دانلود و خرید کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس بارتون گلد اسمیت ترجمه مهسار مشتاق
تصویر جلد کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس

کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس

معرفی کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس

کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس نوشتهٔ بارتون گلد اسمیت و ترجمهٔ مهسار مشتاق است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس

کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس راهنمای عملی و کاربردی برای افرادی است که می‌خواهند اعتماد به نفس خود را افزایش دهند. این کتاب به ارائه تکنیک‌ها، راهکارها و بینش‌هایی می‌پردازد که می‌توانند به تقویت احساس خودباوری و بهبود دیدگاه فرد نسبت به خود و توانمندی‌هایش کمک کنند. بارتون گلد اسمیت در این کتاب، ۱۰۰ روش گوناگون را برای تقویت اعتماد به نفس معرفی می‌کند. این کتاب شامل تکنیک‌ها و روش‌هایی است که به‌صورت علمی و تجربی تأیید شده‌اند و می‌توانند به افزایش اعتماد به نفس کمک کنند. راهکارهای ارائه‌شده ساده و اجراشدنی در زندگی روزمره هستند و خوانندگان می‌توانند به‌آسانی آن‌ها را در برنامه روزانه خود بگنجانند. نویسنده تأکید دارد که با تمرکز بر نقاط قوت و دستاوردهای فردی می‌توان به‌راحتی اعتماد به نفس را تقویت کرد.هدف اصلی کتاب خلق تغییرات مثبت و پایدار در ذهنیت فرد است، به‌گونه‌ای که اثرات بلندمدتی در زندگی فرد داشته باشد. هدف این کتاب کمک به خوانندگان است تا با استفاده از تکنیک‌های مشخص و مؤثر، نه تنها اعتماد به نفس خود را بهبود ببخشند بلکه به درک بهتری از خود و جایگاه‌شان در زندگی برسند. این روش‌ها می‌توانند در محیط‌های مختلف مانند کار، روابط شخصی و تعاملات اجتماعی به کار بیایند. کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس منبعی الهام‌بخش و راهبردی برای افرادی است که به دنبال راهکارهای عملی برای افزایش اعتماد به نفس خود هستند. بارتون گلد اسمیت با ارائه توصیه‌های ساده و مؤثر، به شما کمک می‌کند تا با اعتماد بیشتری در مواجهه با چالش‌های زندگی عمل کنید. این کتاب برای هرکسی که می‌خواهد بر حس ناامنی و تردیدهای شخصی غلبه کند، بسیار ارزشمند خواهد بود.

خواندن کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ۱۰۰ روش برای تقویت اعتماد به نفس

«شما نمي‌توانيد براي رويارويي با تمام اتفاقات زندگي آماده شويد اما اگر به آماده شدن عادت كنيد، سدّي از احساسات را مي‌سازيد كه در آينده مي‌توانيد از آن استفاده كنيد. به من اعتماد كنيد. مطمئن باشيد با اين كار، چيزي از دست نمي‌دهيد. هنگامي كه براي امروز آماده مي‌شويد، حتي اگر فردا از اين آمادگي استفاده نكنيد، مطمئناً در آينده به دردتان مي‌خورد.

آمادگي احساسي به اندازه‌ي آمادگي فكري و جسمي اهميت دارد. به ‌نظر من بهترين روش، تصور كاري است كه مي‌خواهيد انجام دهيد. اگر هدف، قبول شدن در يك آزمون است، خودتان را در حالي ببينيد كه آن را پشت سر گذاشته‌ايد. اگر مي‌خواهيد سخنراني كنيد، تماشاچياني را تصور كنيد كه با تشويق و تكان ‌دادن سرشان، شما را تأييد مي‌كنند. اين روش براي درمان بيماري سرطان نيز استفاده مي‌شود و من مطمئنم با كاربرد آن، بيشتر خودتان را

باور مي‌كنيد.

آمادگي فكري مستلزم مطالعه‌ي شما يا توانايي‌تان در يادگيري است. انجام آماده‌سازي‌هاي معمول، مانند تهيه‌ي يك فهرست اوليه پيش از انجام يك پروژه، باعث مي‌شود در كاري كه پيش رو داريد، بيشتر خود را باور كرده، موردي را از قلم نيندازيد و نكات مهم را فراموش نكنيد.

شايد تهيه‌ي فهرست در رفتن به سينما يا غذا خوردن در رستوران زياد به‌كار نيايد، اما بي‌شك در كار ساده‌اي همچون خريد، بسيار مفيد است. من نمي‌توانم زندگي را بدون فهرست‌ها و برنامه‌ريزي‌ها تصوركنم. اين ساده‌ترين و بهترين ابزاري است كه مي‌تواند در انجام درست كارها و حركت در مسير اصلي به ما كمك كند.

آمادگي دوست شماست و آن‌طور كه فكر مي‌كنيد، سخت و عذاب‌آور نيست بلكه در تقويت خودباوري، يك ضرورت محسوب مي‌شود.»

۶۰%