دانلود و خرید کتاب واژگان لکان ژان پیر کلرو ترجمه کرامت موللی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب واژگان لکان

کتاب واژگان لکان

نویسنده:ژان پیر کلرو
انتشارات:نشر نی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب واژگان لکان

کتاب واژگان لکان نوشتهٔ ژان پیر کلرو و ترجمهٔ کرامت موللی توسط نشر نی منتشر شده است. کتاب حاضر اثری در زمینهٔ روان‌کاوی و فلسفه است. این کتاب به بررسی و شرح اصطلاحات و مفاهیم کلیدی مطرح‌شده توسط ژاک لکان، روان‌کاو فرانسوی، می‌پردازد. لکان با ارائهٔ نظریات پیچیده و نوآورانهٔ خود، تأثیر عمیقی بر حوزه‌های مختلف دانش از جمله روان‌کاوی، فلسفه، ادبیات و زبان‌شناسی گذاشت. از این رو، آشنایی با اصطلاحات و مفاهیم لکانی برای درک درست آثار و اندیشه‌های او ضروری است. این کتاب با زبانی روشن و دسته‌بندی منظم، این امکان را برای خوانندگان فراهم می‌آورد تا به درکی عمیق‌تر از اندیشه‌های لکان دست یابند. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب واژگان لکان

کتاب واژگان لکان تلاشی است برای ارائهٔ یک راهنمای جامع و کاربردی در جهت فهم بهتر مفاهیم و اصطلاحات تخصصی ژاک لکان. این کتاب به صورت الفبایی تنظیم شده و هر مدخل به شرح یکی از واژگان کلیدی لکان اختصاص دارد. نویسنده با تکیه بر دانش گستردهٔ خود در زمینهٔ روان‌کاوی لکانی، تلاش کرده است تا تعاریف دقیق و روشنی از این اصطلاحات ارائه دهد و کاربرد آن‌ها را در نظریهٔ لکان تبیین نماید. علاوه بر این، در مواردی که یک اصطلاح دارای معانی متعدد یا تفاسیر گوناگون است، به این ابعاد نیز پرداخته شده است. هدف اصلی کتاب، هموار کردن مسیر مطالعه آثار لکان و تسهیل درک اندیشه‌های او برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه روانکاوی است. کتاب واژگان لکان شامل مجموعه‌ای از مقالات کوتاه است که هر کدام به توضیح و تشریح یکی از اصطلاحات مهم در اندیشهٔ ژاک لکان می‌پردازد. این اصطلاحات طیف گسترده‌ای از مفاهیم کلیدی در روان‌کاوی لکانی را پوشش می‌دهند، از جمله «آرزومندی (تمنا)»، «ادیپ»، «اصل لذت»، «اضطراب»، «انتقال قلبی»، «حیث خیالی»، «رانهٔ مرگ» و بسیاری دیگر. هر مقاله تلاش می‌کند تا با ارائهٔ تعاریف دقیق، تبیین زمینه‌های نظری و کاربرد اصطلاح در اندیشه لکان، خواننده را در فهم آن یاری رساند. کتاب به‌عنوان یک منبع مرجع، امکان دسترسی سریع و آسان به توضیحات مربوط به هر اصطلاح را فراهم می‌آورد و به خوانندگان کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از نظریه پیچیده لکان به دست آورند.

چرا باید کتاب واژگان لکان را بخوانیم؟ 

این کتاب به‌عنوان یک راهنمای جامع، درک مفاهیم پیچیده و تخصصی مطرح‌شده توسط ژاک لکان را تسهیل می‌بخشد و به خوانندگان کمک می‌کند تا با اصطلاحات کلیدی اندیشه لکانی آشنا شوند. این کتاب با ارائهٔ تعاریف دقیق و تبیین کاربرد اصطلاحات در نظریه لکان، به خوانندگان کمک می‌کند تا آثار لکان را با دقت و عمق بیشتری مطالعه کنند. کتاب حاضر منبع ارزشمندی برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزهٔ روان‌کاوی، فلسفه و سایر رشته‌های مرتبط است و به آنها در انجام تحقیقات و مطالعات خود یاری می‌رساند. درنهایت، مطالعهٔ این کتاب فرصتی برای آشنایی با یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین اندیشمندان قرن بیستم فراهم می‌آورد.

خواندن کتاب واژگان لکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

پژوهشگران و دانشجویان روان‌کاوی، دانشجویان و علاقه‌مندان به فلسفه، دانشجویان و علاقه‌مندان به ادبیات و نقد ادبی و همهٔ کسانی که به تفکر و اندیشه در حوزهٔ روان‌کاوی علاقه‌مندند، می‌توانند از مطالب این کتاب استفاده کنند.

