش شخصیت‌ها برای بقا در برابر تهدیدات پنهان می‌پردازد. فریدا مک‌فادن با استفاده از روایت‌ها و تکنیک‌های تعلیق، اثری را خلق کرده که حس کنجکاوی و هیجان را در خواننده زنده نگه می‌دارد.

خلاصه کتاب تصادف اثر فریدا مک فادن

داستان با صحنه‌ای تکان‌دهنده آغاز می‌شود که راوی، «تیگان»، در میان یک تصادف شدید در برف و بوران خود را می‌بیند. او که هشت‌ماهه باردار است، در تلاش برای یافتن راهی برای نجات، با زوجی به نام هنک و پولی روبرو می‌شود که به او پیشنهاد پناهگاهی در کلبه‌ای دورافتاده می‌دهند تا از کولاک در امان بماند.

این پناهگاه امنی که تیگان تصور می‌کند، به زودی به مکانی پر از خطر تبدیل می‌شود. تیگان پیش از این تصادف، به دلیل پی بردن به حقیقتی هولناک دربارهٔ آینده خود و فرزندش، راهی سفری به سوی برادرش شده بود. اکنون، او در کابین این زوج مرموز، متوجه می‌شود که در معرض خطری مرگبار قرار گرفته است. کتاب تصادف با افشای تدریجی گذشتهٔ شخصیت‌ها و رازهای پنهان، مبارزه تیگان برای نجات جان خود و فرزند متولد نشده‌اش را در محیطی پر از تعلیق و بی‌اعتمادی روایت می‌کند.

چرا باید کتاب تصادف اثر فریدا مک فادن را بخوانیم؟

کتاب صادف یک تجربهٔ تریلر روان‌شناختی نفس‌گیر را ارائه می‌دهد. این کتاب با داستان‌پردازی ماهرانه، حفظ حس تعلیق در تمام طول روایت، و پیچش‌های داستانی که در لحظات مناسب ظاهر می‌شوند، خواننده را میخکوب می‌کند. مضامین عمیق روان‌شناختی، روابط انسانی پیچیده و تلاش شخصیت‌ها برای بقا در برابر تهدیدات پنهان، کتاب تصادف را به اثری تبدیل کرده که شما را تا آخرین صفحه درگیر خود نگه می‌دارد و به کشف حقیقت پشت حوادث و پیامدهای آن ترغیب می‌کند.

خواندن کتاب تصادف اثر فریدا مک فادن به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به ویژه برای خوانندگانی مناسب است که علاقه‌مند به تریلرهای روان‌شناختی هستند و از داستان‌های پرتعلیق، رمزآلود و تحلیل ذهن شخصیت‌ها لذت می‌برند، دنبال روایت‌های پرهیجان و غیرقابل پیش‌بینی هستند که با هر فصل، پیچش‌های جدیدی را آشکار می‌کنند، به داستان‌هایی با شخصیت‌های چندلایه و روابط پیچیده علاقه دارند که در آن‌ها انگیزه‌ها و اسرار پنهان به تدریج فاش می‌شوند و به مضامین بقا، کنترل و کشف حقایق پنهان در بستری از درام و تعلیق توجه دارند.

درباره فریدا مک‌ فادن

فریدا مک‌فادن، متولد ۱ می ۱۹۸۰، نویسنده‌ای آمریکایی است که بیشتر برای رمان‌های تریلر روان‌شناختی و کمدی‌های پزشکی خود شناخته می‌شود. او علاوه بر نویسندگی، یک پزشک متخصص در زمینهٔ آسیب‌های مغزی نیز هست. از آثار او می‌توان به کتاب‌های «هیچ‌وقت دروغ نگو»، «بانوی طبقهٔ بالا»، «خدمتکار»، «در قفل‌شده» و «می‌خوای یه راز رو بدونی؟» اشاره کرد.

بخشی از کتاب تصادف

«آروم مانیتوری که به شکمم وصل کردنو جابه‌جا می‌کنم که مطمئن شم تن‌کوچولوم اون تو حالش خوبه. یکی بیرون تو بخش زایمان ضربان قلبشو چک می‌کنه، رو صفحهٔ کنار تخت می‌بینم ضربانش ثابت رو ۱۲۰ تا در دقیقه‌ست. بعد اینکه از طریق سرم یه کم مایع بهم دادن، حال هردوتامون خیلی بهتر شده. الانم آنتی‌بیوتیک وریدی از اون دستم می‌ره تو رگم. یه دوز کم مورفینم بهم دادن که دردشو کم کنه. حس می‌کنم مثل بالش سوزنی شدم، ولی انقدر از مراقبتایی که تو این چند ساعت اینجا بهم دادن خوشحالم که نگو.

فکر کنم حال‌مون خوب می‌شه، مامان.

دکتر تواری می‌گه: «زخم پاتو شستیم. خیلی عفونی شده بود، یه شکستگی سه‌قسمتی تو مچ پاتم داری...»

داره دربارهٔ شکستگی مچ پام حرف می‌زنه، ولی چیزی که نمی‌دونم و می‌ترسم بپرسم اینه که آیا فکر می‌کنه پامو از دست می‌دم. صبح که دیدمش افتضاح بود، الانم که با یه لایهٔ کلفت گاز پوشونده شده، مطمئنم هنوزم همونقدر بده، هنوزم به زور حسش می‌کنم. بدتر اینکه بیرون اتاق بیمارستان شنیدم یکی گفت «ممکنه اون پاشو از دست بده». پس بیخودی نگران نیستم.»

AS4438
۱۴۰۴/۰۴/۰۶

سه ستاره برای کتابی به این حد خوب واقعا" کم است، امیدوارم نظرم حذف نشه،همچنین امیدوارم یک مترجم و ویراستار دیگر مسئولانه ودلسوزانه این کتاب را بازبینی کنند، بحدی خواندنش اعصاب خراب کن هست که بارها تصمیم گرفتم رهایش کنم

- بیشتر
۱۴۰۴/۰۴/۲۱

کمتر از توقعم از ابن نویسنده بود..

۵۰%