کتاب راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعی
معرفی کتاب راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعی
کتاب راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعی نوشتهٔ علیرضا صنعت خواه است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است.
درباره کتاب راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعی
کتاب راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعی به بررسی مسائل اجتماعی در ایران تمرکز دارد. نویسنده کوشیدهاند که رویکردهای نظری گوناگون در بررسی مسائل اجتماعی را معرفی کنند و براساس مسائل موجود در جامعهٔ ایران راهکارهای کاربردی و مداخلات مددکاری اجتماعی را ارائه کنند.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعی
«مسائل اجتماعی در هر نوع جامعهای یافت میشود در جایی که مردم مسئولیت اجتماعی خود را درک میکنند و مطابق با استانداردها عمل میکنند، مسائل اجتماعی به راحتی قابل حل میشوند. راه حل مسائل اجتماعی با تصدیق و درک مشکل یا مساله شروع میشود.
برخی از مردم بر این باورند که مسائل اجتماعی باید توسط دولت یا شخص دیگری حل شود. به نظر نمیرسد آنها سهم خود را از مسئولیت اجتماعی در حل مسائل اجتماعی درک کرده باشند. با این حال شناسایی یک مشکل به عنوان یک مساله اجتماعی به جامعه این امکان را میدهد که از منابع مشترک خود برای رفع آن استفاده کند. دولت میتواند خدمات اجتماعی خود را از جمله: منابع مالی و پول، آموزش، کمک و ابزارهای دیگر را میتواند برای حل مسائل اجتماعی در جامعه به کار برد. با این حال هر کدام از اعضای جامعه و نهادهای مختلف مانند مراکز مذهبی، موسسات خیریه یا شرکتها نباید از مسئولیت و بار کاری خود در حل مسائل اجتماعی غفلت کنند.
در بسیاری از موارد بنا به درک ضعیف افراد درگیر از مسائل اجتماعی، از مسئولیت مستقیم آنها جهت حل مسائل اجتماعی غفلت میشود. آنها باور ندارند که واقعاً میتوانند کاری برای رفع مسائل اجتماعی انجام دهند. بنابراین مسائل اجتماعی بیشتر حل نشده باقی میماند و مردم به شکایت و اعتراض ادامه میدهند. به همین دلیل درک ایده مسائل اجتماعی هم برای دولت و همچنین برای مردم بسیار مهم است. (هاکیزامانا۱، ۲۰۰۷) تنها شناسایی شرایط اجتماعی مشکل آفرین کافی نیست، بلکه باید راه حل مناسبی برای آنها پیدا کرد، هر چند که درک مساله اجتماعی، جزء لاینفک راه حل آن است.»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۴۷ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۴۷ صفحه