کتاب عادت های اتمی
معرفی کتاب عادت های اتمی
کتاب عادت های اتمی نوشته جیمز کلیر است که با ترجمه هادی بهمنی منتشر شده است. کتاب عادت های اتمی یکی از مشهورترین کتابهای حوزه موفقیت در جهان معاصر است که به خواننده یاد میدهد چطور عادتهای خوب را در خودشان تقویت کنند.
درباره کتاب عادت های اتمی
عادت درواقع رفتاری است که بهطور منظم یا اکثرا خودکار انجام میشود. شناخت عادتها به ما کمک میکند نقطه قوت و ضعفهایمان را بشناسیم. اما این کافی نیست اگر میخواهیم زندگیمان را تغییر دهیم باید عادتهایمان را تغییر دهیم، چون پژوهشها نشان داده است افراد با عادتهای مشابه مسیر نزدیک به همی را طی میکنند. کتاب عادتهای اتمی سعی دارد در چند بخش به شما یاد دهد چطور عادتهای افراد موفق را پیش بگیرید. در بخش اول به قدرت شگفتانگیز عادتهای اتمی میپردازد. بخش دوم رابطۀ دوسویۀ شکلگیری شخصیت افراد و عادتها را بررسی میکند. بخش سوم درباره ایجاد عادت های بهتر در چهار مرحلۀ ساده به شما کمک میکند، این ۴ قانون مؤثر بهصورت مرحلهای چیده شدهاند:
قانون اول: واضحش کن
قانون دوم: جذابش کن
قانون سوم: آسانش کن
قانون چهارم: پیش بهسوی عالی شدن
در ادامه بخش بخشهای دیگر تا بخش بیست به شما کمک میکند قدم به قدم پیش بروید و این چهار قانون اصلی را مرحله به مرحله در زندگیتان اجرا کنید.
خواندن کتاب عادت های اتمی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق پیشنهاد میکنیم. pdf کتاب عادتهای اتمی را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره جیمز کلیر
جیمز کلیر (James Clear) نویسنده و عکاس آمریکایی است که آثارش از پرفروشترینهاست. او در دوران نویسندگی خود بیشتر بر مسئله «عادت» متمرکز بوده است. فعالیتهای کلییر بیشتر در حوزۀ ایجاد نگرش مناسب برای پذیرش اثر عادات کوچک بوده است. او ازطریق خبرنامه ایمیلی قدرتمندی ارتباطی با طرفدارانش در کل دنیا برقرار کرده است و محتواهای ارزشمندی را با آنها به اشتراک میگذارد؛ همچنین از طریق وبسایتش، jamesclear.com، که ماهانه چند میلیون بازدید دارد، با همراهانش در ارتباط است.
بخشی از کتاب عادت های اتمی
خوشبختانه صبح روز بعد وضعیت تنفسیام به حالت عادی برگشت و دکترها با خیال راحت مرا ازکما بیرون آوردند. به تدریج هوشیاریام را به دست آوردم؛ اما حس بویایی نداشتم. پرستاری از من خواست تا ابتدا فین کنم و بعد پاکت آب سیبی را بو بکشم. خوشبختانه با این کار حس بویاییام برگشت؛ اما در اثر فین هوا از شکستگیهای کاسۀ چشمم خارج شد و از چشم چپم بیرون زد. کرۀ چشمم به طرز وحشتناکی از کاسه بیرون زد و توسط پلک و عصب بینایی نگه داشته شد. چشم پزشک بعد از معاینه گفت جای نگرانی نیست؛ زیرا با خروج تدریجی هوا چشم به محل اولش برمیگردد؛ اما زمانش معلوم نیست. اسمم را در لیست برنامۀ عمل هفتۀ آینده نوشتند. به این ترتیب زمان بیشتری برای بهبودی داشتم. مثل یک بازندۀ مسابقۀ بوکس با یک بینی شکسته، چند شکستگی در صورت و چشم چپ از حدقه بیرون زده از بیمارستان مرخص شدم و به خانه برگشتم. ماههای بعد خیلی سخت گذشت. احساس میکردم همه چیز در زندگیام متوقف شده است. چند هفته دوبینی داشتم و درست نمیدیدم. بیشتر از یک ماه طول کشید تا کرۀ چشمم به محل اصلیاش برگشت. به دلیل حملات و مشکلات بینایی هشت ماه طول کشید تا دوباره توانستم رانندگی کنم. با فیزیوتراپی الگوهای حرکتی اولیه مثل راه رفتن در یک خط مستقیم را تمرین کردم.
کتاب خوب و عالیه و اصلا به حدی خوبه که نمیتونم براتون وصفش کنم حتما بخونید ولی فارغ از بحث محتواش من بین نسخه های مختلفش خیلی گشتم واقعا این بهترین ترجمه اس و خیلی قشنگ ترجمه کردن، ممنون از مترجم
من سالهاست خودم را با عادتهای کوچک رشد دادم و اینکه میبینم کتابی این موضوع را به زیبایی توضیح داده، بسیار برایم جذاب است. چند صفحهای از کتاب را خواندهام و به عنوان کسی که خودش این راه را تجربه
اگه انگیزه نداری بشین اینو بخون !!!!
من این کتاب را چندین بار خوندم وهر دفعه برایم جذاب تر بود وبسیار در زندگی کمکم کرد پیشنهاد میکن حتما بخونید
از خوندنش لذت بردم، کتابیه که میتونه به شما با نکات خیلی ساده و کوچیک برای بهتر بودن کمک کنه، ترجمه ی خوبی هم داشت .
متن کتاب مثل اسکن است به همین خاطر قابلیت ثبت یادداشت ندارد و فهرست کتاب و فصل های مربوطه را نمیشه چک کرد. نمیدونم چرا بعضی از کتاب ها به این سبک در طاقچه قرار می گیرد. بهتره این کتاب
چه جوری بگم خوب بود !!!! کلمه ها نمیتونن وصفش کنن چقدر عمیق و پرمعنا اگر دوست دارین تکونی به تک تک سلول های مغزتون وافکارتون بدین این کتاب راهو نشون میده
عالی