کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی جان گری + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات ابرا
امتیاز
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی نوشته جان گری و ترجمه حورا دائمی که توسط نشر ابرا منتشر شده، اثری در حوزه‌ی روابط بین‌فردی و زناشویی است. این کتاب با زبانی داستان‌گونه و مثال‌های ملموس، به بررسی تفاوت‌های بنیادین میان زنان و مردان در احساسات، رفتارها و شیوه‌ی ارتباط پرداخته و راهکارهایی برای بهبود روابط عاطفی ارائه داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی در دهه‌ای منتشر شد که بحث درباره‌ی تفاوت‌های زن و مرد و چالش‌های روابط زناشویی توجه زیادی را به خود جلب کرده بود. جان گری، نویسنده‌ی کتاب، با الهام از تجربیات شخصی و سال‌ها مشاوره با زوج‌ها، تلاش می‌کند تصویری روشن از تفاوت‌های طبیعی میان زنان و مردان ارائه دهد. او با استفاده از استعاره‌ی سیارات مریخ و ونوس، این تفاوت‌ها را به زبانی قابل‌لمس و قابل‌درک برای عموم بیان می‌کند. کتاب با روایت‌هایی از زندگی واقعی و مثال‌های روزمره، به مخاطب نشان می‌دهد که بسیاری از سوءتفاهم‌ها و اختلافات میان زوج‌ها ریشه در ناآگاهی نسبت به تفاوت‌های ذاتی دارد. این اثر به‌جای تمرکز بر سرزنش یا قربانی‌کردن یکی از طرفین، بر اهمیت شناخت، پذیرش و احترام به تفاوت‌ها تأکید می‌کند و هدفش ایجاد روابطی سالم‌تر و پایدارتر است. کتاب در قالب فصل‌های موضوعی، هر بار به یکی از جنبه‌های ارتباطی میان زن و مرد می‌پردازد و با ارائه‌ی راهنمایی‌های عملی، مخاطب را به‌سوی درک متقابل و همدلی بیشتر سوق می‌دهد.

خلاصه کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب با یک روایت شخصی از زندگی نویسنده آغاز می‌شود؛ جایی که جان گری و همسرش پس از تولد فرزندشان با چالش‌های جدیدی در رابطه‌شان روبه‌رو می‌شوند. این تجربه، نقطه‌ی شروعی برای بررسی تفاوت‌های بنیادین میان زنان و مردان است. نویسنده با استفاده از استعارهٔ مردان مریخی و زنان ونوسی، توضیح می‌دهد که زن و مرد گویی از دو سیاره‌ی متفاوت آمده‌اند و زبان، نیازها و شیوه‌ی ابراز احساساتشان با هم فرق دارد. مردان در مواجهه با مشکلات تمایل دارند به غار تنهایی خود پناه ببرند و به‌دنبال راه‌حل باشند، درحالی‌که زنان نیاز دارند درباره‌ی احساسات و مشکلاتشان صحبت کنند تا آرامش پیدا کنند. کتاب به تفاوت‌های رفتاری، احساسی و ارتباطی میان دو جنس می‌پردازد و نشان می‌دهد که سوءتفاهم‌ها اغلب ناشی از ناآگاهی نسبت به این تفاوت‌ها است. نویسنده مثال‌هایی از زندگی روزمره‌ی زوج‌ها می‌آورد و توضیح می‌دهد که چگونه مردان با ارائه‌ی راه‌حل و زنان با ابراز احساسات، ناخواسته باعث رنجش یکدیگر می‌شوند. در ادامه، راهکارهایی برای بهبود ارتباط، گوش‌دادن فعال، بیان نیازها و درخواست حمایت مطرح می‌شود. کتاب تأکید می‌کند که پذیرش تفاوت‌ها و تلاش برای درک متقابل، کلید ایجاد روابطی سالم و عاشقانه است.

چرا باید کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی را خواند؟

این کتاب با مثال‌های ملموس و روایت‌های واقعی، به مخاطب کمک می‌کند تا ریشه‌ی بسیاری از اختلافات و سوءتفاهم‌ها در روابط عاطفی را بهتر بشناسد. با خواندن این اثر، می‌توان به درک عمیق‌تری از نیازها و شیوه‌های ارتباطی زن و مرد دست یافت و مهارت‌هایی برای مدیریت اختلافات و افزایش صمیمیت در رابطه آموخت؛ همچنین کتاب ابزارهایی برای بیان احساسات و درخواست حمایت به شیوه‌ای مؤثر ارائه می‌دهد که می‌تواند کیفیت زندگی مشترک را بهبود بخشد.

خواندن کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای زوج‌هایی که به‌دنبال بهبود روابط عاطفی و زناشویی خود هستند، افرادی که درگیر سوءتفاهم‌های ارتباطی‌ هستند یا کسانی که می‌خواهند تفاوت‌های روان‌شناختی زن و مرد را بهتر درک کنند، مناسب است؛ همچنین مشاوران خانواده و روان‌شناسان می‌توانند از این اثر برای درک بهتر مراجعان خود بهره ببرند.

بخشی از کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

«ما فکر می‌کردیم که انسان ازدواج می‌کند و با شادکامی زندگی می‌کند. ما فکر می‌کردیم نباید خواسته‌های خود را بیان کنیم، نمی‌دانستیم که هیچ کس نمی‌تواند فکر ما را بخواند... ما فکر می‌کردیم همه‌ی نیاز ما باید از طریق ازدواج برطرف شود، نمی‌دانستیم مهم‌ترین نیاز ما چه بود. پیدا کردن خود... ما فکر می‌کردیم با یکی شدن با همسرمان کامل می‌شویم، نمی‌دانستیم که از ابتدا به دو انسان کامل نیاز داریم... ما فکر می‌کردیم مرد باید قوی باشد و از زن مراقبت کند، نمی‌دانستیم قرار است که ما از یکدیگر مراقبت کنیم... دقیقاً یک هفته پس از تولد دخترمان، لورن، من و همسرم بانی، خیلی احساس خستگی می‌کردیم؛ چرا که شب‌ها با لورن بیدار بودیم. بانی به دلیل زایمان سختی که پشت سر گذاشته بود، قرص‌های مسکن مصرف می‌کرد و راه رفتن برایش سخت شده بود. پس از پنج روز که من در خانه کنارش مانده بودم، به نظر می‌آمد که حالش بهتر است و من تصمیم گرفتم سراغ کارم بروم. از قضاء وقتی که من سر کار بودم، قرص‌های بانی تمام می‌شود و او به‌جای اینکه به من زنگ بزند، از برادرم که به دیدنش رفته بود می‌خواهد که برایش قرص بخرد. اما برادرم فراموش می‌کند و او علی‌رغم دردی که می‌کشد، از دخترمان مراقبت می‌کند.»

فاطمه کشاورز مطلق شیرازی
۱۴۰۴/۰۵/۱۳

خیلی خوب کردی عالی کتاب فکر مردان مریخی زنان ونوسی شگفت زده کرد درست عمل جواب خورد باشی ولی به دلیل عدم گرفت کتاب خیلی ص صفحه صفحه

نفرولوژی در کمتر از ۵ ساعت
بیماری‌های زنان و مامایی در یک نگاه
اسکات کاهان
خائن دوجانبه
حمید اباذری
abc مبانی طب کودکان نلسون؛ درس آزمون اطفال (۱)
هانیه طاهرمحمدی
خاتون