کتاب متولد بی حد و مرز
معرفی کتاب متولد بی حد و مرز
کتاب الکترونیکی «متولد بیحدومرز» نوشتهٔ «ریک توریسون» و با ترجمهٔ «تیم ترجمهٔ نشر ویان» اثری در حوزهٔ خودسازی و روانشناسی است که نشر ویان آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی راهها و موانع رشد فردی میپردازد و تلاش میکند مخاطب را با مفاهیم باورهای محدودکننده و چگونگی عبور از آنها آشنا کند. نویسنده با تکیهبر تجربیات شخصی و حرفهای خود، مسیر رسیدن به ذهنیت نامحدود و کشف تواناییهای واقعی را ترسیم میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب متولد بی حد و مرز
«متولد بیحدومرز» اثری ناداستانی در حوزهٔ روانشناسی و خودسازی است که با روایتی شخصی و تحلیلی، به موضوع باورهای محدودکننده و تأثیر آنها بر زندگی انسان میپردازد. ریک توریسون، نویسندهٔ کتاب، با بهرهگیری از تجربیات زندگی خود و سالها فعالیت بهعنوان مربی و مشاور، تلاش کرده است تا خواننده را به سفری درونی برای شناسایی و جایگزینی باورهای ناکارآمد دعوت کند. ساختار کتاب بهصورت فصلبندیشده و با ترکیب روایتهای شخصی، مثالهای واقعی و تمرینهای ذهنی طراحی شده است. در هر بخش، نویسنده با زبانی صریح و بیپرده، به بررسی موانع ذهنی و راههای عبور از آنها میپردازد و مخاطب را به بازنگری در نگرشها و انتخابهایش تشویق میکند. کتاب از مقدمهای آغاز میشود که در آن نویسنده به ریشههای شکلگیری باورهای محدودکننده در زندگی خود اشاره میکند و سپس در فصلهای مختلف، موضوعاتی مانند منطقهٔ امن، شکست، ارزشمندی فردی و قدرت بخشش را مورد واکاوی قرار میدهد. این اثر برای کسانی نوشته شده که به دنبال تغییر نگرش و کشف ظرفیتهای پنهان خود هستند و میخواهند با عبور از مرزهای ذهنی، به زندگیای آزادتر و پویاتر دست یابند.
خلاصه کتاب متولد بی حد و مرز
کتاب «متولد بیحدومرز» با روایتی از زندگی شخصی نویسنده آغاز میشود؛ جایی که ریک توریسون از کودکی دشوار و شرایطی نهچندان مطلوب سخن میگوید و نشان میدهد چگونه این تجربیات اولیه، باورهای محدودکنندهای را در ذهن او شکل دادهاند. نویسنده در ادامه، مفهوم «منطقهٔ امن» را مطرح میکند؛ جایی که انسانها به دلیل ترس از شکست یا تغییر، در آن باقی میمانند و رشدشان متوقف میشود. او با مثالهایی از زندگی خود و دیگران، توضیح میدهد که ماندن در این منطقه، بهتدریج به یک منطقهٔ خطر تبدیل میشود و مانع از کشف فرصتهای جدید و تحقق تواناییهای واقعی میگردد. در بخشهای بعدی، توریسون به اهمیت شناسایی و کنارگذاشتن باورهای محدودکننده میپردازد و تأکید میکند که این باورها اغلب از محیط، خانواده، تجربیات کودکی و نظرات دیگران نشأت میگیرند. او با بیان داستانهایی از شکستها و ناامیدیهای شخصی، نشان میدهد که شکست نهتنها پایان راه نیست، بلکه میتواند نقطهٔ آغاز رشد و تغییر باشد. نویسنده بر این باور است که هر فردی با ارزش و هدفی خاص به دنیا آمده و شرایط تولد یا گذشته، تعیینکنندهٔ سرنوشت او نیست. در ادامه، کتاب به موضوعاتی مانند پذیرش خود، قدرت بخشش، قطع وابستگیهای ذهنی و ساختن آیندهای متفاوت میپردازد. توریسون با تمرینها و پرسشهایی، مخاطب را به بازنگری در باورهایش دعوت میکند و نشان میدهد که تغییر نگرش و پذیرش مسئولیت انتخابها، کلید دستیابی به زندگی بیحدومرز است. پیام اصلی کتاب این است که هر فردی میتواند با شناسایی و جایگزینی باورهای محدودکننده، مسیر رشد و تحقق تواناییهایش را هموار کند و به زندگیای آزادتر و معنادارتر دست یابد.
