کتاب سالهای بیقرار: خاطرات جواد منصوری
خواندن نظراتمعرفی کتاب سالهای بیقرار: خاطرات جواد منصوری
گزیده ای از مقدمه کتاب: بارها از من پرسیدهاند؛ «چرا این همه خاطرهگویی و خاطرهنگاری؟» و «چه فایده از این همه گفتهها و نوشتهها؟!» پاسخ به این پرسش را باید در هجده سال پیش جست، زمانیکه برای اولین بار پای در این مسیر نهادم. با اینکه در حال و هوای انقلاب اسلامی رشد و تکوین یافته بودم، سؤالات بسیاری پیرامون این پدیده بزرگ سیاسی ـ اجتماعی که زندگی ما را زیر و رو کرد، در ذهن داشتم. در پی یافتن پاسخ به پرسشهایم دست به تحقیق و مطالعه زدم. در کتابها، کلاسها، محافل و تشکلها جوابی نیافتم. اگر جوابی هم شنیده میشد، بسیار سطحی و کلیشهای بود. در رسانههای جمعی نیز فقط نظرها و تحلیلهای تبلیغی و ارشادی وجود داشت. پس گشتم و گشتم ... پرسیدم و جستم. تا آنکه راهنمایی شدم به سوی پدیدآورندگان انقلاب: «انقلابیون»، «مبارزان»، «فعالان سیاسی» و به زعم رژیم شاه: «خرابکاران»، «اغتشاشگران»، «برهمزنندگان امنیت اجتماعی»، «مقدمین علیه امنیت کشور» و «متعرضین به تاج و تخت شاهنشاهی». گفتوگو، مصاحبت و نشست و برخاست با ایشان، و شنیدن خاطرات تلخ و شیرین و تحلیلهای آنان، به جوابهایی اندک از پرسشهایی بسیار رهنمونم کرد. اما همین یافتن و دانستن خاطرات و خطرات و تحلیلهای آنها، لایه لایه بر سؤالات من افزود. نمیتوانستم خود را فریب دهم، که اقناع شدهام، نه نشدم! اما معترفم دریچههایی از معرفت و حقیقت به رویم گشوده شد، که اولین باب آن علم به جهل خود، و بعد اشتیاق بیشتر به دانستن بود، و ...
خاطرات حبیبالله عسکراولادی
برای تاریخ میگویم: خاطرات محسن رفیقدوستسعید علامیان
جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفریمجتبی جعفری
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
سیاهچال مِستر؛ خاطرات ربودهشدن جلال شرفی دیپلمات ایرانی در بغدادمحبوبه عزیزی
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زادهمحمدمهدی بهداروند
سنگریزههایی که شمارش نشدند (خاطرات سرتیپ قیس صبیح الزیدی)فاطیما فاطری
خاطرات یک لباس شخصیص. خ.
خاطرات احمد احمداحمد احمد
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۱۳,۰۰۰۵۰%
به قول خود نویسنده، آقای کاظمی، این کتاب با کتابهای «احمد احمد» و «خاطرات عزت شاهی» سه گانه ای را شکل می دهند که همپوشانی زیادی دارند. حدود ۱۲ سال پیش خاطرات احمد احمد را خواندم که اولین کتاب از
کتاب بسیار عالی از نظر محتوا حتما مطالعه کنید
با سلام.از کتاب بسیار خوب شما منونم
با سلام کتاب از لحاظ محتوی کتاب ضعیفی هستش،معلومه نویسنده محترم دارای اطلاعات ضعیفی بوده و متاسفانه نتایج و تحیل های ایشون به شدت سطحی و آبکی میباشد ،من کتابهای خاطرات خیلی زیادی از خیلی از مبارزین انقلابی خواندم و