تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما
معرفی کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما
معرفی کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما
کتاب الکترونیکی «سلام سلام آی میوهها اسمتونو بگید به ما» نوشتهٔ ناهید نورآبادییکتا و با تصویرگری «صدیقه شکرریزیان» توسط نشر پرین منتشر شده است. این کتاب در قالب شعر کودکانه، به معرفی میوهها و ویژگیهای آنها میپردازد و با تصاویر رنگی و جذاب، دنیای میوهها را برای کودکان به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما
این کتاب مجموعهای از شعرهای کوتاه و کودکانه است که هرکدام به یکی از میوهها اختصاص یافتهاند. در هر شعر، میوهای با زبان خود، ویژگیها، خواص و ظاهرش را برای کودکان توصیف میکند. تصاویر رنگی و شاد کتاب، فضای دلنشینی برای آشنایی کودکان با میوهها فراهم میکند. «سلام سلام آی میوهها اسمتونو بگید به ما» در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم و سرگرمکننده برای کودکان اهمیت زیادی یافته است. کتاب با زبانی ساده و آهنگین، کودکان را به شناخت میوهها و علاقهمندی به تغذیه سالم تشویق میکند. این اثر برای گروه سنی خردسال و پیشدبستانی مناسب است و میتواند به عنوان ابزاری برای آموزش و سرگرمی در خانه یا مهدکودک مورد استفاده قرار گیرد.
چرا باید کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما را خواند؟
این کتاب با شعرهای کوتاه و موزون، کودکان را با دنیای میوهها آشنا میکند و اطلاعاتی درباره خواص و ویژگیهای هر میوه به آنها میدهد. تصاویر رنگی و جذاب، توجه کودکان را جلب میکند و یادگیری را برایشان لذتبخشتر میسازد. همچنین، کتاب به شکل غیرمستقیم به اهمیت تغذیه سالم اشاره دارد و میتواند به والدین و مربیان در آموزش عادات غذایی سالم کمک کند.
خواندن کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان خردسال، پیشدبستانی و والدین یا مربیانی که به دنبال آموزش تغذیه سالم و آشنایی با میوهها هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که به شعر کودکانه و کتابهای تصویری علاقه دارند، گزینه خوبی به شمار میآید.
فهرست کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما
- معرفی میوهها: هر شعر به معرفی یک میوه اختصاص دارد و ویژگیهای ظاهری و خواص آن را بیان میکند.- شعرهای کوتاه درباره میوهها: در هر بخش، میوهای با زبان کودکانه خود را معرفی میکند و کودکان را به حدسزدن نام آن دعوت میکند.- تصاویر رنگی: هر شعر با تصویر مرتبط با همان میوه همراه است تا کودکان ارتباط بهتری با موضوع برقرار کنند.این ساختار باعث میشود کودکان به صورت سرگرمکننده و تعاملی با میوهها آشنا شوند.
بخشی از کتاب سلام سلام آی میوه ها اسمتونو بگید به ما
«هم ترشم هم شیرینم، یه میوهٔ آبدارمپه عالمه ویتامین، توی خودم من دارممیوهٔ فصل سرمام، بچهها پر تقالممن ضد بیماریام، از دیدنت خوشحالمپوستم خیلی پُرپُسته، قهوهایه پوست مندرسته نارگیل هستم، اما موی ام منبخور منو همیشه، یه توتفرنگیام منمیوهٔ خوشمزهام، پشیمون نمیشینگاه نکن تو به این قد و قوارهٔ منکلی ویتامین دارم، رنگ منو ببینشیرین و آبدارم من، تو میوهها هندونهمفکر میکنی کیام من؟ درسته من هندونهم»
خیلی قشنگن و آموزنده👌👌👌❤❤❤
آموزش آشنایی با میوه ها بودخیلی قشنگن❤❤❤