کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله)
معرفی کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله)
کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله) نوشتۀ سید محمدجواد قربی در انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.
درباره کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله)
کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله) جزوی از طرح تدوین تاریخ انقلاب اسلامی در مرکز اسناد انقلاب است. الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، مبادی فرانظری دارد و براساس رویکردی اسلامی، جایگاه انسان، هستی و روشهای معرفتشناسی را مشخص کرده است. در این الگو، طبیعت و جهان خالقی دارد که آفریننده است و انسان بهمثابه مخلوق مقام خلیفةاللهی دارد. براساس این نگرش به هستی، انسان دارای دو ساحت مادی و معنوی است و الگوی پیشرفت برای رشد هر دو جنبۀ مادی و معنوی تلاش میکند. مبانی معرفتی الگوی پیشرفت برخلاف الگوهای رایج غربی که مبتنی بر حس و تجربۀ آزمایشگاهی هستند، شامل منابع معرفتی در اسلام است. به عبارت دیگر، شهود و قلب، تجربه و حس از منابع شناخت در این الگوی پیشرفت محسوب میشوند.
کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله) با هدف بررسی دیدگاههای آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی و تدابیر ایشان به تبیین و تشریح مختصات الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، ارتباط وثیق مردم و دولت در فرایند پیشرفت، ارتقای توانمندی علمی در جامعه، ولایتمداری در فرایند پیشرفت جامعه پرداخته و راهکارهای مناسب برای ترسیم الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی ارائه کرده است.
خواندن کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای علوم سیاسی و جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مبانی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر آیتالله خامنهای (دام ظله)
«با اینکه موضوع توسعه همواره یکی از مسائل مهم در عرصهی عملی و نظری بوده، اما اساساً بعد از جنگ جهانی دوم واژهی توسعه با معنای خاص و ابعاد تازه وارد عرصهی سیاستهای ملی و بینالمللی شد. از آن زمان تاکنون کمتر واژهای است که اینهمه در عرصههای سیاست داخلی و خارجی بر سر زبانها جاری باشد. توسعه و مسائل آن به همین صورت جای خود را در درسها و بحثهای دانشگاهی باز کرده است و در برخی رشتههای درسی نیز جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است.»
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۵۶ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۵۶ صفحه