دانلود و خرید کتاب پارادوکس قدرت داکر کلتنر ترجمه ساناز آیتی

دانلود اپلیکیشن طاقچه

نصب
app_storeدریافت از اپ استور

دانلود اپلیکیشن طاقچه

نصب
app_storeدریافت از اپ استور
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب پارادوکس قدرت

کتاب پارادوکس قدرت

نویسنده:داکر کلتنر
انتشارات:نشر مون
امتیاز:
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پارادوکس قدرت

کتاب پارادوکس قدرت نوشتهٔ داکر کلتنر و ترجمهٔ ساناز آیتی است. نشر مون این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این کتاب از رمز تأثیرگذاری و ترس از شکست سخن گفته است.

درباره کتاب پارادوکس قدرت

هدف کتاب پارادوکس قدرت (The Power Paradox How We Gain and Lose) ارائهٔ الگویی برای زندگی اجتماعی است؛ الگویی که ارتباطات روزمره و درنهایت کلیت زندگی ما را شکل می‌دهد. این الگو قرار است تعیین کند که رابطهٔ نامشروع داشته باشیم، قانون‌شکنی کنیم، دچار شیدایی شویم، از افسردگی ویران شویم، از بیماری جوان‌مرگ شویم یا نه. برای زندگی‌مان هدف داشته باشیم و آن را به ثمر برسانیم. داکر کلتنر این الگو را بارها در مطالعات علمی‌ خود در ۲۰ سال گذشته دیده‌ و به آن «پارادوکس قدرت» می‌گوید.

حرف اصلی در پارادوکس قدرت این است: ما به قدرت می‌رسیم و بعد برای اینکه به بهترین‌ها برسیم در دنیای اطرافمان دست می‌بریم، اما به دلیل بدترین جنبهٔ قدرت، از این قدرت سقوط می‌کنیم. برای ایجاد تغییر در دنیای اطرافمان زندگی دیگران را بهبود می‌بخشیم، اما همین قدرت و امتیاز داشتن سبب می‌شود در بدترین لحظات مثل افراد اجتماع‌ستیز رفتار کنیم: کنترل‌نشدنی و تکانشی.

به عقیدهٔ نویسندهٔ کتاب حاضر نحوهٔ برخورد ما با پارادوکس قدرت تعیین می‌کند که زندگی شخصی و کاری‌مان چگونه باشد. همین نحوهٔ برخورد است که تعیین می‌کند ما و عزیزانمان تا چه حد احساس خوشبختی کنیم. این قدرت است که میزان همدلی، سخاوت، رفتار مدنی، نوآوری، دقت و هوش و قدرت جمعی جوامع و شبکه‌های ارتباطی و اجتماعی را تعیین می‌کند. نحوهٔ اثرگذاری ما در مواجهه با پارادوکس قدرت شبیه سنگی است که در آب می‌افتد؛ الگوهای خانوادگی و شغلی ما و محله‌ای را که در آن زندگی می‌کنیم، شکل می‌دهد. حتی بر الگوهای دیگر سازمان‌دهی اجتماعی نیز که جوامع و مبارزات سیاسی کنونی ما را تعریف می‌کند، اثر می‌گذارد: خشونت جنسی، تعصب و تبعیض علیه سیاه‌پوستان، آسیایی‌ها، لاتین‌تبارها و فقر و نابرابری سازمان‌یافته. مدیریت درست پارادوکس قدرت برای سلامت جامعه ضروری است.

