معرفی و دانلود کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگیsubscriptionAvailable

کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی

نوع کتاب
۳.۰ امتیاز(از ۵ رأی)
پدیدآورندگان: 
پگاه شینی
انتشارات: 
آثار برتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی

کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی نوشته پگاه شینی است؛ اثری که از خلال یک گفت‌وگوی طولانی درباره‌ی مرگ، سوگواری، روح، کارما، ترس، امید و معنای زیستن شکل گرفته است. این کتاب مرگ را صرفاً پایان بدن نمی‌بیند و هم‌زمان از زاویه‌های زیستی، فلسفی، معنوی و اجتماعی به آن نزدیک می‌شود. در میان این بحث‌ها، مسئله‌ی مهم‌تری هم مطرح می‌شود: انسان چگونه با فقدان، وابستگی و ناپایداری زندگی کنار می‌آید. نشر سنجاق این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی اثر پگاه شینی

کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی، نوشته‌ی پگاه شِینی، بر پایه‌ی یک گفت‌وگوی پرسش‌وپاسخ‌محور پیش می‌رود؛ گفت‌وگویی که با تعریف مرگ آغاز می‌شود و کم‌کم به ساحت‌های گسترده‌تری مثل آگاهی، روح، تناسخ، کارما، سوگواری، خودکشی، ترس از نابودی و معنای ادامه‌دادن زندگی می‌رسد. کتابْ مرگ را موضوعی صرفاً هراس‌آور یا ممنوعه نمی‌داند، بلکه آن را راهی برای فهم دقیق‌تر زندگی معرفی می‌کند. در این مسیر، نگاه علمی به خاموشی بدن در کنار برداشت‌های فلسفی و معنوی قرار می‌گیرد و نویسنده می‌کوشد میان این دیدگاه‌ها تقابلی نسازد.

این کتاب فقط درباره‌ی لحظه‌ی مرگ حرف نمی‌زند، بلکه بخش مهمی از آن به تجربه‌ی بازماندگان، سوگواری، وابستگی‌های عاطفی و دشواری بازگشت به زندگی عادی اختصاص دارد. پگاه شینی به‌ویژه بر زمینه‌ی فرهنگی ایران تمرکز می‌کند و از خانواده‌محوری، زندگی چندنسلی، آیین‌های عزاداری و فشارهای عاطفی و اجتماعی سخن می‌گوید. در کنار این بحث‌ها، موضوعاتی مثل آمادگی روانی برای فقدان، گفت‌وگو با کودکان درباره‌ی مرگ، مواجهه با احساس پوچی، نقش حمایت روانی و تفاوت امید واقع‌بینانه با امید واهی هم مطرح می‌شود. همین گستردگی مطالب باعث شده کتاب فقط تأملی درباره‌ی مرگ نباشد، بلکه به پرسش‌های روزمره‌تری مثل چگونه‌ زیستن، چگونه‌ سوگواری‌کردن و وابستگی کمتر و آگاهی بیشتر نیز بپردازد.

کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی لحنی تأملی و گفت‌وگومحور دارد و به‌جای نتیجه‌گیری قطعی، بیشتر فضای فکرکردن ایجاد می‌کند. مثال‌های کوتاه، تشبیه‌هایی مثل فصل جدید، نور، کتاب و درخت و رفت‌وبرگشت میان تجربه‌ی شخصی و بحث نظری به این کتاب غنا بخشیده است. درون‌مایه‌ی اصلی کتاب این است که فهم مرگ بدون بازنگری در شیوه‌ی زندگی ممکن نیست و هر تأملی درباره‌ی پایان ناگزیر به پرسش از معنا، رابطه، رنج و انتخاب‌های انسانی می‌رسد.

