دانلود و خرید کتاب سرمایه اجتماعی علیرضا مزینانی
تصویر جلد کتاب سرمایه اجتماعی

کتاب سرمایه اجتماعی

معرفی کتاب سرمایه اجتماعی

کتاب «سرمایه اجتماعی» نوشتۀ علیرضا مزینانی، صمد همتی و مهدی همتی است و انتشارات مهراب آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب سرمایه اجتماعی

رشد روزافزون شهرنشینی و افزایش جمعیت شهرها به‌عنوان اصلی اجتناب‌ناپذیر در جوامع امروزی بخصوص در کلان‌شهرهای کشورهای درحال‌توسعه ، سبب تغییرات اساسی در ساختار شهرها شده است. متفکران و نظریه‌پردازان در طول سال‌ها به دنبال یافتن راه‌حلی برای مشکلات روزافزون جوامع بشری بودند. یکی از این نظریه‌ها، توسعۀ پایدار است. همان‌طور که هیچ شهری نمی‌تواند بدون اتکا به منابع و ظرفیت محیطی اطرافش پایدار بماند، بدون توجه به اجزای درونی خود، یعنی سلول‌های شهري نیز این پایداری صورت نمی‌گیرد.

امروزه سرمایه اجتماعی، نقشی بسیار مهم‌تر از سرمایه فیزیکی و انسانی در سازمان‌ها و جوامع ایفا می‌کند و شبکه‌های روابط جمعی و گروهی، واحدی انسجام‌بخش میان انسان‌ها و سازمان‌ها است. در غیاب سرمایه اجتماعی، سایر سرمایه‌ها اثربخشی خود را از دست می‌دهند و بدون سرمایۀ اجتماعی، پیمودن راه‌های توسعه و تکامل فرهنگی و اقتصادی سخت می‌شوند. در دهه‌های اخیر، سرمایه اجتماعی به‌عنوان یک راه‌حل برای دستیابی به اهداف موردتوجه بسیاری از اندیشمندان توسعه و به‌ویژه توسعه پایدار قرار گرفته است بنابراین می‌توان گفت، امروزه یکی از چالش‌های پیشِ روی توسعۀ پایدار، کم‌توجهی به سرمایه اجتماعی است که شناخت آن، روند برنامه‌ریزی برای توسعۀ پایدار را برای متخصصان تسهیل و مشارکت را در اجرای بهتر برنامه به همراه دارد. کتاب سرمایه اجتماعی، ضمن ارائۀ تعاریف صاحب‌نظران در زمینۀ مفهوم سرمایۀ اجتماعی و بیان ابعاد، کارکرد و مؤلفه‌های آن، به بررسی نقش سرمایۀ اجتماعی در ایجاد دانش، چگونگی زوال سرمایه اجتماعی و مزایای سرمایه اجتماعی می‌پردازد.

 خواندن کتاب سرمایه اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به جامعه‌شناسان و علاقه‌مندان به حوزۀ مدیریت و کسب‌و‌کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سرمایه اجتماعی

«از نظر کلمن ، سرمایۀ اجتماعی عبارت است از ارزش آن جنبه از ساختار اجتماعی که به‌عنوان منابعی در اختیار اعضا قرار می‌گیرد تا بتوانند به اهداف خود دست یابند. سرمایۀ اجتماعی مجموعۀ نهادها، قوانین، روش‌ها، عادات اجتماعی و سنت‌ها و قواعد رفتاری یک جامعه است که مناسبات اجتماعی بین مردم یک جامعه را شکل می‌دهد. تأکید بوردیو بر مشارکت فرد در شبکه‌های اجتماعی است که این مشارکت سبب دسترسی او بر منابع و امکانات گروه می‌شود. پس، نظریۀ بوردیو به فهم این نکته کمک می‌کند که چگونه فرد می‌تواند با استفاده از سرمایۀ اجتماعی، موقعیت اقتصادی خود را در جامعه بهبود بخشد»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹۴۴٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۰۷ صفحه

حجم

۹۴۴٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۰۷ صفحه

قیمت:
۲۴,۰۰۰
تومان