کتاب پروا
معرفی کتاب پروا
کتاب الکترونیکی پروا نوشتۀ ناهید نورآبادی یکتا در انتشارات پرین چاپ شده است. این کتاب دربارۀ فرازونشیبهای زندگی دختر جوانی به نام پروا است که با وقایع خانوادگی، روابط دوستانه و اتفاقات تلخ و شیرین در زندگیاش مواجه میشود.
درباره کتاب پروا
داستان «پروا» برگرفته از یک ماجرای واقعی است که نویسنده با ایجاد تغییراتی، آن را به یک رمان تبدیل کرده است. این کتاب در قالب اول شخص روایت میشود و تمرکز آن بر شخصیت پرواست؛ دختری که درگیر مسائل خانوادگی، عشق، مرگ عزیزان و بازسازی روابط انسانی است. کتاب با نثری محاورهای و روزمره، زندگی و گفتوگوهای شخصیتهای داستان را به شکلی صمیمی و ملموس بازتاب میدهد. داستان در فضایی خانوادگی آغاز میشود؛ از یک مهمانی ساده که به تدریج به روایت اتفاقات جدیتر مثل بیماری مادربزرگ، مرگ پدربزرگ (دادا)، کشمکشهای عاطفی و احساس گناههای شخصیت اصلی منجر میشود. محور عاطفی داستان، رابطهی پروا با پدربزرگ و تأثیرات از دست دادن او بر روان و تصمیمات اوست. در کنار این، دوستی نزدیک پروا با دخترعموهایش، رفتوآمدهای خانوادگی، و فضای شهری تهران هم در کتاب نمود دارند. «پروا» بیشتر روی احساسات، روابط خانوادگی و احوالات درونی شخصیت اصلی تمرکز دارد. درونمایههایی چون سوگواری، خاطره، وابستگی، و جستوجوی هویت از مسیر کشف یک «امانت» (اشیای بهجامانده از مادر پروا) در داستان گنجانده شدهاند.
کتاب پروا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعه این کتاب بیشتر برای مخاطبان جوان، بهویژه نوجوانان و جوانان علاقهمند به داستانهای خانوادگی و احساسی با نثر محاورهای مناسب است.
درباره ناهید نورآبادی یکتا
ناهید نورآبادی یکتا نویسندهای است که آثار متعددی در قالب رمانهای عامهپسند منتشر کرده است. از دیگر آثار او میتوان به «تو عاشقم کردی»، «قسم خورده»، «بیتاب»، «آبرنگ» و «عشق بیقانون» اشاره کرد. موضوع بیشتر آثار او حول محور احساسات، خانواده و عشق میچرخد و به زبانی ساده و روان نوشته شدهاند.
زبان رمان جوری بود که آدم کشش پیدا میکرد بخونه و ادامه بده داستانو به نظر من جملات ساده در عین حال روون بودن من خوشم اومد
عالی نبود ولی خوشم اومد انصافا
خوب بود خوشم اومد