کتاب با زندگی بمان
معرفی کتاب با زندگی بمان
کتاب با زندگی بمان با عنوان اصلی End the struggle and dance with life: how to build yourself up when the world gets you down نوشتهٔ سوزان جفرز و ترجمهٔ لادن شریعتزاده اثری در حوزهٔ روانشناسی است که نشر نسل نواندیش آن را در سال ۱۴۰۲ منتشر کرده است. این کتاب به خودشناسی، معنویت و رهایی از کشمکشهای درونی میپردازد و تلاش میکند راههایی برای تجربهٔ آرامش و رضایت در زندگی روزمره ارائه دهد. کتاب حاضر به خواننده کمک میکند تا با کنارگذاشتن مبارزه و ستیز با زندگی، به جایگاه پذیرش و همراهی با جریان زندگی برسد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب با زندگی بمان اثر سوزان جفرز
کتاب با زندگی بمان (از ستیزه و مبارزه دست بردار و همراه زندگی شو!) اثری روانشناختی است که به دغدغههای انسان معاصر دربارهٔ رضایت، آرامش و معنای زندگی پرداخته است. سوزان جفرز در این کتاب با بهرهگیری از تجربیات شخصی و آموزههای معنوی، خواننده را به سفری درونی دعوت میکند تا از نگرانیها و کشمکشهای بیپایان رها شود و بهسوی پذیرش و هماهنگی با زندگی حرکت کند. ساختار کتاب بر پایهٔ روایتهای شخصی، مثالهای ملموس و تمرینهای کاربردی شکل گرفته است. نویسنده با زبانی صمیمانه، مفاهیمی مانند خود برتر، رهاسازی، معنویت و تعریف تازهای از موفقیت را مطرح و تلاش میکند نشان دهد که آرامش و شادی، نه در کنترل بیرونی، بلکه در تغییر نگرش و پذیرش درونی یافت میشود. کتاب با زندگی بمان در قالبی آموزشی و الهامگرفته از روانشناسی معنوی، راهکارهایی برای کاهش استرس، غلبه بر ترس و یافتن معنا در لحظات روزمره ارائه داده است.
خلاصه کتاب با زندگی بمان
پیام اصلی کتاب بر رهایی از مبارزهٔ بیپایان با زندگی و حرکت بهسوی پذیرش و هماهنگی با جریان آن استوار است. سوزان جفرز باتکیهبر تجربیات شخصی و آموزههای معنوی به این نکته اشاره کرده که بسیاری از رنجها و اضطرابهای انسان، ریشه در تلاش برای کنترل شرایط بیرونی و رسیدن به کمال دارد. او مفهوم «خود برتر» را معرفی میکند؛ بخشی از وجود انسان که سرچشمهٔ آرامش، عشق و قدرت درونی است و با ارتباط با آن میتوان از نگرانی و کشمکش رها شد. در بخشهایی از کتاب، نویسنده به عادتهای مخربی مانند اعتیاد به کار، کمالگرایی و نیاز به کنترل دیگران میپردازد و نشان میدهد که این الگوها چگونه باعث دوری از رضایت و شادی میشوند. سوزان جفرز تأکید دارد که موفقیت واقعی، نه در دستاوردهای بیرونی بلکه در تجربهٔ لحظهٔ حال و توجه به ابعاد مختلف زندگی معنا پیدا میکند. او با مثالهایی از زندگی روزمره و داستانهای الهامبخش، راههایی برای رهاسازی، سادهسازی و تمرکز بر لذت و رضایت درونی پیشنهاد میدهد. در نهایت، کتاب بر اهمیت پذیرش خود، تمرین رهاسازی و ایجاد تعادل میان ابعاد مختلف زندگی تأکید دارد و خواننده را تشویق میکند تا با تغییر نگرش به آرامش و شادی پایدارتری دست یابد.
