کتاب مریخی و ونوسی در رابطه ای موفق
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب مریخی و ونوسی در رابطه ای موفق
«ریخی و ونوسی در رابطهای موفق» یا «چگونه زن و شوهر میتوانند با هم به تفاهم برسند» کتاب دیگری از نویسنده «مردان مریخی و زنان ونوسی»، دکتر جان گری است.
شاید امروزه بزرگترین مشکل در رابطهها این است که همگی تصور میکنیم همسرمان شبیه خود ماست. ما به اشتباه خیال میکنیم که اگر همسرمان عاشق ما باشد، باید به شیوهای خاص فکر، احساس و رفتار کند. اگر او دچار مشکل شود، گمان میکنیم روش ما بهترین روش برای رویارویی با مشکلات برای آنهاست. اما بهندرت اینگونه میشود. زمانی که به درک بیشتری از تفاوت بین مردان و زنان برسیم، میتوانیم از ناکامی و ناامیدی غیرضروری اجتناب کنیم.
به یاد داشتن این موضوع که مردان از مریخ هستند و زنان از ونوس، به ما کمک میکند که در مقابل تفاوتها مقاومت نکنیم و در پی پذیرش باشیم. بهجای اینکه در صدد تغییر، بهبود یا اصلاح همسرمان باشیم، میتوانیم زمان بیشتری را صرف درک احساسات و افکار او کنیم. وقتی به یاد داشته باشیم که زن و مرد متفاوت هستند، نهتنها به صلح و آرامش میرسیم، بلکه هم خودمان و هم همسرمان بینش ضروری برای بده و بستان موفقیتآمیز عشق و محبت به یکدیگر را بهدست میآوریم.
این کتاب شامل ۳۶۵ عبارت تأثیرگذار روزانه است که هرروز تفاوتهایی اساسی بین مردان و زنان را مطرح میکند. خواندن یک عبارت روزانهٔ کوتاه کافی است تا به جای اینکه احساس ناتوانی یا ضعف کنید، در جهت درست بهسوی درک تفاوتها هدایت شوید.
به کمک عبارات این کتاب، هر روز میتواند فرصتی باشد که عشق و محبتتان را رشد دهید.
چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمیدانست
جان گری
همسر نافرمان من...کمال هادی
روانشناسی خشم (۲۲۰ قاعده برای مدیریت خشم )احمد علامه فلسفی
قوانین ازدواجمژگان جهانگیر
چگونه رابطه زناشویی خود را نجات دهیدفیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
قلبتان را التیام بخشیدلوئیز ال. هی
رازهایی درباره عشقباربارا دیآنجلیس
راهنمای زنان آلفاسوزان ونکر
قوانین روابط موفقباربارا دیآنجلیس
من کامل نیستم ولی خوشبختمآلیس. دی. مار
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
عشق را بجویید تا بیابید (عشق و شور زندگی)باربارا دیآنجلیس
نمیگذارم کسی اعصابم را بههم بریزدشمسالدین حسینی
۴۰ فکر سمیآرنولد لازاروس
خودتان را بهتر بشناسیددیوید جی لیبرمن
بازسازی عزت نفس در ده هفتهکاترین سوتکر
پرورش هوش هیجانی (چگونه میتوانید زندگیتان را بهطور مثبتی تغییر دهید)کریستین. ام وایلدینگ
چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کندادل فیبر
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
۴۰ فکر سمیآلن فی
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کندادل فیبر
۲۹,۹۷۰۷۰%
کتاب های مریخ و ونوس همشون عالیه و چه بهتر در دوران مجردی خونده بشه اما هیییچ زمانی برای خوندش دیر نیست و چه خوب اگر نم خانم ها بخونن و هم اقایون که کمک میکنه برای شناخت و درک
عالی و کاربردی، واقعا هر مجرد و متاهلی باید این کتاب رو بخونه کتاب های جان گری عالی هستن از خوندنشون پشیمون نمیشید