کتاب زمانی برای انقراض خاندان فخر ملکی
خواندن نظراتمعرفی کتاب زمانی برای انقراض خاندان فخر ملکی
«از نظر من، ما دهه شصتیها و یک کمی عقبترهایمان، نه آنقدر سوختهایم که بوی تهدیگمان دربیاید و نه آنقدر خاطراتمان دلبر است که بتواند جای این تبلتها و موبایلهای امروزی را بگیرد.»- سحر شریفنیک
«زمانی برای انقراض خاندان فخر ملکی» نوشته سحر شریفنیک(-۱۳۶۰) نویسنده معاصر ایرانی است. این کتاب مجموعهای از ۱۴ داستان کوتاه طنز است.
نویسنده در توضیح این کتاب میگوید: قصههای این کتاب، پر از آدمهاییست که هستند، ولی من نمیشناسمشان. آدمهایی که حتماً توی کوچهها و خیابانهایی همان اطراف و یا کمی اینطرف و آنطرفتر بودهاند، بزرگ شدهاند و حتماً هم حالا برای خودشان در یک جای دور و نزدیکی دارند زندگی می کنند.
و در آخر، قصههای این کتاب، پر از نامها و نامهای خانوادگی است که باز هم هستند، ولی من نمیشناسمشان.
فلذا، هیچیک از تشابههای موجود را نه به خود و نه به فکوفامیلهای خود نگرفته، و بیخیال به تعصبات موجود، چند ورقی خودتان را مهمان لبخندهای زیبایتان کنید.»
در بخشی از کتاب میخوانیم:
مامانزیبا از آن دخترهایی بود که چیزی تحت عنوان عقیدهی شخصی نداشت و تا بعد از ازدواج با بابا در حال ریسِتفَکتوری باقی مانده بود و یکی از دلایل موافقت بیچونوچرای آن زمانِ خانمجان هم با این وصلت، همین پِروگرام نبودن مامان برای کَلکَلهای عروس و مادرشوهری بهشمار میرفت. یک سال که از عروسی ماماناینها گذشت و خبری از بچه نشد، خانمجان مشکوک شد که نکند مامان نازاست. پس سریع دستش را گرفت و پیش صغریفالبین برد.
بعد از کلی سؤال و جواب قرار شد شب به شب، مامان دو قاشق عرق شترِ خسته را با نصف لیوان شیر فیل تازهفارغشده قاطی کند و با دَمی باقالی و سیرترشی بخورد، اما معجون مورد نظر جواب نداد و دو روز بعد از استفاده، کار مامان به شستوشوی معده کشید.
نقطه ته خط
مغزنوشتههای یک جنینمهرداد صدقی
ننهنامهسحر شریفنیک
دور دنیا با زیرشلواریعبدالله مقدمی
تعلیمات غیراجتماعیمهرداد صدقی
پاندای محجوب بامبو به دست با چشمهایی دور سیاه، در اندیشهی انقراضجابر حسینزاده نودهی
خواستگارینامهحمید کیان مهر
خاطرات خونآشام عاشقفرهاد حسنزاده
آبنبات پستهایمهرداد صدقی
دری وریابراهیم رها
قصه های من و ننه آغامظفر سالاری
اینو تو خلوت خودتون بخونید و بخندید. مثل من تو جمع فامیل نباشید که وسط بحث جدی یهو خندتون بگیره نتونید جمعش کنید 😂😂😂
عالیه🤗 . فقط به نظر شما پیش بردن همزمان چندین کتاب کار درستی است؟😶🤔🙄🤔😶 چون برای من صرفا یک کتاب رو از اول تا آخر خوندن خسته کنندست مثلا فکر کنم این کتاب رو دو سه ماه پیش شروع کردم ولی الان تموم
کتابِ دوم از عضویتِ جذاب و مفتِ یک هفته ای در کتابخانه.. . . 😂 . . پ ن :👌
خب کتاب که معلومه طنزه 😊 از نظر من نویسنده خوب داستانها رو شروع کرده بود و موضوع های خوب و متنوعی داشت و اسم های جالب و هوشمندانه ای برای داستان انتخاب شده بود که آدم رو ترغیب به به پایان
واقعا لذت بردم از خوندنش،توصیه میکنم برای تلطیف روحیه حتما مطالعه کنید
به به عجب کتاب مهیج و طنزی . کتاب های قبل تو همش سو تفاهم بود. مرحبا به نویسنده ی کتاب
شاید برای خانمها جذاب باشه ولی من اصلا نخندیدم تا اینجا کتاب رو با خودش مقایسه کردم ولی حالا این کتاب رو مقایسه کنید با کتاب آبنبات هلدار تفاوت از زمین تا ...
کتابی عالی برای تجدید روحیه بعد از پایان یک روز کاری. جالبترین نکته این کتاب به هم پیوستگی شخصیت های داستان ها به یکدیگر بود به گونه ای که اسم برخی از شخصیت های داستان های قبل در داستان بعد مورد
کتاب پنجم برنامه ی مطالعه از طرح خوب و جذاب "کتابخانه همگانی" کتاب خوبی بود واکثر داستان هاش بامزه بود و به نکاتی اشاره شده بود که در زندگی خودمان بارها با آنها روبرو شدیم چشم و هم چشمی، حسادت، رقابت ناسالم،
خیلی لذت بردم ... پرتاب شدم به دهه خودم 😊 گوله نمکی خانم نویسنده 🤣😂 مطالعه این کتاب رو به دهه شصتی ها ،خصوصا دخترها پیشنهاد میکنم.