کتاب راهنمای تدریس ریاضی اول دبستان
معرفی کتاب راهنمای تدریس ریاضی اول دبستان
کتاب راهنمای تدریس ریاضی اول دبستان بهقلم بهزاد قباخلو و مریم احمدی را انتشارات دانشآفرین منتشر کرده است. این کتاب به آموزش تکنیکها و مهارتهای تدریس ریاضی درجهت افزایش بهرهوری عملکرد آموزگاران اول دبستان میپردازد.
درباره کتاب راهنمای تدریس ریاضی اول دبستان
درس ریاضی یکی از دروس کلیدی در تمامی مقاطع تحصیلی بهویژه مقطع ابتدایی است که آموزش و یادگیری آن هم برای معلمان و هم برای دانشآموزان چالشبرانگیز است. کتاب پیش رو میکوشد در دو بخش ابتدا به چالشها و مشکلات یادگیری این درس و سپس به معرفی راهکارهایی برای حل این چالشها بپردازد.
خواندن کتاب راهنمای تدریس ریاضی اول دبستان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
معلمان کلاس اول دبستان و نیز اولیای دانشآموزان از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب راهنمای تدریس ریاضی اول دبستان
«فرآیند آموزش ریاضی
آنچه در تدریس ریاضی مهم است تدوین فرآیند منظم آموزش در تدریس است. آنچه در گذشته مورد تأکید قرار میگرفت روش قاعدهگویی تکنیکمحور و رابطهگویی بود. مدت زمان آموزش ریاضی منحصر به زمان کلاس بود یعنی مقدار زمان آموزش فقط در سیستم آموزش رسمی معنا داشت این مدل آموزش بیشتر برگرفته از نظریات برونر بود. وی معتقد بود که مراحل آموزش ریاضی منحصر به مجسم، نیمهمجسم و مرحلهٔ مجرد میباشد. در این فرآیند با استفاده از فرمولها، قواعد و تکنیکها و با توضیح مختصر در زمان ۱۰ الی ۲۰ دقیقهای کلاسی، آموزش به سرعت به سمت نتیجه رفته و زمان بحث و یادگیری خلاصه شده و در آخر تمرین و تکرار با استفاده از سؤالهای با پاسخهای کوتاه و از نوع حلکردنی با پاسخهای ریاضی به اتمام میرسید. درواقع مفهومسازی موضوعات درسی با تکنیکگویی ارتباط برقرار نمیکرد. البته اینکه در یک زمان معین با هدف آشکار و صریح آموزش صورت میگرفت از مزیتهای این نوع آموزش بود اما این فرآیند به جنبهٔ خاصی از موضوع و مفاهیم پرداخته و عملاً دانشآموزان را در یک راه ازپیشتعیینشدهٔ آموزشی قرار داده و تجربهها و راهنمای تدریس محیطی دانشآموزان نسبت به موضوع آموزش در نظر گرفته نمیشد. آنچه مدنظر بود درواقع اندازهگیری پیشدانستههای موضوعی و دانش ریاضی بود و دانشآموزان الزاماً به حفظ تکرار و تمرین و نوشتههای زیاد رو میآوردند.
حجم
۸٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۰ صفحه
حجم
۸٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۰ صفحه