تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب تنهام نذار
معرفی کتاب تنهام نذار
معرفی کتاب تنهام نذار
کتاب الکترونیکی «تنهام نذار» (مجموعه شعر) سرودهٔ «ناهید نورآبادی یکتا» و با همکاری انتشارات «پرین» منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار فارسی معاصر است که در قالبهای مختلف به موضوعاتی چون عشق، جدایی، دلتنگی، امید و دغدغههای اجتماعی میپردازد. شعرهای این کتاب اغلب با زبانی صمیمی و بیپیرایه، احساسات و تجربههای شخصی شاعر را بازتاب میدهند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تنهام نذار
«تنهام نذار» مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که در سال ۱۳۸۶ منتشر شده و فضای عاطفی و اجتماعی دهههای اخیر را بازتاب میدهد. اشعار این کتاب، روایتگر تجربههای زیستهٔ شاعر در مواجهه با عشق، فقدان، تنهایی و امید هستند. در کنار مضامین عاشقانه، نشانههایی از دغدغههای اجتماعی و نگاه شاعر به مسائل روز نیز در شعرها دیده میشود. لحن آثار، گاه سرشار از اندوه و گاه آمیخته با امید به آینده است. این مجموعه، با بهرهگیری از تصاویر ملموس و زبان روزمره، تلاش میکند احساسات انسانی را به شکلی بیواسطه بیان کند. شعرهای کتاب، گاهی به خاطرات کودکی و خانواده، گاهی به مسائل اجتماعی و گاهی به امیدها و آرزوهای فردی میپردازند. «تنهام نذار» در کنار شعرهای عاشقانه، به موضوعاتی چون جدایی، مرگ، خاطره، مادر، پدر و حتی مسائل اجتماعی و سیاسی نیز اشاره دارد و از این جهت، تنوع موضوعی قابل توجهی دارد.
چرا باید کتاب تنهام نذار را خواند؟
این مجموعه شعر، تصویری از احساسات و دغدغههای فردی و اجتماعی انسان معاصر ارائه میدهد. شعرهای «تنهام نذار» با پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، جدایی، امید، دلتنگی و مسائل اجتماعی، فرصتی برای همدلی با تجربههای انسانی فراهم میکنند. خواندن این کتاب میتواند برای کسانی که به دنبال لمس صادقانهٔ احساسات و بازتاب واقعیتهای زندگی روزمره در شعر هستند، تجربهای متفاوت باشد. همچنین، تنوع موضوعی و پرداختن به خاطرات، خانواده و مسائل اجتماعی، این مجموعه را برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی جذاب میکند.
خواندن کتاب تنهام نذار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای عاطفی و اجتماعی دارند و افرادی که به دنبال بازتاب احساسات انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که تجربهٔ جدایی، دلتنگی یا امید به آینده را در زندگی خود داشتهاند، میتواند همدلانه و تاثیرگذار باشد.
فهرست کتاب تنهام نذار
- توایی که موندنی نیستی: شعر آغازین مجموعه که به جدایی و ناپایداری عشق میپردازد.- جاده: روایت سفری بیهدف و حس تنهایی در مسیر زندگی.- نفس یاس: آرزوی رهایی از فاصله و جدایی.- یه بار نشد: حسرت فرصتهای از دست رفته در رابطهٔ عاشقانه.- میتونستم، میتونستی: بیان حسرتها و ناتوانیها در عشق.- زخمی نشو: دعوت به صبوری و تحمل در برابر سختیها.- منو به فاصله نسپار: ترس از جدایی و دوری.- ناکجا آباد: اشاره به مقصدی نامعلوم و گمگشتگی.- تو که بدتر از منی: همدلی با کسی که خود نیز در رنج است.- الهی که سرش بیاد: شعر نفرین و آرزوی بازگشت درد به کسی که رنج داده است.- فرشتهٔ خونهٔ ما: یادآوری مادر یا عزیز از دست رفته و حس تنهایی پس از او.- مادربزرگ: بازگشت به خاطرات کودکی و پناه بردن به آغوش مادربزرگ.- روزای تکراری: نوستالژی روزهای مدرسه و کودکی.- ببار ای اشک: دعوت به گریه برای سبک شدن دل.- بسه دیگه خدا بسه: گلایه از روزگار و درخواست کمک از خداوند.- سر به سرم نذار دیگه: اعتراض به آزارهای عاطفی و درخواست رهایی.- چرا گذاشتم که بره...: حسرت و پشیمانی از جدایی.- تنهام نذار: شعر پایانی که مضمون اصلی کتاب یعنی ترس از تنهایی را بازتاب میدهد.این عناوین، سیر احساسات شاعر را از عشق و امید تا جدایی، دلتنگی و بازگشت به خاطرات نشان میدهند.
بخشی از کتاب تنهام نذار
«توایی که موندنی نیستی... چرا میخوای مبتلا شم؟چرا میخوای که یه روزی، توی فاصله فنا شم؟توایی که موندنی نیستی... چرا باید عاشقت شم؟چرا بازیچهٔ چشمات، توی بازی دلت شم؟واسه چی باید بسوزم، وقتی که رفتنی هستی؟چرا عادتت کنم گل، وقتی که چیدنی هستی؟چرا دوس داری که روزی، با نبودت زیر و رو شم؟وقتی آخری ندارم، واسه چی باید شروع شم؟قصهٔ عشق من و تو، قصهٔ باد خزونههمیشه برگای پاییز، روی شاخه نمیمونهپس منو، شاخهٔ تکیده، نکن عادت نگاهتوقتی از چشات میافتم، نگو دست من پناهتوقتی تو موندنی نیستی، بذار با خودم بسازمسالها تنبازی تقدیر، میبرم با که مییا»
کاشکی از دستای جاده رنگ احساسو نگیری از یه شاخه ی تکیده نفس یاسو نگیری 👌👌👌
ترانه های خوبی بودن