کتاب وعده ما ماه اوت گابریل گارسیا مارکز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب وعده ما ماه اوت

کتاب وعده ما ماه اوت

معرفی کتاب وعده ما ماه اوت

کتاب الکترونیکی «وعده ما ماه اوت» از گابریل گارسیا مارکز و وحید اکبری - نشر نیماژ. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

درباره نویسنده کتاب

گابریل گارسیا مارکز نه‌تنها یک نویسنده، بلکه روایتگر تاریخ و فرهنگ آمریکای لاتین است. او در کلمبیا متولد شد و از همان نوجوانی به ادبیات علاقه داشت. ورود به دنیای روزنامه‌نگاری مسیر حرفه‌ای او را روشن کرد. با این حال، انتشار صد سال تنهایی جایگاه او را در ادبیات جهان تثبیت کرد. این رمان شگفت‌انگیز با ترکیب واقعیت و خیال، شهر خیالی ماکوندو و سرگذشت خانواده بوئندیا را به خوانندگان معرفی کرد. بسیاری این اثر را شاهکاری در سطح جهانی می‌دانند که تاثیری عمیق بر رمان‌نویسی قرن بیستم گذاشت. مارکز پس از آن نیز به نوشتن رمان‌هایی چون پاییز پدرسالار و ژنرال در هزارتوی خود ادامه داد و در کتاب عشق سال‌های وبا به موضوع عشق و گذر زمان پرداخت. او در کنار رمان‌نویسی، گزارش‌های روزنامه‌نگارانه و زندگی‌نامه خودنوشت زیستن برای بازگفتن را منتشر ساخت. درگذشت او در ۲۰۱۴ پایان راه نبود، چرا که آثارش همچنان در سراسر جهان خوانده می‌شود.

کافه کتاب
۱۴۰۴/۰۴/۰۱

کتاب کوتاه و قشنگی بود ،،،،، رمانی درباره زنان ،،،،، اما کسی می تونه بگه این رمان خلاصه شده در طاقجه است ؟ یا کلا همینقدر کوتاهه ؟