کتاب ترانه های آبنباتی
معرفی کتاب ترانه های آبنباتی
معرفی کتاب ترانه های آبنباتی
کتاب الکترونیکی «ترانههای آبنباتی» (ترانههای دنباتی) نوشتهٔ «فائزه دهقان» و با تصویرگری رنگی، توسط نشر «پرین» منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرها و داستانهای کوتاه کودکانه است که با زبانی ساده و فضایی شاد، به دنیای حیوانات و ماجراهای آنها میپردازد. مخاطبان اصلی این اثر کودکان بالای ۵ سال هستند و هدف آن سرگرمکردن و آموزش غیرمستقیم مفاهیم اخلاقی و اجتماعی به کودکان است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ترانه های آبنباتی
«ترانههای آبنباتی» مجموعهای از شعرها و داستانهای کوتاه برای کودکان است که در قالب روایتهایی از زندگی حیوانات جنگل، به موضوعاتی مانند دوستی، همکاری، مهربانی و حل مشکلات میپردازد. این کتاب در فضایی رنگارنگ و با تصویرگریهای جذاب، تلاش میکند تا مفاهیم مهمی را به زبان کودکانه و از طریق ماجراهای ساده و قابل لمس برای کودکان بیان کند. داستانها اغلب با محوریت حیواناتی مانند اردک، سگ آبی، بوقلمون و ماه، به ماجراهای روزمره و چالشهای آنها میپردازند. کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم ارزشهای اخلاقی در ادبیات کودک اهمیت ویژهای یافته است. روایتها کوتاه و متناسب با حوصله و درک کودکان طراحی شدهاند و هرکدام پیام یا نکتهای را در دل خود دارند.
چرا باید کتاب ترانه های آبنباتی را خواند؟
این کتاب با روایت داستانهایی کوتاه و شعرگونه، به کودکان کمک میکند تا مفاهیمی مانند دوستی، همکاری، مسئولیتپذیری و اهمیت کمک به دیگران را در قالب ماجراهای حیوانات جنگل بیاموزند. تصویرگریهای رنگی و فضای شاد کتاب، جذابیت آن را برای کودکان بیشتر میکند و باعث میشود ارتباط بهتری با شخصیتها و پیامهای داستان برقرار شود. همچنین، استفاده از زبان کودکانه و روایتهای ملموس، یادگیری غیرمستقیم ارزشهای اخلاقی را برای کودکان آسانتر میکند.
خواندن کتاب ترانه های آبنباتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان بالای ۵ سال که به داستانها و شعرهای حیوانات علاقه دارند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم اخلاقی و اجتماعی به کودکان هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند.
فهرست کتاب ترانه های آبنباتی
- بوقی و جوجهها: داستان بوقلمونی که با شش جوجه بازیگوش خود روبهروست و تلاش میکند آنها را از خطر دور نگه دارد. - ماه کوچولو: روایت ماهی که احساس تنهایی میکند و با کمک جغد پیر، معنای دوستی و اهمیت خودش را درک میکند. - پا پرهای: داستان اردکی باهوش که با کمک دوستانش بچه میمونی را از باتلاق نجات میدهد و اهمیت همکاری را نشان میدهد. - دم کفگیری: ماجرای سگ آبی مهربانی که با ساختن آبگیر و کمک به حیوانات دیگر، دوستی و مهربانی را به تصویر میکشد.
بخشی از کتاب ترانه های آبنباتی
«بوقی به بوقلمونه. که شش تا جوجه داره اونا رو دونه دونه اول صبح میشماره از بس که بازیگوشن, بوقی شده کلافه اونو دیوونه کردن . این شش تا جوجه آخه بوقی دیگه خسته شده بود همش باید بگرده و جوجههاشو پیدا کنه اونا هر سوراخ سنبهای میبینن اونجا قایم میشن و بوقی بیچاره صبح تا شب باید دنبال اونها باشه تایه موقع گم نشن یکی میرفت تو آخور , یکی تو لونه بودش یکی با صاحبخونه. توی گلخونه بودش خلاصه بوقی ماء خیلی عذاب میکشه بدو بدو کارشه. تا وقتی که شب میشه بوقی نمیدونست چه کار کنه جوجههاش بیش از حد شیطون بودن حتی وقتی شب میشد توی لونه رو سر و کول هم میپریدن و نمیخوابیدند دو جوجه آخری از همه شیطونترن از رو در و دیوار اونا همش میپرن یه روز که بوقی خواب بود. از لونه بیرون زدن میخواستن انجام بدن. یه کار خیلی خفن»
من دم کفگیری رو دوست داشتم😂😂😂 آفرین به ذهن خلاق نویسنده واقعا قصه های نقل و نباتیش عالی بود عالی⭐⭐⭐⭐👌👌👌
داستان های آموزنده قشنگی بودن👌👌👌
ترانه های خیلی قشنگی بودن بسیار عالی خیلی جذاب و بامزه بودن داستان ها ممنون از نویسنده و ناشر و طاقچه
خیییلی قشنگن اخه😍😍😍😍 دم کفگیری خیلی خوب بود
ماه کوچولو و دم کفگیری عالی بودن😍😍😍