تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب بی تو رفتم
معرفی کتاب بی تو رفتم
معرفی کتاب بی تو رفتم
کتاب الکترونیکی «بی تو رفتم» (شعر فارسی قرن ۱۴) سرودهٔ «ناهید نورآبادی یکتا» و منتشرشده توسط انتشارات عقیل، مجموعهای از اشعار عاشقانه و اجتماعی است که در قالبی معاصر و با زبانی صمیمی به بیان احساسات، جدایی، تنهایی و امید میپردازد. این اثر در شش صفحه گردآوری شده و شاعر خود طراحی جلد و صفحهآرایی آن را نیز بر عهده داشته است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بی تو رفتم
«بی تو رفتم» مجموعهای از سرودههای «ناهید نورآبادی یکتا» است که در فضای شعر معاصر فارسی جای میگیرد. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر فارسی شاهد حضور پررنگ شاعران زن و بیان دغدغههای فردی و اجتماعی آنان است. اشعار این مجموعه اغلب حول محور جدایی، دلتنگی، امید و عبور از رنجهای عاطفی میچرخد و شاعر با بهرهگیری از تصاویر ملموس و روزمره، تجربههای زیستهٔ خود را به زبان میآورد. کتاب به موضوعاتی چون طلاق، تنهایی، خاطرات، عبور از گذشته و امید به آینده میپردازد و در کنار مضامین عاشقانه، گاه به مسائل اجتماعی و نگاه انتقادی به شرایط پیرامون نیز اشاره دارد. لحن اشعار، روایتگر تجربههای شخصی و جمعی است و در برخی قطعات، شاعر با تقدیم شعر به افراد خاص یا اشاره به موقعیتهای اجتماعی، فضای کتاب را از صرفاً عاشقانه بودن فراتر میبرد. این مجموعه در قالبی کوتاه و موجز، تلاش دارد احساسات و دغدغههای شاعر را به مخاطب منتقل کند.
چرا باید کتاب بی تو رفتم را خواند؟
این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و بیان احساسات عمیق انسانی علاقه دارند، تجربهای متفاوت فراهم میکند. اشعار «بی تو رفتم» با پرداختن به موضوعاتی چون جدایی، دلتنگی، امید و عبور از رنج، میتواند همدلی و همراهی مخاطب را برانگیزد. شاعر در این مجموعه، تجربههای شخصی و اجتماعی را با زبانی بیپیرایه و تصاویری ملموس روایت میکند و به دغدغههای زنان و مسائل روزمره نیز میپردازد. مطالعهٔ این اثر فرصتی است برای مواجهه با احساسات انسانی و بازتاب آنها در قالب شعر.
خواندن کتاب بی تو رفتم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که با موضوعاتی چون جدایی، تنهایی، عبور از گذشته و امید به آینده درگیر هستند و همچنین افرادی که به بیان احساسات و تجربههای زنانه در ادبیات علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال همدلی با تجربههای عاطفی و اجتماعی هستند، این مجموعه میتواند مفید باشد.
فهرست کتاب بی تو رفتم
- قصر کاغذی: روایت جدایی و شکنندگی احساسات عاشقانه.- نفرین: بیان حسرت و تلخی جدایی و عشق نافرجام.- همه رو تنهایی رفتم: تجربهٔ عبور از تنهایی و مواجهه با خاطرات گذشته.- دلگیر: بازتاب اندوه و ناامیدی در مواجهه با زندگی و روابط انسانی.- من ازت پنجره میخوام: آرزوی رهایی و امید به آیندهای روشنتر.- همدرد: همدلی با رنجها و دردهای مشترک انسانی.- دیگه ویرونه برام: پذیرش پایان یک رابطه و تلاش برای بازسازی خود.- کاشکی باور بکنه: امید به درک شدن و یافتن همدلی در میان رنجها.- پل بزن: دعوت به عبور از گذشته و ساختن آیندهای تازه.- من که باورم نمیشه: تردید و ناباوری در مواجهه با تغییرات زندگی.- راه خوبی رو نرفتی: بازنگری در انتخابها و مسیرهای طیشده.- برات عادت شده بودم: روایت عادت و فراموشی در روابط انسانی.- قسمت میدم: خواهش برای رهایی از گذشته و حفظ غرور شخصی.- تو چیو ازم گرفتی: بازتاب قدرت و ایستادگی پس از جدایی.- ماه کاغذی: تصویرسازی از امید و انتظار در دل شبهای تاریک.- باید از کی گلههامو بکنم: پرسش از سرنوشت و جستوجوی همدلی.این عناوین، سیر کلی کتاب را از تجربهٔ جدایی و اندوه تا امید و بازسازی نشان میدهد.
بخشی از کتاب بی تو رفتم
«دل من بوسه بزن به خاطرهکی دیگه زجه ی تو فایده دارهبیا پرسه نزنیم تو کوچه هاحالا که دستای غم منتظرهدل من قصه ی تو قصه ی منداره ختم می شه به یه جدا شدنآخه تا کی می تونیم خسته نشیمحالا که فاصله ها پیدا شدندل من بسه دیگه دربه دریبیا تو حجله ی تنهایی بشینتو که دیگه نداری بال و پریبسه ای دل مث شمع آب شدنمسوختن و دیدن و هی خواب شدنمدیگه خسته شدم از شعر و غزلشب و روز حرفای بی تأب شدنمدل من عشق اونو کنار بذارباشه عیبی نداره بازم ببارآخه تنها راهیه که ما داریمبیا اعتماد بکن بهم یه باربیا تا رها شیماین همه دنبال یه سراب نگردنذا بی وزنی بیاد سراغمونبشو آهنگ ترانه های سرد»
تو خیالی تو خیالی تو یه رویای محالی پرم از بی تو نشستن ، توی این شبای خالی 👌👌👌👌👌 کتاب سرشار از احساسه خیلی خوب بود ❤❤❤❤
جاده های مه گرفته ش قشنگ بود
شعراش بیشتر غمگینه ولی در کل قشنگه