کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ
معرفی کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ
معرفی کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ
کتاب الکترونیکی «ده خاج خ» اثری است از نویسندهای نامشخص که با تصویرگری و شعرهای کودکانه، دنیای جانوران دریایی را به زبان ساده و موزون معرفی میکند. این کتاب توسط ناشری نامشخص منتشر شده و مترجمی برای آن ذکر نشده است. «ده خاج خ» با شعرهایی کوتاه و توصیفی، مخاطب را با ویژگیهای جالب و متفاوت موجودات دریایی آشنا میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ
این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه درباره جانوران دریایی است که هر شعر به معرفی یکی از موجودات دریا میپردازد. در هر بخش، ویژگیهای ظاهری، رفتارها و عادات غذایی جانوران با زبانی ساده و آهنگین بیان شده است. کتاب با هدف آشنایی کودکان با دنیای زیر آب و جلب توجه آنها به تنوع زیستی دریاها سروده شده است. هر شعر، تصویری کوتاه و توصیفی از یک جانور ارائه میدهد و تلاش میکند اطلاعات علمی ساده را با زبان کودکانه ترکیب کند. فضای کتاب شاد و پرانرژی است و با استفاده از قافیه و ریتم، خواندن آن برای کودکان جذابتر شده است. این اثر در قالب شعر و با محوریت آموزش غیرمستقیم، به معرفی جانورانی چون اسب دریایی، ستاره دریایی، اختاپوس، کوسه و نهنگ میپردازد.
چرا باید کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ را خواند؟
این کتاب با شعرهای کوتاه و موزون، دنیای جانوران دریایی را به شکلی جذاب و قابل فهم برای کودکان معرفی میکند. هر شعر، اطلاعاتی درباره ویژگیها و رفتارهای جانوران مختلف ارائه میدهد و به کودکان کمک میکند تا با تنوع زیستی دریاها آشنا شوند. استفاده از زبان آهنگین و تصاویر ذهنی، یادگیری را برای مخاطبان خردسال لذتبخشتر میکند و میتواند علاقه آنها به طبیعت و محیط زیست را افزایش دهد.
خواندن کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی که به حیوانات و دنیای زیر آب علاقه دارند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال منابع آموزشی سرگرمکننده برای معرفی جانوران دریایی به کودکان هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند.
فهرست کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ
- اسب دریایی: معرفی اسب دریایی و ویژگیهای ظاهری و رفتاری آن - ستاره دریایی: توصیف ستاره دریایی و نحوه حرکت و زندگی آن - عروس دریایی: اشاره به ظاهر و حرکت عروس دریایی در آب - خرچنگ: معرفی خرچنگ و ویژگیهای بدنی و رفتاری آن - اختاپوس: شرح بازوها و تواناییهای اختاپوس در پنهان شدن - سفره ماهی: توصیف سفره ماهی و نحوه حرکت و دفاع آن - کوسه: معرفی کوسه به عنوان شکارچی درنده و ویژگیهای ظاهریاش - نهنگ: اشاره به نهنگ به عنوان بزرگترین ماهی دریا و رفتارهایش
بخشی از کتاب یه دریای خیلی قشنگ با حیوونای رنگارنگ
«من اسب توی دریام. باله دارم جای پام میکو غذای منه. خیلی لذیذه غذام من با دمم میزنم. کره به هرجا بخوام اینجوری من میایستم اینجوری توی دریام ستارهٔ تو دریام. قشنگ و خیلی زیبام تو کف دریا آروم. میرم راه با بازوهام پنج تا بازو دارم من. جزو بیمهرگانم من گوشتخوارم بچهها، اما بیاستخوانم شاخکای ریز دارم. حواسشون به منه مراقبن یه وقتی. یکی حمله نکنه من عروس تو دریام. مثل یه چتره سرم تاب میخورم رو موجا اینجوری هرجا میرم»
عالی عالی عالی
خیلی قشنگه کتاب آموزش آشنایی با حیوانات دریاییه