تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب و تو خواهی یافت
معرفی کتاب و تو خواهی یافت
معرفی کتاب و تو خواهی یافت
کتاب الکترونیکی «و تو خواهی یافت گنجی را که در تو خفته است» (منظومهٔ داستان ترجمه؛ ۵۰) نوشتهٔ لوران گونِل با ترجمهٔ فروغ طاعتی و از انتشارات نون، داستانی معاصر و فلسفی است که در قالب روایتی داستانی به جستوجوی معنای زندگی، ایمان و هویت فردی میپردازد. این اثر با محوریت شخصیتهایی از طبقهٔ متوسط شهری فرانسه، دغدغههای معنوی و روانشناختی انسان مدرن را در بستری روایی و با نگاهی انتقادی به سنتها و باورهای رایج بررسی میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب و تو خواهی یافت
این رمان در فضایی معاصر و در فرانسه روایت میشود و دغدغههای انسان امروزی دربارهٔ معنویت، هویت، ایمان و نقش سنتها را در زندگی فردی و اجتماعی به تصویر میکشد. کتاب با محوریت دو شخصیت اصلی، «آلیس» و «ژرمی»، پیش میرود: آلیس، زنی موفق در حوزهٔ ارتباطات و بازاریابی، و ژرمی، کشیشی جوان که با بحران ایمان و معنویت روبهروست. داستان در بستر شهر پاریس و شهر کوچکی به نام کلونی رخ میدهد و با ورود شخصیتهای فرعی، خانواده، همکاران و اعضای کلیسا، لایههای مختلفی از جامعهٔ معاصر فرانسه را بازتاب میدهد. کتاب در سالهای اخیر نوشته شده و به دغدغههای روز انسان غربی دربارهٔ معنای زندگی، نقش دین، و جستوجوی خوشبختی میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از عناصر داستانی و گفتوگوهای فلسفی، مرز میان ایمان سنتی و معنویت فردی را به چالش میکشد و با ارجاع به متون مقدس، عرفان شرق و روانشناسی مدرن، تصویری چندلایه از جستوجوی درونی انسان ارائه میدهد.
خلاصه کتاب و تو خواهی یافت
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با موفقیت شغلی «آلیس» آغاز میشود؛ زنی که در دنیای پررقابت ارتباطات و بازاریابی کار میکند و در عین حال با بحرانهای شخصی و خانوادگی دستوپنجه نرم میزند. در سوی دیگر، «ژرمی» کشیش جوانی است که در شهری کوچک، با کاهش تعداد مؤمنان و بیانگیزگی معنوی روبهروست. آلیس که خود اعتقادی به دین ندارد، تصمیم میگیرد به ژرمی کمک کند تا کلیسا را احیا کند و تعداد شرکتکنندگان را افزایش دهد. این همکاری به چالشی برای هر دو تبدیل میشود: آلیس با تردیدها و پیشداوریهایش دربارهٔ ایمان و معنویت روبهرو میشود و ژرمی نیز با پرسشهای بنیادین دربارهٔ رسالت، معنای ایمان و نقش سنتها در زندگی مدرن مواجه میشود. در طول داستان، جلسات تحول شخصیت، گفتوگوهای فلسفی، تجربههای عملی و حتی آزمودن آموزههای مسیح و عرفان شرق، هر دو شخصیت را به سفری درونی و بیرونی میبرد. روایت با طنز، انتقاد و تردید پیش میرود و شخصیتها در مواجهه با بحرانهای شغلی، خانوادگی و معنوی، به تدریج به لایههای عمیقتری از خود و معنای زندگی دست مییابند. پایان داستان، بدون ارائهٔ راهحل قطعی، مخاطب را با پرسشهایی دربارهٔ هویت، ایمان و خوشبختی رها میکند.
چرا باید کتاب و تو خواهی یافت را خواند؟
این کتاب با ترکیب داستانپردازی و تأملات فلسفی، فرصتی برای مواجهه با پرسشهای بنیادین دربارهٔ معنای زندگی، ایمان، هویت و نقش سنتها در دنیای امروز فراهم میکند. روایت چندلایه و شخصیتپردازی دقیق، امکان همذاتپنداری با دغدغههای انسان معاصر را به وجود میآورد. همچنین، کتاب با ارجاع به متون مقدس، عرفان شرق و روانشناسی، نگاهی انتقادی و چندجانبه به موضوعات معنوی و فردی دارد و خواننده را به بازاندیشی دربارهٔ باورها و ارزشهای شخصی دعوت میکند.
خواندن کتاب و تو خواهی یافت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای فلسفی، جستوجوی معنویت، روانشناسی و کسانی که به پرسشهای هویتی و معنای زندگی فکر میکنند مناسب است. همچنین، برای افرادی که به نقد سنتها، دین و نقش آنها در جامعهٔ مدرن علاقه دارند یا درگیر بحرانهای شخصی و معنوی هستند، خواندن این اثر میتواند الهامبخش باشد.
بخشی از کتاب و تو خواهی یافت
«آلیس انجیلش را که نیمی از جلد قانون مدنی آن پاره شده بود، بست و نفس عمیقی کشید. به یاد آورد که اولین بار پس از خواندن این جمله، چقدر خندیده بود. اکنون در بین خطوط، پیام خاصی را احساس میکرد. به نظر میرسد که مسیح میگوید شرم ما را مجبور به حمل لباسهایمان میکند و اگر کنار گذاشتن آنها را بیاموزیم، از ترس خلاص خواهیم بود. ولی مسیح خودش مثل کِرم لخت نمیگشت! پس کلمهٔ لباس نشاندهندهٔ لباس نبود. بیشک یک استعاره بود، چون مسیح اغلب از استعاره استفاده میکرد و باز در اینجا هم آلیس نمیتوانست «من» را نادیده بگیرد. بیشک منظور او از کلمهٔ لباس هویت کاذبی بود که خود را با آن میپوشانیم، حقیقت وجودمان را پنهان میکنیم و چهرههای دروغینی که از خود به جا میگذاریم، با ایفای نقش، با حرف، با وضعیت ظاهری یا با استعداد و لیاقت. و مسیح برای همهٔ اینها یک دلیل میآورد: شرم. در دفتر کارش، کمی دورتر، رشید کاملاً جذب صفحهٔ کامپیوتر شده بود. آلیس در فکر و خیال، صندلی را بهطرف پنجره گرداند و نگاهش به آنسوی ابرهایی رفت که در حال تسخیر پاریس بودند. شرم. البته. شرم از آنچه بهطور طبیعی هستیم، از آنی که جدا از کاری است که انجام میدهیم و خارج از چیزی که به نمایش میگذاریم. ترس از کم بودن که ما را وادار به بر دوش کشیدن این نقشها و به خود نسبت دادن این صفات میکند، و نیز مجبور به دفاع از آنها با چنگ و دندان. چون ما را در برابر عریان بودن هویتمان حمایت میکنند، هویتی که بهاشتباه گمان میکنیم کافی است. آلیس مجدداً نفس عمیقی کشید. مسیح قول میدهد که با رهایی از این کلکها و شگردها، از ترس رها میشویم. شاید به این دلیل که به ارزش وجودمان پی میبریم، به ارزش بیکران وجودمان، بدون انجام دادن کاری یا نشان دادن چیزی. بودن بدون وانمود کردن، فقط بودن.»
میشه لطفا بقیه کتابهای این نویسنده رو بذارین خیلی نویسنده خوبیه