خلاصه کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی

کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی مجموعه‌ای از گفت‌وگوها و تأملات درباره‌ی مرگ و نسبت آن با زندگی است. کتاب با پرسش‌های پایه‌ای مثل مرگ چیست، چرا انسان می‌میرد و آیا پس از مرگ چیزی باقی می‌ماند شروع می‌کند و بعد به موضوعاتی مثل روح، کارما، تناسخ، زمان مرگ، سوگواری، وابستگی، پوچی، امید و سبک زندگی ایرانی می‌رسد. پگاه شینی در کنار توضیح دیدگاه‌های علمی و معنوی، بر تجربه‌ی انسانی فقدان هم تمرکز دارد و نشان می‌دهد که ترس از مرگ فقط به ناشناخته‌بودن آن مربوط نیست، بلکه با عشق، دلبستگی، رنج و ناتمام‌بودن زندگی گره خورده است. پیام محوری اثر این است که فکرکردن به مرگ می‌تواند به فهم عمیق‌تر زندگی و انتخاب‌های روزمره کمک کند.

چرا باید کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

  • این کتاب از زاویه‌ی زیستی، فلسفی، معنوی و اجتماعی به مرگ می‌نگرد و امکان مقایسه‌ی این نگاه‌ها را فراهم می‌کند.
  • متن به مسئله‌ی سوگواری و دشواری کنارآمدن با فقدان، به‌ویژه در بستر خانواده و فرهنگ ایرانی، توجه خاصی دارد.
  • خواننده از خلال بحث‌ها با پرسش‌هایی درباره‌ی وابستگی، ترس، امید، معنا و شیوه‌ی ادامه‌دادن به زندگی روبه‌رو می‌شود.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که می‌خواهند با کودکان و افراد داغدار یا کسانی که احساس پوچی می‌کنند، گفت‌وگو کنند.
  • این اثر هم به مرگ می‌پردازد هم به سبک زندگی، روابط خانوادگی و آمادگی روانی در برابر بحران.

خواندن کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

  • خوانندگانی که درباره‌ی مرگ، روح، آگاهی و امکان ادامه‌ی حیات پس از مرگ پرسش‌های جدی دارند.
  • کسانی که با تجربه‌ی فقدان و سوگواری درگیرند و می‌خواهند آن را از زاویه‌های مختلف بررسی کنند.
  • علاقه‌مندان به بحث‌های فلسفی و معنوی که دوست دارند این موضوعات را در کنار توضیح‌های علمی قرار دهند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند درباره‌ی نقش خانواده، وابستگی و فرهنگ ایرانی در مواجهه با مرگ بیشتر بدانند.
  • کسانی که با احساس پوچی، ترس از پایان یا نگرانی درباره‌ی معنای زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

بخشی از کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی

«۱. از دید زیست‌شناسی: مرگ به معنای توقف کامل و برگشت‌ناپذیر تمام کارکردهای حیاتی یک موجود زنده است. قلب دیگر نمی‌تپد، مغز دیگر سیگنال نمی‌فرستد، و فرایندهای حیاتی مانند تنفس و گردش خون متوقف می‌شوند. در این حالت، بدن وارد فرایند تجزیه می‌شود.

۲. از دید فلسفی و معنوی: فلاسفه و ادیان به مرگ تنها به‌عنوان پایان حیات جسمی نگاه نمی‌کنند؛ بلکه آن را گذرگاهی به مرحله‌ای دیگر می‌دانند، چه به شکل زندگی پس از مرگ، تناسخ، یا بازگشت به «نیستی». این برداشت‌ها به شدت وابسته به باورهای فرد است.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در آغوش مرگ با چشم زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابدر آغوش مرگ با چشم زندگی
موضوعروان‌شناسی عمومی
نویسندهپگاه شینی
انتشاراتآثار برتر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۸/۲۶
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۴ مگابایت
شابک۹۷۸۶۲۲۴۴۶۰۵۱۶
تعداد صفحه‌ها۷۱ صفحه
قیمت کتاب۳۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر ۲۷۷۰۶۶۸
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۰۲

این کتاب به پرسش هایی که هر کس ممکنه در مورد مواجهه با مرگ و حتی مرگ عزیزان داشته باشه پاسخ داده.

۰