چرا باید کتاب متولد بی حد و مرز را بخوانیم؟
این کتاب با تمرکز بر شناسایی و عبور از باورهای محدودکننده، فرصتی برای بازنگری در نگرشها و انتخابهای فردی فراهم میکند. نویسنده با روایتهای شخصی و مثالهای ملموس، نشان داده است که چگونه میتوان از منطقهٔ امن خارج شد و به سوی رشد و تحقق تواناییهای پنهان حرکت کرد. مطالعهٔ این اثر به مخاطب کمک میکند تا با شناخت ریشههای ذهنی موانع، مسئولیت تغییر را بپذیرد و با تمرینهای پیشنهادی، گامهایی عملی برای ساختن آیندهای متفاوت بردارد. «متولد بیحدومرز» نهتنها به بررسی موانع ذهنی میپردازد، بلکه راههایی برای جایگزینی آنها با باورهای سازنده و امیدبخش ارائه میدهد.
این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ رشد فردی، خودشناسی و عبور از موانع ذهنی را دارند. کسانی که احساس میکنند در زندگی یا شغل خود به سقف نامرئی رسیدهاند یا به دنبال تغییر نگرش و کشف ظرفیتهای جدید هستند، میتوانند از مطالب این اثر بهرهمند شوند. همچنین برای علاقهمندان به حوزهٔ روانشناسی کاربردی و خودسازی، «متولد بیحدومرز» گزینهای قابل توجه است.
بخشی از کتاب متولد بی حد و مرز
«من بر این باور هستم که هریک از ما با استعداد و توانایی داشتن یک زندگی مهم به دنیا آمدهایم. به این معنا که شما (صرفنظر از شرایط تولد یا واقعیت فعلی خود) برای چیزی بزرگتر آفریده شدهاید. آیا فکر میکنید برای فرصتهای بیشتر آفریده شدهاید؟ شاید شما در یک زمان از زندگی خود این کار را انجام داده باشید؛ اما در نهایت تسلیم شدهاید. اگر چنین است، من شما را سرزنش نمیکنم. اکثر انسانها انتظارات بسیار پایینی از زندگی خود دارند. این نتیجه بخش بزرگی از داستان شخصی من و چیزی است که در طول ۲۵ سال گذشته که به عنوان مربی و مشاور صرف کردهام و بارها با آن روبهرو شدهام. این فرایند دربارهی ایجاد یک ذهنیت بینهایت است که در آن شما به این باور برسید که هر چیزی ممکن است. من با صدها نفر کار کردهام که زمانی به یک دیدگاه محدود (یا باورهای جزیی و اندک) دربارهی خود و آنچه برای زندگی آنها ممکن بود، رضایت داده بودند. من همه آنها را در فرایند اثباتشدهی خود راهنمایی کردم تا باورهای جدید و ذهنیت بینهایت را جایگزین باورهای محدود کنم. من این روند باورنکردنی را در نخستین کتاب خود با نام نقشه راه به سوی اهمیت به اشتراک گذاشتم؛ اما در طول سالهای مربیگری متوجه شدم که بسیاری از مراجعهکنندگان، در نخستین مرحلهی این فرایند که درک توانایی واقعی خود است، گرفتار شده بودند. آنها نسبت به خود و آنچه واقعا ممکن بود، ذهنیت محدودی داشتند. این نقطه دقیقاً همان جایی است که پیش از کشف زندگی بیحدومرز با مشکلات زیادی مواجه بودم؛ بنابراین من مجبور شدم عمیقتر شیرجه بزنم و این همان چیزی است که در این کتاب دربارهی آن توضیح دادهام.»