درباره ژان پیر کلرو

ژان پیر کلرو استاد بازنشستهٔ فلسفه در دانشگاه روان (فرانسه) است. او در ساینس پو (پاریس) تدریس می‌کند و عضو آکادمی بین‌المللی تاریخ علوم است. تحقیقات او اساساً به فلسفهٔ احساسات مربوط می‌شد، پیش از آنکه به نظریه‌ای دربارهٔ داستان‌ها (تخیلات) بپردازد که بدون شک از دیدگاه ادبی در نظر گرفته می‌شود، اما بیشتر از آن از منظر حقوقی، سیاسی و معرفت‌شناختی. برای یک دههٔ گذشته، مسائل اخلاقی (و به ویژه در رابطه با درمان‌های پزشکی) موضوع کتاب‌ها و مقالات او در مجلات تخصصی بوده است. در این زمینه، او به طور گسترده با همکارانی خارج از فرانسه، از جمله رومانی، بلغارستان، آلمان، کانادا و ایالات متحده همکاری می‌کند.

درباره کرامت موللی

کرامت موللی، متولد سال ۱۳۲۷ در شیراز، روان‌کاو، مترجم و نویسنده است. او به‌عنوان نویسنده‌ٔ کتاب‌های «مبانی روانکاوی فروید-لکان» و «واژگان لکان» شناخته می‌شود. موللی عضو انجمن روان‌کاویِ Le» Mouvement du Coût Freudien» بوده و در کارنامه‌ٔ خود، سوابق متعددی در زمینه‌ٔ روان‌‎کاوی در بیمارستان‌ها و انجمن‌های روان‌کاوی کشور فرانسه دارد. از او چندین اثر ترجمه‌شده و همچنین تألیفاتی به زبان فرانسوی نیز منتشر کرده‌اند.

فهرست کتاب واژگان لکان

کتاب واژگان لکان فصل‌بندی مشخصی به معنای فصول جداگانه ندارد، بلکه به صورت مدخل‌های الفبایی تنظیم شده است که هر کدام به شرح یکی از اصطلاحات لکانی می‌پردازد.

بخشی از کتاب واژگان لکان

«طبق نظریه هیوم و نیچه، روح آدمی واجد نوعی انقسام است که تنها از طریق تخیلات قابل ترمیم و توحید می‌باشد. همچنین این دو فیلسوف برآن‌اند که نمی‌توان روح را از تن متمایز ساخت. به‌نظر می‌رسد که انقسام در نظر فیلسوفان همواره تنها امری مربوط به روح بوده است. لکان مسئله را به‌نحوی دیگر بررسی می‌کند. آن‌چه روشن و معلوم است این‌که تجزّی یا انقسام روح را نمی‌توان انکار کرد و لذا مسئله این نیست که راه‌حلی برای آن پیدا کنیم، بلکه برعکس گاه حتی طی روان‌کاوی مسئله اساسی ممکن است لااقل در مدت زمان معینی متمرکز بر این شود که وحدت بیش از حد و غیرقابل انعطاف مَنِ نفسانی را مورد پرسش قرار دهیم و به درهم‌پاشیدگی آن بکوشیم. در بطن مرحله آینه و رابطه اولیه کودک با تصویر خود در آن با نوعی تناقض مواجه می‌شویم. این تناقض عبارت است از آن‌چه از یک‌سو فاعل نفسانی به‌عنوان پراکندگی و عدم وحدت کالبد خود احساس می‌کند و آن‌چه از سوی دیگر تصویر او در آینه به‌عنوان مقوله‌ای توحیدیافته به او ارائه می‌دهد. این تصویر درعین حالی که اخذ آگاهی نسبت به پراکندگی و عدم وحدت کالبد فرد را تشکیل می‌دهد، حاکی از آرزوی اضطراب‌آمیز او در پایان‌بخشیدن به این ناهماهنگی نیز هست. این اضطراب در رابطه با عدم امکان چنین وحدتی است، عدم امکانی که غالبا در رؤیای افرادِ مورد روان‌کاوی مشهود است.

این‌گونه رؤیاها از طرق مختلف ظاهر می‌شوند: «از طریق تصاویری که حاکی از کسترسیون و از دست‌دادن ذَکر یا ازهم‌پاشیدگی امعاء و احشاء هستند، تصاویری که طی آن‌ها فرد دچار جراحت بدنی، ازدست‌دادن یک عضو از اعضای بدن، جابه‌جایی آن‌ها، پاره‌شدن جدار شکم، بلعیده‌شدن یا به‌طور کلی از هم‌پاشیده‌شدن کل کالبد خود می‌شود». تابلوهای نقاش معروف ژِروم بُوش۵۵ تصاویر مشابهی از این‌گونه رؤیاها به‌دست می‌دهند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۷۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۵۰ صفحه

حجم

۱۷۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۵۰ صفحه

قیمت:
۱۱۰,۰۰۰
تومان