کتاب مغزنوشتههای یک جنین
خواندن نظراتمعرفی کتاب مغزنوشتههای یک جنین
«دستنوشتههای یک جنین» نوشتهی طنزنویس معاصر ایرانی مهرداد صدقی (-۱۳۵۶) است.
بزرگی گفته است وقتی میشود کتابی را به کودکی که هنوز زاده نشده تقدیم کرد، پس کودکی هم که هنوز زاده نشده میتواند کتابی بنویسد. بزرگِ یادشده و گوینده این جمله، خودش دست به کار شده و مغزنوشتههای یک جنین را به رشته تحریر درآورده است. شما با مطالعه این کتاب متوجه میشوید بشریت وقتی هنوز به دنیا نیامده است به چه چیزهایی فکر میکند و بدین ترتیب میتوانید بفهمید افکار نامربوطی که بشریت پس از به دنیا آمدن در سرش پیدا میشود دقیقا از کجا آب میخورد.
رقص با گربه ها
آسمان شیشه ای نیست!مرتضی انصاری زاده
تشیع علوی و تشیع صفویعلی شریعتی
دوست داشتن از عشق برتر است و عشق فرزندعلی شریعتی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب خیلی قشنگیه ولی ۵ تومن واقعا نامردیه ...... مغز میانی م میگه بخرش.... قشر مغز میگه منطقی باش پسر... عقلتو نده دست هیپوتالاموس .... ارزششو نداره
این کتاب کتاب طنز خوبی هست اما مغز نوشته های یک نوزاد جذاب تر بود و اینکه در این کتاب یکسری از حریم ها حفظ نشده حرمت های زنانه و مردانه بنظرم خیلی خوب میشود آقای صادقی به این نکات توجه
بعضی جاهاش بامزه بود و بعضی جاها بی مزه اما بد نبود در کل:)
[اندکی مطالعه همراه با لبخندی سبک همراه با چاشنے آگاهی😊]
ایده جالبی داشت و با مزه بود فقط کمتر از نیم ساعت طول کشید و 5 تومن زیاد به نظر میاد😓
قشنگ بود💞
کلی باهاش خندیدم... ایول واقعا عالی... کی فکرش رو میکرد بشه انقدر خلاقیت به خرج داد و خاطرات دوران تشکیل یک نوزاد رو در رحم مادر از زبان خودش نوشت؟! بی نظیر...
خوب بود ، نوشته های اقای صدقی طنز خیلی خوبی داره .
سعی کرده بود بامزه باشه، ولی نبود. نخوندین هم چیزی از دست ندادین.
راستش من فقط خوندم که تموم بشه. شاید چون زیاد طنز نمیخونم مورد پسندم واقع نشد یا شایدم برای سن من مناسب نبود.