چرا باید کتاب با زندگی بمان را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی متفاوت به موضوعات روانشناسی و معنویت، به خواننده کمک میکند تا از چرخهٔ بیپایان نگرانی، رقابت و کمالگرایی فاصله بگیرد و بهجای آن، آرامش و رضایت را در لحظهٔ حال تجربه کند. کتاب حاضر ابزارهایی برای شناخت بهتر خود، رهاسازی عادتهای آسیبزا و ایجاد تعادل در زندگی ارائه میدهد. مطالعهٔ این اثر میتواند به کسانی که بهدنبال معنا، آرامش و کیفیت بهتر در زندگی هستند، دیدگاهی تازه و کاربردی ببخشد.
مطالعهٔ این کتاب برای کسانی مناسب است که با اضطراب، استرس، کمالگرایی یا احساس نارضایتی از زندگی دستوپنجه نرم میکنند؛ همچنین افرادی که به خودشناسی، رشد فردی و معنویت علاقهمند هستند یا بهدنبال راههایی برای کاهش کشمکشهای درونی و افزایش رضایت از زندگی هستند، میتوانند از مطالب این کتاب بهرهمند شوند.
درباره سوزان جفرز
سوزان جفرز (Susan Jeffers) روانشناس برجسته و نویسندهٔ مطرح حوزهٔ خودیاری بود که در سال ۱۹۳۸ متولد شد و در ۲۰۱۲ میلادی چشم از جهان فروبست. او دکترای روانشناسی خود را از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد و سالها در جایگاه استاد دانشگاه، مدیر اجرایی بیمارستان و برگزارکنندهٔ سمینارهای خودشناسی فعالیت داشت. آثار او با استقبال گسترده در سطح جهان روبهرو و میلیونها نسخه از کتابهایش به بیش از ۳۵ زبان ترجمه شد. سوزان جفرز با شیوهای ساده و الهامبخش به افراد کمک میکرد تا بر ترسهای خود غلبه کنند، روابط سالمتری بسازند و زندگی را با اعتمادبهنفس و عشق و آرامش تجربه کنند. کتابهای پرفروش او از جمله بترس و انجام بده!، ابهام را در آغوش بگیر، پایان تقلا و رقص با زندگی و شهامت برقراری ارتباط از منابع مهم رشد فردی و روانشناختی در جهان به شمار رفتهاند.
چه نسخههای دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟
این کتاب با عنوان با زندگی برقصیم با ترجمهٔ مهدی قراچهداغی توسط مؤسسهٔ انتشارات نگاه در سال ۱۳۸۰ و توسط نشر شباهنگ در سال ۱۳۸۴ روانهٔ بازار کتاب ایران شده است.
بخشی از کتاب با زندگی بمان
«سالها پیش، در یک قایق بادی در دریای کارائیب بودم. صاحبان این قایق بادبانی جان و نامزدش بودند، دوستان جدیدی که در تعطیلات دو هفتهایام پیدا کرده بودم. جان میخواست تلاشش را انجام دهد تا اوقات فوقالعادهای داشته باشم (یا میخواست شهامتم را بسنجد) هنگام غروب آفتاب بهطرف جزیرۀ مجاور حرکت کرد جایی که قرار بود شب را آنجا بگذارانیم. این مسئله او را اذیت نکرد که هوا تقریباً تاریک و دریا بهطور باورنکردنیای متلاطم است اما واقعاً مرا نگران کرد!
همانطور که بادبانها بلند میشوند و ما در دریاهای آزاد بودیم، متوجه شدم سخت از اینطرف به آنطرف تکان میخورم. خیلی سخت تلاش کردیم تا هم دریا و هم قایق را بیحرکت نگه داریم، اما لازم به گفتن نیست که هیچکدام همکاری نمیکردند. محکم روی نیمکتی در سمت چپ قایق نشستم، در مقابل حرکت بالا و پایین مقاومت میکردم؛ اما حالت تهوع به سرعت به سراغم آمد. متوجه شدم این روش هرگز کار نمیکند، باید روش دیگری را امتحان میکردم.»