کتاب والتر بنیامین
معرفی کتاب والتر بنیامین
کتاب والتر بنیامین نوشتهٔ هاوارد کی گیل و الکس کول و ترجمهٔ علی معظمی جهرمی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی زندگینامه و بخشی از اندیشههای «والتر بنیامین». این اثر از مجموعهٔ «قدم اول» این انتشارات است.
درباره کتاب والتر بنیامین
هاوارد کی گیل و الکس کول در کتاب والتر بنیامین زندگینامه و بخشی از اندیشههای «والتر بنیامین»، فیلسوف و نویسندهٔ آلمانی را شرح دادهاند. «والتر بندیس شونفلایز بنجامین» در ۱۵ ژوئیهٔ ۱۸۹۲ در خانوادهای ثروتمند از یهودیان آشکنازی در برلین به دنیا آمد. او در ۱۹۱۹ تز دکترای خود را به نام «مفهوم نقد هنری در رمانتیسیسم آلمانی» به دانشگاه برن در سوئیس ارائه داد و مورد ستایش قرار گرفت. بنیامین پس از گذراندن یک دورهٔ بیکاری و نگارش کتاب و ماجراهای عاشقانه، در سالهای ۱۹۲۵ تا ۱۹۳۳ خرج زندگی خود را از راه نقد ادبی، ترجمه و مقالهنویسی برای مجلات درمیآورد که باعث شد با شماری از روشنفکران چپ از جمله «برتولت برشت» آشنا شود. با رویکارآمدن نازیها در ۱۹۳۳ والتر بنیامین و بهدنبالش «تئودور آدورنو»، «برشت» و بسیاری از دوستان یهودی دیگرشان آلمان نازیها را برای همیشه ترک کردند. با شروع جنگ جهانی دوم، والتر بنیامین برای مدتی زودگذر در اردوگاه کار که برای شهروندان آلمانی در ۱۹۳۹ بر پا شده بود، زندانی شد. چند ماه بعد آزاد شد به پاریس بازگشت و به کارش بر روی یک پروژهٔ «گذرگاههای طاقی» در کتابخانهٔ ملی ادامه داد. با پیشروی نازیها در تابستان ۱۹۴۰ و گریختن بنیامین از پاریس، یادداشتهایش برای این پژوهش ناتمام در دستان امن دوست کتابدار و نویسندهاش، «جورج باتای» ماند. بنیامین به شهر مو رفت که دستههای بزرگی از نازیها در آن اقامت داشتند و شاید خطرناکترین مکان در فرانسه در دوران نخست اشغالش بود؛ برای همین ناگزیر شد به فرار ادامه دهد و از گذرگاه نامداری میان فرانسه و اسپانیا بگذرد تا بتواند با کشتی به آمریکا برود. بهدلیل شرایط قلبی، گذر از این گذرگاه کوهستانی برایش گران تمام شد. والتر بنیامین هنگامی که دریافت برای ترک فرانسه نیاز به ویزا دارد، بهشدت ناامید شد. او در ۴۸سالگی خودش را کشت.
خواندن کتاب والتر بنیامین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فلسفهٔ مدرن و علاقهمندان به مطالعهٔ زندگینامه و اندیشههای والتر بنیامین پیشنهاد میکنیم.
درباره علی معظمی
علی معظمی جهرمی در سال ۱۳۵۳ به دنیا آمده است. او استاد فلسفه و علوم اجتماعی، نویسنده و مترجمی ایرانی است. از آثاری که او به پارسی بگردانده میتوان به کتابهای «قواعد واگیری» اثر آدام کوچارسکی، «ماکیاولی» اثر پاتریک کاری، «بدهی؛ پنج هزار سال نخست» اثر دیوید گریبر، «بحرانهای جمهوری» اثر هانا آرنت، «فاشیسم» اثر کوین پاسمور، «از ارسطو تا آگوستین» و «فلسفهٔ بریتانیایی و عصر روشنگری» از مجموعهٔ تاریخ فلسفهٔ راتلج اشاره کرد. کتاب «جستاری در سیاست فاجعهبار» یکی از کتابهای خودِ او است. این نویسنده و مترجم ایرانی، مقالات گوناگونی در حوزهٔ علوم سیاسی، علوم اجتماعی و نیز فلسفه و تاریخ به رشتهٔ تحریر در آورده است.
حجم
۲۵٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۵ صفحه
حجم
۲۵٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۵ صفحه
نظرات کاربران
چه کتاب جالبی! چه تصویرهای بامزهای! (چاپ اول کتاب رو خوندم. عالی👌.)