کتاب نفرین شده ناهید نورآبادی یکتا + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۵.۰از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نفرین شده

معرفی کتاب نفرین شده

کتاب الکترونیکی «نفرین شده» (مجموعه شعر) اثر «ناهید نورآبادی یکتا» و با نشر «عقیل» منتشر شده است. این مجموعه، اشعاری از شاعر معاصر را در خود جای داده که دغدغه‌های عاطفی، تنهایی، عشق و جدایی را با زبانی صمیمانه و بی‌پیرایه بیان می‌کند. «نفرین شده» در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و برای علاقه‌مندان به شعرهای احساسی و اجتماعی مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نفرین شده

این مجموعه شعر در فضایی سرشار از احساسات انسانی، به موضوعاتی چون عشق، جدایی، دلتنگی، امید و ناامیدی می‌پردازد. «ناهید نورآبادی یکتا» در «نفرین شده» با بهره‌گیری از تصاویر ساده و ملموس، تجربه‌های شخصی و جمعی را به زبان شعر درمی‌آورد. اشعار این کتاب اغلب کوتاه و موجز هستند و با تکرار مضامین عاشقانه و اجتماعی، فضایی از اندوه و امید را در کنار هم می‌سازند. دوره انتشار این اثر به سال‌های آغازین قرن چهاردهم هجری شمسی بازمی‌گردد و در آن می‌توان ردپای دغدغه‌های نسل معاصر را مشاهده کرد. کتاب به دور از پیچیدگی‌های زبانی، تلاش می‌کند احساسات عمیق انسانی را به تصویر بکشد و با مخاطب خود ارتباط برقرار کند.

چرا باید کتاب نفرین شده را خواند؟

در این مجموعه، شعرها با لحنی بی‌واسطه و احساسی، تجربه‌های مشترک انسانی را بازتاب می‌دهند. «نفرین شده» برای کسانی که به دنبال لمس لحظات ناب عاطفی و بازخوانی احساسات فراموش‌شده هستند، فرصتی فراهم می‌کند تا با جهان شاعرانهٔ نویسنده همراه شوند. این کتاب، امکان همدلی با دغدغه‌های عاشقانه و اجتماعی را فراهم می‌آورد و مخاطب را به تأمل دربارهٔ روابط انسانی و معنای تنهایی دعوت می‌کند.

خواندن کتاب نفرین شده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که با موضوعاتی مانند عشق، جدایی، دلتنگی و امید درگیر هستند و افرادی که به دنبال بیان احساسات خود از طریق شعر می‌گردند، مناسب است.

فهرست کتاب نفرین شده

- حالا که قربانی می‌خواد: شعر آغازین مجموعه که با مضمون فداکاری و جدایی شروع می‌شود.- خیلی راهه: دربارهٔ فاصله و دوری از معشوق و امید به وصال.- قول بده: شعری دربارهٔ وفاداری و ماندگاری عشق حتی پس از مرگ.- نه دیگه چیزی نگو نه: روایت تلخ خیانت و جدایی.- غروب آیینه: بازتاب تنهایی و غرق‌شدن در خاطرات گذشته.- اگه تنها شدی بازم: دعوت به همدلی و همراهی در لحظات تنهایی.- فصل انتظار: شعرهایی با مضمون انتظار و امید به دیدار.- قصهٔ نیمه‌تموم: روایت ناتمام‌ماندن عشق و امید به بازگشت.- من از نو می‌ترسم: ترس از شروع دوباره و مواجهه با گذشته.- دارم می‌رم: شعر وداع و ترک معشوق.- واسه تو قفس می‌سازم: بیان حس مالکیت و وابستگی در عشق.- حسرت: بازتاب حسرت‌ها و آرزوهای برآورده‌نشده.- عطر سیب: یادآور خاطرات و تلخی جدایی.- قاصدک: شعر انتظار و امید به رسیدن پیام از معشوق.- نفرین شده: شعر پایانی که نام مجموعه را نیز بر خود دارد و به مضمون نفرین و سرنوشت تلخ اشاره می‌کند.

بخشی از کتاب نفرین شده

«قول بده وقتی که مردیمهمونی پاشی که هستیقول بده همونی باشیکه تو قلب من نشستیاز خدا می‌خوام نگیرهتو رو حتی بعد مرگمنمی‌خوام تنها بذارمتو رو تو خواب تگرگممی‌خوام از تو جا نمونمچه تو خواب و چه بیدارینمی‌خوام حتی به لحظهحس کنی فاصله داریمن و سایه پا به پاتیمقول بده همیشه باشیقول بده که رو ترانه‌مدوست دارم وقتی که مردیمقصه‌مون به جا بمونهیه روزی خدا دوبارهما رو به هم برسونهمی‌خوام از خدا تا هستیتا غروب رفتن توشب و تاریکی نگیرهقول بده وقتی که مردیمهمونی باشی که هستیقول بده همونی باشیکه تو قلب من نشستی»

۱۴۰۴/۰۳/۲۴

ترانه های زیبایی بود ولی بیشترش غمگین بود

۱۴۰۴/۰۳/۲۲

خوب بود بد نبود

آیدا
۱۴۰۴/۰۳/۱۹

حس خوبی گرفتم از خوندن این ترانه ها👌👌👌

۱۴۰۴/۰۴/۰۷

تو مسافر تو یه شبگرد تو هجوم لحظه هامی تو رو از جاده نمی خوام ، هر جایی می رم باهامی 😍😍😍😍

toofan
۱۴۰۴/۰۳/۱۸