دانلود و خرید کتاب اوریشم رضا (احسان) شکیب زاده

کتاب اوریشم

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اوریشم

معرفی کتاب اوریشم

کتاب الکترونیکی «آوریشم» (Avrisham) اثر «رضا شکیب‌زاده» توسط انتشارات حسن رسولی در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است. این مجموعه شامل دوبیتی‌ها و اشعار محلی با زبان و گویش بومی است که دغدغه‌ها، احساسات و تجربه‌های شاعر را در قالبی صمیمانه و بومی بیان می‌کند. «آوریشم» با نگاهی به زندگی روزمره، عشق، رنج و امید، تصویری از فرهنگ و زبان محلی ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اوریشم

«آوریشم» مجموعه‌ای از اشعار و دوبیتی‌های محلی است که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و فضای آن سرشار از واژه‌ها و اصطلاحات بومی است. شاعر در این کتاب تلاش کرده است تا با بهره‌گیری از زبان و فرهنگ محلی، احساسات و تجربه‌های شخصی و جمعی را به تصویر بکشد. اشعار کتاب، گاه عاشقانه و گاه اجتماعی‌اند و در آن‌ها به موضوعاتی مانند عشق، جدایی، امید، رنج و زیبایی‌های زندگی روزمره پرداخته می‌شود. این مجموعه، علاوه بر ارزش ادبی، جنبه‌ای مردم‌شناسانه نیز دارد و می‌تواند برای علاقه‌مندان به فرهنگ و زبان‌های محلی ایران جذاب باشد. کتاب در قالب دوبیتی و شعر آزاد نوشته شده و در بخش‌هایی به تحلیل واژگان و ساختار شعر محلی نیز پرداخته است. فضای کلی اثر، صمیمی و نزدیک به زیست بومی شاعر است و مخاطب را با لایه‌های مختلف احساسات انسانی و اجتماعی روبه‌رو می‌کند.

چرا باید کتاب اوریشم را خواند؟

این کتاب فرصتی برای آشنایی با دوبیتی‌ها و اشعار محلی است که ریشه در فرهنگ و زبان بومی دارند. خواندن «آوریشم» می‌تواند دریچه‌ای به دنیای احساسات، دغدغه‌ها و زیبایی‌های زندگی مردمان یک منطقه باز کند و مخاطب را با واژه‌ها و اصطلاحات کمتر شنیده‌شده آشنا سازد. همچنین، این مجموعه برای کسانی که به ادبیات بومی و حفظ زبان‌های محلی علاقه دارند، ارزشمند است و می‌تواند الهام‌بخش پژوهش‌های مردم‌شناسانه و ادبی باشد.

خواندن کتاب اوریشم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر محلی، پژوهشگران فرهنگ عامه، دوست‌داران زبان‌های بومی و کسانی که به دنبال تجربه‌ای متفاوت از شعر فارسی هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه حفظ و شناخت زبان و ادبیات محلی را دارند، مطالعه این اثر توصیه می‌شود.

فهرست کتاب اوریشم

کتاب «آوریشم» شامل بخش‌هایی از دوبیتی‌ها و اشعار محلی است که هرکدام به موضوعات مختلفی مانند عشق، رنج، امید، زندگی روزمره و زیبایی‌های طبیعت می‌پردازند. در بخش‌هایی از کتاب، شاعر به تحلیل واژگان و ساختار شعر محلی نیز اشاره می‌کند و توضیحاتی درباره معانی و کاربردهای برخی واژه‌ها ارائه می‌دهد. فصل سوم کتاب به شعر افقی و عمودی اختصاص یافته و در انتهای کتاب نیز اشعاری با مضامین عرفانی و اجتماعی دیده می‌شود. این ساختار به مخاطب امکان می‌دهد تا با سیر تحول احساسات و اندیشه‌های شاعر در قالب‌های مختلف آشنا شود.

بخشی از کتاب اوریشم

«هدف هنر نه وضع قانون و نه قدرت‌طلبی است. وظیفه هنر، درک کردن است. هیچ اثر نبوغ‌آمیزی بر کینه و تحقیر استوار نیست. هنرمند یک سرباز بشریت است و نه فرمانده، او قاضی نیست بلکه از قید قضاوت آزاد است. او نماینده دائمی نفوس زندگان است تا با قدرت قلم خود حرف دل همنوعان خود را بر روی کاغذ بیاورد. هنر نوعی رستگاری است. ما را از خواستن، یعنی درد و رنج، آزادی می‌بخشد. هنر نمایانگر واقعی ظریف‌ترین احساسات ما است که تصاویر و نگاه‌های ما را بر هر چیزی دلربا می‌کند. هر علمی به عنوان فلسفه آغاز و به عنوان هنر پایان می‌یابد.»

کار تیمی عشق عاشق معشوق
موسی زمان‌زاده‌دربان
اختلالات رفتاری در کودکان
سمیه پرتوی
تحلیل غزلیات خواجو کرمانی و فخرالدین عراقی با تاکید بر وجوه و ابعاد زبانی و ادبی‬
ندا سیدی
جامعه‌شناسی قشرها و نابرابری‌های اجتماعی (نسل سوم)
شیرین گلبازخانی
چگونه با ضایعه نخاعی خود مواجه شویم
گروهی از اعضای تیم توانبخشی ضایعات نخاعی بیمارستان کاساکولینا
شوزن و موزن پرخور
مهناز پیرایش کاشانی
شناختی بر مبدل های حرارتی (جلد اول)
سجاد خدایاری
درس های شکسپیر درباره روانکاوی
دوروتی تی. گرونز
باغ پریشان؛ هویت ایرانی در شعر عصر قاجار
مهدی میر کیایی
پول شادی‌ بخش (خلاصه کتاب)
لاینا بونوستار
معرفت‌شناسی تطورّی و لوازم آن برای بشر