دانلود و خرید کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام ترجمه رامین علیزاده
تصویر جلد کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام

کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام

معرفی کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام

کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام به‌قلم رامین علیزاده و ترجمهٔ ستار عودی را انتشارات حکمت و عرفان منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از حکمت‌ها و حکایت‌های کوتاه از تاریخ اسلام و سیره‌وسنت پیامبر و اهل‌بیت علیهم‌السلام به زبان عربی است.

درباره کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام

تاریخ اسلام، علاوه بر شرح جنگ‌ها و فتحات مملو از وجود مبارک اشخاصی است که سیره و روش زندگی‌شان سراسر پند و اندرز و حکمت است و نیاز است تا با دقتی بیشتر مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد. زندگانی پیامبر و اهل‌بیت علیهم‌السلام و تمامی وقایع تاریخ اسلام دربردارندهٔ نکاتی است که از آثار تربیتی برخوردار بوده و به منظور سهولت استفادهٔ مخاطبان در قالب حکمت‌هایی کوتاه در اختیار خوانندگان قرار گرفته است. این کتاب ترجمه‌ٔ عربی کتاب نکته‌هایی پندآموز از تاریخ اسلام به‌قلم رامین علیزاده و ترجمهٔ ستار عودی است.

خواندن کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مطالعات ادیان و الهیات، علاقه‌مندان به کتب مذهبی و طلاب حوزه‌های علمیه از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب نصائح مفیده من تاریخ الاسلام

«ولا تسبوا ....

و لقي أبو جهل بن هشام رسول الله - فيما بلغني - فقال له: والله يا محمد، لتتركن سب الهتنا، أو لنسبن إلهك الذي

تعبد. فأنزل الله تعالى فيه:

ولا تَسُبُّوا الَّذِينَ يَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللهِ، فَيَسُبُّوا اللهَ عَدُوا بِغَيْرِ علم سوره الانعام الايه ١٠٨ فذكر لي أن رسول الله كف عن سب آلهتهم، و جعل يدعوهم

إلى الله.

ابن هشام، ۱۴۳۱، ج ۲، ۱۰ و ۱۱)»

روش های نوین ترک سیگار
لاول کلینمن