خواندن کتاب پارادوکس قدرت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران آثار موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پارادوکس قدرت

«بی‌قدرتی و پارادوکس قدرت را نمی‌توان از هم جدا کرد. از برخی جهات، نوع پاسخ جامعه به بی‌قدرت‌ترین افراد همان چیزی است که تعیین می‌کند آن جامعه تا چه حد در برابر پارادوکس قدرت آسیب‌پذیر است. در واقع جوامع بر اساس نحوهٔ رفتار با آسیب‌پذیرترین و ناتوان‌ترین افراد قضاوت می‌شوند. با توجه به نیازهای بی‌قدرتان در اطرافمان، می‌توانیم از توان خود در راه خیر استفاده کنیم و به جامعه کمک کنیم. همان‌طور که دیدیم، قدرت واقعی یعنی کمک به دیگران، و با تمرکز بر دیگران هم حفظ می‌شود. غالباً دیگران همان بی‌قدرتان‌اند. درک علل و پیامدهای بی‌قدرتی به آگاهی ما از دیگران وسعت می‌بخشد و ما را در برابر پارادوکس قدرت مصون می‌کند و البته اگر به خود اجازه دهیم در برابر پیامدهای بی‌قدرتی بی‌اعتنا یا کور باشیم، می‌تواند به پارادوکس قدرت منجر شود. توجه به مصائب بی‌قدرتان و علل بی‌قدرتی، مهم‌ترین گام برای رهایی از این پارادوکس است.

دربارهٔ اینکه چرا فرودستان و افراد کم‌قدرتمثل همسایه‌های من در کایو درایو ضعف جسمی دارند و نمی‌توانند سلامت جسمی خود را در جامعه تأمین کنند، بحث بسیار است. نظریه‌پردازی ساده‌انگارانه می‌گوید فرودستان به تحصیل اهمیتی نمی‌دهند؛ کوته‌فکرند یا تصمیمات بد می‌گیرند؛ توانایی به تأخیر انداختن پاداش را ندارند و عادت‌های بدی دارند که عمرشان را کوتاه می‌کند. نظریه‌های درون‌نگرانه و سیاست‌ورزانه‌تر، چند قدم جلوتر می‌روند و استدلال می‌کنند که فرودستان و بی‌قدرتان تنبل‌اند، لذت‌جو هستند و به‌جای سخت‌کوشی از کمک‌های دولتی سوءاستفاده می‌کنند.

