دانلود و خرید کتاب بی تاب ناهید نورآبادی یکتا

امتیاز:
۴.۰از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بی تاب

معرفی کتاب بی تاب

کتاب الکترونیکی «بی‌تاب» (رمان) نوشتهٔ ناهید نورآبادی‌یکتا و با همکاری نشر پرین منتشر شده است. این رمان در دستهٔ داستان‌های فارسی معاصر قرار می‌گیرد و روایتگر زندگی و دغدغه‌های یک خانواده ایرانی در بستر روابط خانوادگی، اجتماعی و عاطفی است. نویسنده با نگاهی به جزئیات زندگی روزمره، شخصیت‌ها و چالش‌های آن‌ها را به تصویر می‌کشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بی تاب

«بی‌تاب» اثری داستانی است که در فضای شهری و خانوادگی ایران معاصر می‌گذرد. روایت کتاب حول محور شخصیت «فرجام» و خانواده‌اش شکل می‌گیرد و با زبانی محاوره‌ای و نزدیک به زندگی روزمره، دغدغه‌ها، روابط و کشمکش‌های نسل جوان و خانواده‌ها را بازتاب می‌دهد. داستان در بستر خانه‌ای قدیمی و جمعی خانوادگی روایت می‌شود و به موضوعاتی مانند ازدواج، عشق، وفاداری، دغدغه‌های شغلی و اجتماعی، و نقش سنت‌ها و باورهای خانوادگی در تصمیم‌گیری‌های شخصیت‌ها می‌پردازد. نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی شخصیت‌ها، تصویری ملموس از روابط انسانی و پیچیدگی‌های آن ارائه می‌دهد. این رمان در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با توجه به فضای معاصر و دغدغه‌های شخصیت‌ها، می‌تواند بازتابی از جامعه امروز ایران باشد.

خلاصه کتاب بی تاب

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان «بی‌تاب» با روایتی اول‌شخص از زبان «فرجام» آغاز می‌شود؛ مردی جوان که در نیروی انتظامی مشغول به کار است و زندگی‌اش میان دغدغه‌های خانوادگی و شغلی تقسیم شده. روایت با یک اتفاق غیرمنتظره شروع می‌شود: زنی ناشناس با گریه و التماس از فرجام می‌خواهد او را به بیمارستان برساند، اما این ماجرا به کلاهبرداری ختم می‌شود و فرجام را با احساسات متناقض رها می‌کند. در ادامه، فضای خانه و خانواده فرجام به تصویر کشیده می‌شود؛ خانه‌ای قدیمی با پدری سنتی، مادری مهربان و خواهری به نام فتان که مرکز توجه خانواده است. دغدغه‌های ازدواج، خواستگاری‌های ناخواسته برای فتان، و فشار خانواده برای ازدواج فرجام با دختر دایی‌اش فاطمه، بخش مهمی از داستان را شکل می‌دهد. فرجام اما به دنبال عشق واقعی است و نمی‌تواند با انتخاب خانواده کنار بیاید. روابط دوستانه با سجاد و برادرش فریبرز، ماجراهای شغلی، و درگیری‌های روزمره، فضای داستان را پیش می‌برند. در کنار این‌ها، مزاحمت‌های تلفنی مرموز و ماجراهای خانوادگی، گره‌های داستانی را شکل می‌دهد و شخصیت‌ها را در معرض انتخاب‌ها و چالش‌های جدید قرار می‌دهد. داستان با ریتمی آرام و جزئی‌نگر، زندگی روزمره، دغدغه‌های عاطفی و اجتماعی و روابط پیچیده میان اعضای خانواده و دوستان را روایت می‌کند، بی‌آنکه پایان ماجرا را افشا کند.

چرا باید کتاب بی تاب را خواند؟

این رمان با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره و روابط خانوادگی، تصویری نزدیک از دغدغه‌ها و احساسات نسل جوان و خانواده‌های ایرانی ارائه می‌دهد. روایت صمیمی و ملموس شخصیت‌ها، امکان همذات‌پنداری با موقعیت‌ها و چالش‌های آن‌ها را فراهم می‌کند. «بی‌تاب» برای کسانی که به دنبال داستانی با فضای معاصر، شخصیت‌پردازی دقیق و بازتابی از زندگی واقعی هستند، تجربه‌ای متفاوت و قابل تأمل خواهد بود.

خواندن کتاب بی تاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های خانوادگی و اجتماعی، کسانی که دغدغه روابط میان‌نسلی، ازدواج، هویت فردی و چالش‌های زندگی شهری را دارند، مناسب است. همچنین برای مخاطبانی که به دنبال داستان‌هایی با فضای ایرانی و شخصیت‌های باورپذیر هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بی تاب

«زدم رو ترمز و جلو آون زن جون واسادم اون زن دستیاچه سرش آورد تو از شیشه. من هاج و واج گفتم خانم هیچ معلوم هست چه کار می‌کنی‌ا!- آقا تو رو خدا تو رو به امام رضا به دادم برسین.چشاش مثل کاسهٔ خون بود بد جوری گریه می‌کرد خیلی دلم به حالش سوخت. بیجاره گرفتار شده بود انگاری.- خواهش می‌کنم آقا شوهرم شوهرم تصادف کرده منو برسونین بیمارستان.به آسمون نگاه کردم. هوا شدید گرم بود از مردونگی به دور بود به دادش نرسم. بد جوری التماس می‌کرد.- سوار شو خانم.اون سریع سوار شد و گاز ماشین سمت بیمارستان گرفتم. همش گریه می‌کرد. شروشر اشک می‌ریخت. دستاش می‌لرزید. بیچاره همش تلفن همراش تو دستش بود و به این و به آون زنگ می‌زد و داد و بیداد راه مینداخت.- آقا تندتر توروخدا.کنجکاو بودم بدونم قضیه چیه اما خب اون خیلی بی‌تاب بود و همش با تلفن حرف می‌زد و گریه می‌کرد نمی‌دونستم چه جوری باید بپرسم!یه لحظه که گوشی قطع کرد سریع پرسیدم:چی شده؟ چطوری تصادف کرده شوهرتون؟!اون تو گریه‌هاش گفت:نمی‌دونم نمی‌دونم.»