٪۷۰
معرفی کتاب دزد
«دزد» رمانی از مالوری بلکمن رمانی نوجوانانه است که در فضای مدرسه میگذرد.
همکلاسیهای لیدیا از او میخواهند برای عضویت در یک گروه دوستی به اسم «کیهانیها» مانند سایر اعضای پذیرفتهشده گروه، جام قهرمانی ورزشهای همهگانی مدرسه را که در کمدی نگهداری میشود، برای یک شب پنهانی بردارد و در خانه نگه دارد. اما لیدیا عقیده دارد این کار یک دزدی است از طرفی دلش میخواهد که عضو گروه باشد:
«لیدیا به جام ورزشی نگاه میکرد. جام در نورِ لامپ مهتابیِ سالن اجتماعات برق میزد.
او که آرام لب پایینش را میجوید دربارهٔ بچههای دیگر پرسید: «یعنی هرکدام از شما یک بار جام را برداشتهاید؟»
آنه، با کمحوصلگی، موهای طلایی و تابدارش را از روی صورتش کنار زد و جواب داد: «به تو که گفتم. نگفتم؟ فرانکی یک بار جام را برداشته است. ماکسین هم این کار را کرده است. بارتی هم همینطور. همه این کار را کردهاند. حالا تو هم جام را برمیداری یا نه؟» بعد از تمام شدن حرفش شروع کرد به قدم زدن. زیرچشمی هم لیدیا را میپایید.
«من... مطمئن نیستم... آنه.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دزد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دزد |
| حجم فایل کتاب: | ۲.۱ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۴۰۸۳۶۱۷ |
| تعداد صفحهها: | ۲۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۳۵۰۰ تومان |
رفتار اطلاعاتی (چکیدهی پژوهشها در زمینهی نیازهای اطلاعاتی، رفتار اطلاعجویی، رفتار اطلاعیابی و رفتار استفاده از اطلاعات)![]()
پیمان کریمی
کار عمیقکال نیوپورت
دروس تمهیدیه فی الفقه الاستدلالی (الجزء الثالث)باقر ایروانی
جدال عشق و سرنوشتزهرا همتی
اخلاق شفایی (معروف به اخلاق شاهی)مظفر بن محمد اصفهانی

🌙 این کتاب رو وقتی ۱۲ سالم بود خوندم ولی هنوزم عاشقشم🥺💙 از روی جلدش - که قشنگ مشخصه چقدر خوب نیست - قضاوت نکنید ! خیلی داستان زیبا، غمانگیز و تاثیرگذاری داشت.🍃🌬️ اصلا انتظار نداشتم یهو ماجرا بره به سمت "سفر در...بیشتر
نویسنده بسیار زیبا درباره ی تاثیر انتخاب در زندگی صحبت کرده و درباره نوجوانی که نقل مکان میکنند به نظر من برای یک انسان ۱۰ تا۱۴ ساله بسیار زیباست🌹🌹🌹🌹ممنون
کتاب درباره دختری هستش که به دزدی توی مدرسه اشون متهم میشه و حسی که من از این کتاب میگیرم اینه که حس ها مهم اند حس های خیلی قویی مثل تنفر و عشق و خشم و... اگر در آدم...بیشتر
من نسخه مکتوب این کتاب رو چند سال پیش خواندم و اون موقع که خواندمش خیلی خوشم اومده بود ازش و جزو بهترین رمان هایی بود که خوانده بودم. من اون موقع دور بر 10 سال بودم.
کتاب جالبی بود داستان سفر به زمان داشت کمی علمی تخیلی بود
مرسی که گذاشتینش دنبالش بودم