این حرف‌ها هیچ شباهتی به تجربهٔ من در کایو درایو ندارد. همسایه‌های ما عمیقاً به خانواده، محیط و جامعه اهمیت می‌دادند. بچه‌ها در مدرسه نمرات بالا می‌خواستند و تلاش زیادی می‌کردند، اما موفق نشدند. والدین در آموزش اخلاق به فرزندان خود بسیار سرمایه‌گذاری می‌کردند. والدین و نوجوانان در مشاغل سخت کار می‌کردند، آن هم در رستوران‌ها، در کارخانهٔ چوب، بنّایی، در مک‌دونالد و در انبارهای میوه که معمولاً کار در آن‌ها خسته‌کننده، مهلک و با دستمزد ناچیز بود. بی‌توجهی و راحت‌طلبی نبود. چیز دیگری بود که زندگی همسایه‌هایمان را تضعیف می‌کرد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
امروزه نیز قدرت هر فرد بستگی به این دارد که بتواند آن گروه‌های اجتماعی را جهت انجام دادن اقدامات هدفمند و مؤثر ترغیب کند. حالا که این قدرت در شبکه‌های ارتباطی ما یافت می‌شود، می‌توان نتیجه گرفت قدرت بستگی به آن دارد که چگونه به دیگران قدرت می‌دهیم و از طریق تأثیرگذاری روزمره بر دیگران آن‌ها را توانمند می‌سازیم: با تصدیق کار خوب دیگران، با گفتن یک جمله از سر تشویق یا برقراری تماس چشمی از سر قدردانی، یا با دادن مسئولیت‌ها، منابع و فرصت‌ها به دیگران. اینکه قدرت در توانمندسازی افراد در شبکه‌های ارتباطی و اجتماعی نهفته است،
shahram naseri
قدرت فقط توانایی تأثیرگذاری بر دیگران نیست، یک حالت ذهنی هم هست. احساس قدرت یعنی موجی از امید، لذت و اعتمادبه‌نفس که با آن احساس می‌کنیم ما هم در دنیای اطرافمان نقشی داریم و باید برای خودمان هدف تعریف کنیم.
shahram naseri
ما انسان‌ها که اجتماعی‌ترین موجوداتیم، چندین شیوهٔ اجتماعی جهان‌شمول و متمرکز بر دیگری را ایجاد کردیم که دیگران را به خوب بودن وا می‌دارد و موجب ایجاد گروه‌های اجتماعی منسجم و همبسته می‌شود. فرد عاقلی که این کنش‌ها را می‌داند، عجله نمی‌کند و فریفتهٔ قدرت در مسیر ارضای خود و سوءاستفاده از قدرت نمی‌شود، بلکه ترجیح می‌دهد از لذت‌های ارزشمندتری بهره‌مند شود: یعنی ایجاد تغییرات پایدار در دنیا.
shahram naseri
یکی از مطالعات اخیر، ۳۲۳ جنبش مخالف را از ۱۹۰۰ تا ۲۰۰۶ در مناطقی از تیمور شرقی تا کشورهای بلوک شوروی بررسی کرد. برخی از این جنبش‌ها از تاکتیک‌های زور و فشار استفاده می‌کردند: بمب، ترور، سر بریدن، شکنجه و کشتار غیرنظامیان. دیگران بر تاکتیک‌های بدون خشونت نظیر راه‌پیمایی، آگاهی‌بخشی، دادخواست و تحریم تکیه کردند. شیوهٔ دوم دو برابر شیوهٔ اول (۵۳ درصد در مقابل ۲۶ درصد) به دستیابی به قدرت سیاسی، جلب حمایت گستردهٔ شهروندان و کمک به سقوط رژیم‌های سرکوبگر موفق شد.
shahram naseri
آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا، آسیا و خاورمیانه، مردم به این باور رسیده‌اند که بهترین وجه قدرت در شفقت و افزایش رفاه دیگران نمود می‌یابد و مهرورزی و درک دیگران درست به اندازهٔ رفتار محکم، قاطعانه و جسورانه برای رهبری قوی اهمیت دارد.
shahram naseri
قدرت ایجاد تغییر در دنیاست. این تعریف در هسته‌اش عمل‌گرایانه است: هدف قدرت تغییر زندگی دیگران است. این تعریف ماهیت اجتماعی ما را منعکس می‌کند: ما با تأثیرگذاری بر دیگران در دنیا تفاوت ایجاد می‌کنیم.
shahram naseri
قدرت ما در رفتارهای ساده‌ای است که بین افراد ارتباط ایجاد می‌کند و بیشترین منافع را برای گروه به همراه دارد. تفاوتی که ما در دنیا ایجاد می‌کنیم بستگی به شرایط روز دارد: طرح سؤال درست، تشویق کردن، ایجاد ارتباط با افرادی که آن‌ها را نمی‌شناسیم، دادن یک ایدهٔ جدید. قدرت به طرز شگفت‌آوری در رفتار روزمرهٔ زندگی اجتماعی در دسترس است. برای گرفتار نشدن در پارادوکس قدرت باید بدانیم قدرت پایدار به انجام کارهای ساده‌ای بستگی دارد که منفعتی برای دیگران داشته باشد.
shahram naseri
رفتار مسری است. وقتی چیزی را با غریبه‌ای تقسیم می‌کنید، نوزده درصد بیشتر احتمال دارد که آن غریبه با چند غریبهٔ دیگر این کار را تکرار کند. غریبهٔ جدید به‌نوبهٔ خود هفت درصد سخاوتمندتر در تعامل با غریبه‌های دیگر عمل خواهد کرد که حالا با دو واسطه از شما فاصله دارد. اگر کارهایی انجام دهید که برایتان شادی‌آور باشد، این کار نه‌تنها باعث افزایش خوشحالی دوست شما می‌شود، بلکه روحیهٔ دوستِ دوست شما را نیز، که حتی او را نمی‌شناسید، تقویت می‌کند.
shahram naseri

نوع

حجم

۶۶۴٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

نوع

حجم

۶۶۴٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
تومان