دانلود و خرید کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی جان گری ترجمه حورا دائمی

امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

معرفی کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

کتاب الکترونیکی «مردان مریخی، زنان ونوسی» (رازهایی درباره تفاوت‌های زن و مرد در روابط زناشویی) نوشتهٔ «جان گری» با ترجمهٔ «حورا دائمی» و انتشار از سوی نشر ابراء، اثری در حوزهٔ روابط بین‌فردی و زناشویی است. این کتاب با زبانی داستان‌گونه و مثال‌های ملموس، به بررسی تفاوت‌های بنیادین میان زنان و مردان در احساسات، رفتارها و شیوهٔ ارتباط می‌پردازد و راهکارهایی برای بهبود روابط عاطفی ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

«مردان مریخی، زنان ونوسی» در دهه‌ای منتشر شد که بحث درباره تفاوت‌های زن و مرد و چالش‌های روابط زناشویی توجه زیادی را به خود جلب کرده بود. جان گری، نویسندهٔ کتاب، با الهام از تجربیات شخصی و سال‌ها مشاوره با زوج‌ها، تلاش می‌کند تصویری روشن از تفاوت‌های طبیعی میان زنان و مردان ارائه دهد. او با استفاده از استعارهٔ سیارات مریخ و ونوس، این تفاوت‌ها را به زبانی قابل لمس و قابل درک برای عموم بیان می‌کند. کتاب با روایت‌هایی از زندگی واقعی و مثال‌های روزمره، به مخاطب نشان می‌دهد که بسیاری از سوءتفاهم‌ها و اختلافات میان زوج‌ها ریشه در ناآگاهی نسبت به تفاوت‌های ذاتی دارد. این اثر به جای تمرکز بر سرزنش یا قربانی‌کردن یکی از طرفین، بر اهمیت شناخت، پذیرش و احترام به تفاوت‌ها تأکید می‌کند و هدفش ایجاد روابطی سالم‌تر و پایدارتر است. کتاب در قالب فصل‌های موضوعی، هر بار به یکی از جنبه‌های ارتباطی میان زن و مرد می‌پردازد و با ارائهٔ راهنمایی‌های عملی، مخاطب را به سوی درک متقابل و همدلی بیشتر سوق می‌دهد.

خلاصه کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!کتاب با یک روایت شخصی از زندگی نویسنده آغاز می‌شود؛ جایی که جان گری و همسرش پس از تولد فرزندشان با چالش‌های جدیدی در رابطه‌شان روبه‌رو می‌شوند. این تجربه، نقطهٔ شروعی برای بررسی تفاوت‌های بنیادین میان زنان و مردان است. نویسنده با استفاده از استعارهٔ «مردان مریخی و زنان ونوسی»، توضیح می‌دهد که زن و مرد گویی از دو سیارهٔ متفاوت آمده‌اند و زبان، نیازها و شیوهٔ ابراز احساساتشان با هم فرق دارد. مردان در مواجهه با مشکلات تمایل دارند به «غار تنهایی» خود پناه ببرند و به دنبال راه‌حل باشند، در حالی که زنان نیاز دارند دربارهٔ احساسات و مشکلاتشان صحبت کنند تا آرامش پیدا کنند. کتاب به تفاوت‌های رفتاری، احساسی و ارتباطی میان دو جنس می‌پردازد و نشان می‌دهد که سوءتفاهم‌ها اغلب ناشی از ناآگاهی نسبت به این تفاوت‌هاست. نویسنده مثال‌هایی از زندگی روزمره زوج‌ها می‌آورد و توضیح می‌دهد که چگونه مردان با ارائهٔ راه‌حل و زنان با ابراز احساسات، ناخواسته باعث رنجش یکدیگر می‌شوند. در ادامه، راهکارهایی برای بهبود ارتباط، گوش‌دادن فعال، بیان نیازها و درخواست حمایت مطرح می‌شود. کتاب تأکید می‌کند که پذیرش تفاوت‌ها و تلاش برای درک متقابل، کلید ایجاد روابطی سالم و عاشقانه است.

چرا باید کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی را خواند؟

این کتاب با مثال‌های ملموس و روایت‌های واقعی، به مخاطب کمک می‌کند تا ریشهٔ بسیاری از اختلافات و سوءتفاهم‌ها در روابط عاطفی را بهتر بشناسد. با خواندن این اثر، می‌توان به درک عمیق‌تری از نیازها و شیوه‌های ارتباطی زن و مرد دست یافت و مهارت‌هایی برای مدیریت اختلافات و افزایش صمیمیت در رابطه آموخت. همچنین، کتاب ابزارهایی برای بیان احساسات و درخواست حمایت به شیوه‌ای مؤثر ارائه می‌دهد که می‌تواند کیفیت زندگی مشترک را بهبود بخشد.

خواندن کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای زوج‌هایی که به دنبال بهبود روابط عاطفی و زناشویی خود هستند، افرادی که درگیر سوءتفاهم‌های ارتباطی‌اند یا کسانی که می‌خواهند تفاوت‌های روان‌شناختی زن و مرد را بهتر درک کنند، مناسب است. همچنین، مشاوران خانواده و روان‌شناسان می‌توانند از این اثر برای درک بهتر مراجعان خود بهره ببرند.

