کتاب در جستجوی اژدها
معرفی کتاب در جستجوی اژدها
کتاب در جستجوی اژدها نوشته سوزانا لوید با تصویرگری پدی دانلی و ترجمه الهام جنانی توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه و طنزآمیز دربارهی ماجراجویی یک شوالیهی کوچک در جستجوی اژدها را به تصویر کشیده. روایت با زبانی ساده و تصاویری جذاب، کودکان را به دنیای خیال و شجاعت میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب در جستجوی اژدها
کتاب در جستجوی اژدها اثری تصویری و داستانی برای کودکان است که با محوریت ماجراجویی و خیالپردازی نوشته شده. داستان در فضایی فانتزی و طنزآمیز روایت میشود و شخصیت اصلی آن، شوالیهای کوچک و کنجکاو است که برخلاف باور دیگران، مصمم به یافتن اژدهاست. کتاب با تصویرگریهای رنگارنگ و زنده، فضای داستان را برای مخاطب کودک ملموستر میکند. این اثر در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و برای گروه سنی ۱+ مناسب است. روایت داستان با زبانی کودکانه و شوخطبع، مخاطب را بهدنبال خود میکشد و درعینحال، به موضوعاتی مانند اعتمادبهنفس، پشتکار و قدرت تخیل میپردازد. سوزانا لوید با بهرهگیری از عناصر کلاسیک قصههای شوالیهها و اژدهاها، داستانی تازه و سرگرمکننده خلق کرده است.
خلاصه داستان در جستجوی اژدها
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با شوالیهای کوچک آغاز میشود. باقی شوالیهها باور ندارند او بتواند اژدهایی را پیدا کند، اما با نقشهای در دست، راهی سفری پرماجرا میشود تا وجود اژدها را اثبات کند. در مسیر، نشانههایی مانند گنجهای براق، بقایای سوخته و حتی جستجوی دختر اسیرشده با کلاه نوکتیز را دنبال میکند. شوالیه با کنجکاوی و پشتکار، وارد جنگلها و غارهای تاریک میشود و با موانع و ترسهای کودکانه روبهرو میگردد. در طول مسیر، نشانههایی از حضور اژدها دیده میشود اما هیچگاه بهطور مستقیم با آن روبهرو نمیشود. داستان با تردید و امید شوالیه دربارهی وجود اژدها پیش میرود و درنهایت، مخاطب را با پایانی باز و خیالانگیز تنها میگذارد.
چرا باید کتاب در جستجوی اژدها را خواند؟
این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرگریهای چشمنواز، کودکان را به دنیای ماجراجویی و خیال میبرد. داستان، مفاهیمی مانند جستجوگری، پشتکار و باور به خود را در قالب قصهای سرگرمکننده به مخاطب منتقل میکند؛ همچنین فضای فانتزی و عناصر کلاسیک قصههای شوالیهها و اژدهاها، جذابیت ویژهای برای کودکان و حتی والدین ایجاد میکند.
خواندن کتاب در جستجوی اژدها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب برای کودکان علاقهمند به داستانهای ماجراجویانه و فانتزی مناسب است؛ همچنین برای والدینی گزینهی خوبی به شمار میآید که بهدنبال قصههایی با پیام اعتمادبهنفس و پشتکار برای فرزندان خود هستند.
بخشی از کتاب در جستجوی اژدها
«باورتان نمیشود که شوالیههای دیگر به من میگفتند: «فکر نمیکنیم تو بتوانی اژدها را پیدا کنی. اصلاً چیزی به نام اژدها وجود ندارد.» من هم گفتم: «بیخیال. اتفاقاً فکر میکنم که وجود دارد.» من یکی از آنها را پیدا میکنم و با او میجنگم. برای این کار فقط باید بدانید کجا دنبالش بگردید و من میدانم کجا. من یک نقشه دارم و نقشه هم میگوید:... اژدها باید اینجا باشد!»