کتاب نغمه های خاموش عاطفه رحیمی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:عاطفه رحیمی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نغمه های خاموش

معرفی کتاب نغمه های خاموش

کتاب الکترونیکی «نغمه‌های خاموش» (نقمه‌های خاموش) نوشتهٔ عاطفه رحیمی و با همکاری نشر مهراب، روایتی داستانی از زندگی تلخ و پر فراز و نشیب یک زن و دخترش در بستر معضلات اجتماعی و خانوادگی است. این اثر در دستهٔ رمان‌های اجتماعی و خانوادگی قرار می‌گیرد و به موضوعاتی چون خشونت خانگی، فقر، تبعیض جنسیتی و تلاش برای رهایی از چرخهٔ ظلم می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نغمه های خاموش

«نغمه‌های خاموش» داستانی است که در فضای معاصر و با نگاهی به واقعیت‌های تلخ جامعه روایت می‌شود. این رمان در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و به زندگی شخصیت‌هایی می‌پردازد که درگیر خشونت، فقر و بی‌عدالتی هستند. محوریت داستان حول مادر و دختری به نام «شیرین» و «ماهلین» می‌چرخد که هر دو قربانی رفتارهای آزاردهنده و تصمیمات مردان خانواده می‌شوند. روایت کتاب، با زبانی بی‌پرده و صریح، به لایه‌های پنهان رنج زنان در خانواده‌های سنتی و مردسالار می‌پردازد و تلاش آن‌ها برای بقا و رهایی را به تصویر می‌کشد. نویسنده با انتخاب فضایی تلخ و پرتنش، سعی دارد توجه مخاطب را به آسیب‌های اجتماعی و روانی ناشی از خشونت خانگی و تبعیض جلب کند. در کنار روایت اصلی، شخصیت‌های فرعی و اتفاقات جانبی نیز به غنای داستان افزوده‌اند و تصویری چندلایه از جامعه و روابط انسانی ارائه می‌دهند.

خلاصه کتاب نغمه های خاموش

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با زندگی «شیرین» آغاز می‌شود؛ زنی که درگیر ازدواجی اجباری و پر از خشونت با مردی به نام «جلال» است. جلال مردی قمارباز و قاچاقچی است که نه تنها به همسرش رحم نمی‌کند، بلکه حتی قصد فروش فرزندشان را نیز دارد. شیرین با وجود تمام سختی‌ها، تنها دلخوشی‌اش دخترش «ماهلین» است و برای محافظت از او دست به هر کاری می‌زند. پس از تولد ماهلین، جلال همچنان به رفتارهای خشونت‌آمیز خود ادامه می‌دهد و حتی ماهلین را از حق تحصیل و آزادی محروم می‌کند. با بزرگ‌تر شدن ماهلین، او نیز به تدریج متوجه واقعیت‌های تلخ زندگی‌اش می‌شود و در نهایت قربانی معامله‌ای می‌شود که پدرش برای پرداخت بدهی‌هایش ترتیب داده است. ماهلین به دست قاچاقچیان می‌افتد اما با شجاعت و اراده برای رهایی تلاش می‌کند. در ادامه، پای شخصیتی به نام «ماهد» به داستان باز می‌شود که زندگی ماهلین را دگرگون می‌کند. داستان با فراز و نشیب‌های متعدد، از خیانت و خشونت تا عشق و انتقام، پیش می‌رود و سرنوشت شخصیت‌ها را در مسیری پرحادثه و غیرقابل پیش‌بینی قرار می‌دهد. پایان داستان، با تلخی و امید در هم آمیخته است و بر اهمیت مقاومت و تلاش برای تغییر سرنوشت تأکید دارد.

چرا باید کتاب نغمه های خاموش را خواند؟

این کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون خشونت خانگی، تبعیض جنسیتی و فقر، تصویری بی‌پرده از رنج و مقاومت زنان در جامعه ارائه می‌دهد. روایت داستانی پرکشش و شخصیت‌پردازی ملموس، مخاطب را با واقعیت‌های تلخ و گاه ناگفتهٔ زندگی زنان روبه‌رو می‌کند. «نغمه‌های خاموش» فرصتی است برای همدلی با قربانیان خشونت و تامل دربارهٔ نقش خانواده و جامعه در شکل‌گیری سرنوشت افراد.

خواندن کتاب نغمه های خاموش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعهٔ این رمان برای علاقه‌مندان به داستان‌های اجتماعی و خانوادگی، کسانی که دغدغهٔ مسائل زنان، خشونت خانگی و آسیب‌های اجتماعی دارند، و همچنین افرادی که به دنبال روایت‌هایی واقع‌گرایانه و تاثیرگذار هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب نغمه های خاموش

«شیرین: خدایا بسه دیگه چقدر بدبختی چرا من باید این همه بدبختی رو بکشم اصلاً منو می‌بینی؟ مگه نمی‌گن خدا بزرگه خدا مهربونه بخشنده‌ست پس کو؟ منو بکش راحتم کن ولی نه آخه گناه این بچه چیه نه نمی‌ذارم این بدبختی رو تجربه کنه تنها دلخوشی من تو این دنیا تویی دخترکم من ازت محافظت می‌کنم صدامو می‌شنوی دخترک مامان؟ راستی! می‌خوام اسمتو ماهلین بذارم خوبه؟ خوشت میاد؟! ماهلین ماه زندگی من مامان عاشقته قول می‌دم تا نفس دارم ازت محافظت کنم ماه من.»

بازاریابی به معنای اصیل
لری وبر
توسعه کسب و کار در صنایع شوینده ایران (شرکت پاکسان)
حسین افتخاری
آینده مطبوعات و شمارگان در ایران
محمدامین بنی تمیم
فوتبال و فرهنگ
علی محمدی
الدرر الفقهیة فی شرح اللمعة الدمشقیة (الجزء الخامس)
ماجد کاظمی (دباغ)
چهار فصل سرگرمی برای دبستانی ها (جلد دوم؛ سرگرمی های تابستان)
تریش کافنر
احساساتم به جهان با یادداشت های شخصی (جلد شانزدهم)
عبداله مهربان
سرزمین هوش، مهارت های شنیداری
پردیس ستارزاده
تلفیق ای اف تی با طبیعت
افسانه روستا رفیع
شاه کتاب ثروت (جلد پانزدهم، ماتریس ثروت)
مرتضی کیان مهر
عرس الخیل