فهرست کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

- مقدمه: نویسنده از تجربهٔ شخصی خود و همسرش می‌گوید و اهمیت شناخت تفاوت‌های زن و مرد را مطرح می‌کند.- فصل اول: مردان مریخی، زنان ونوسی — معرفی استعارهٔ اصلی کتاب و شرح تفاوت‌های بنیادین میان دو جنس.- فصل دوم: مرد همه فن حریف و کمیتهٔ بهبود و اصلاح خانواده — بررسی انتظارات و نقش‌های سنتی مرد و زن و سوءتفاهم‌های رایج.- فصل سوم: مردان به غار تنهایی خود می‌روند و زنان حرف می‌زنند — توضیح دربارهٔ شیوه‌های متفاوت مردان و زنان در مواجهه با استرس و مشکلات.- فصل چهارم: چگونه جنس مخالف را مشتاق کنیم — راهکارهایی برای ایجاد انگیزه و علاقه در رابطه.- فصل پنجم: صحبت‌کردن با زبان‌های مختلف — بررسی تفاوت‌های زبانی و ارتباطی میان زن و مرد.- فصل ششم: مردها شبیه کش مو هستند — تشبیه رفتار مردان به کش مو و توضیح دربارهٔ نیاز به فاصله و بازگشت به رابطه.- فصل هفتم: زنان مانند موج هستند — تشبیه احساسات زنان به موج و بررسی تغییرات عاطفی آن‌ها.- فصل هشتم: تفسیر تفاوت‌ها و نیازهای عاطفی خود — شناخت و پذیرش نیازهای متفاوت زن و مرد.- فصل نهم: چگونه از جر و بحث جلوگیری کنیم — راهکارهایی برای پیشگیری از مشاجره و مدیریت اختلافات.- فصل دهم: امتیازدهی به جنس مخالف — بررسی شیوه‌های متفاوت ارزش‌گذاری و قدردانی در رابطه.- فصل یازدهم: چگونه در مورد احساسات ناخوشایند خود صحبت کنیم — آموزش بیان احساسات منفی به شیوه‌ای سازنده.- فصل دوازدهم: چگونه درخواست حمایت کنیم و به آن دست یابیم — راهنمایی برای بیان نیازها و درخواست کمک از شریک زندگی.- فصل سیزدهم: راز جاودانگی جادوی عشق — بررسی مراحل رشد و پایداری عشق در زندگی مشترک.

بخشی از کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی

«ما فکر می‌کردیم که انسان ازدواج می‌کند و با شادکامی زندگی می‌کند. ما فکر می‌کردیم نباید خواسته‌های خود را بیان کنیم، نمی‌دانستیم که هیچ کس نمی‌تواند فکر ما را بخواند... ما فکر می‌کردیم همه‌ی نیاز ما باید از طریق ازدواج برطرف شود، نمی‌دانستیم مهم‌ترین نیاز ما چه بود. پیدا کردن خود... ما فکر می‌کردیم با یکی شدن با همسرمان کامل می‌شویم، نمی‌دانستیم که از ابتدا به دو انسان کامل نیاز داریم... ما فکر می‌کردیم مرد باید قوی باشد و از زن مراقبت کند، نمی‌دانستیم قرار است که ما از یکدیگر مراقبت کنیم... دقیقاً یک هفته پس از تولد دخترمان، لورن، من و همسرم بانی، خیلی احساس خستگی می‌کردیم؛ چرا که شب‌ها با لورن بیدار بودیم. بانی به دلیل زایمان سختی که پشت سر گذاشته بود، قرص‌های مسکن مصرف می‌کرد و راه رفتن برایش سخت شده بود. پس از پنج روز که من در خانه کنارش مانده بودم، به نظر می‌آمد که حالش بهتر است و من تصمیم گرفتم سراغ کارم بروم. از قضاء وقتی که من سر کار بودم، قرص‌های بانی تمام می‌شود و او به‌جای اینکه به من زنگ بزند، از برادرم که به دیدنش رفته بود می‌خواهد که برایش قرص بخرد. اما برادرم فراموش می‌کند و او علی‌رغم دردی که می‌کشد، از دخترمان مراقبت می‌کند. من از این ماجرا بی‌خبر بودم و زمانی که به خانه برگشتم بانی را دیدم که بسیار ناراحت است و مرا مقصر می‌داند! او با لحن سرزنش‌آمیزی گفت: «از صبح تا حالا دارم درد می‌کشم. قرص‌هام تموم شدن و هیچ کس نبود که به دادم برسه.» با حالت تدافعی گفتم: «چرا به من زنگ نزدی؟!» گفت: «به داداشت گفتم قرصامو بگیره. کل روز منتظرش بودم و وقتی برگشت، دیدم یادش رفته؛ دیگه چه کار باید می‌کردم؟ من حتی نمی‌تونم روی پاهام راه برم. احساس می‌کنم که تک‌وتنها رها شدم!» با شنیدن این حرف خیلی عصبانی شدم. آن روز اصلاً حوصله نداشتم از اینکه به من زنگ نزده بود و منو مقصر می‌دونست. خیلی عصبانی و ناراحت بودم. بعد از بحث‌کردن به طرف در رفتم. خسته و عصبی بودم و دیگر طاقت شنیدن این حرف‌ها را نداشتم. صبر هر دوی ما تمام شده بود. در همین حین، اتفاقی افتاد که زندگی‌مان را متحول کرد. بانی صدایم زد و گفت: «تو رو خدا وایسا؛ تنهام نذار. من الان بیشتر از هر وقت دیگه‌ای بهت نیاز دارم. خودت می‌دونی که درد دارم و چند روزه که درست نخوابیدم. لطفاً به حرفام گوش بده.» لحظه‌ای ایستادم تا به حرف‌هایش گوش بدهم.»}