کتاب دزد
خواندن نظراتمعرفی کتاب دزد
«دزد» رمانی از مالوری بلکمن رمانی نوجوانانه است که در فضای مدرسه میگذرد.
همکلاسیهای لیدیا از او میخواهند برای عضویت در یک گروه دوستی به اسم «کیهانیها» مانند سایر اعضای پذیرفتهشده گروه، جام قهرمانی ورزشهای همهگانی مدرسه را که در کمدی نگهداری میشود، برای یک شب پنهانی بردارد و در خانه نگه دارد. اما لیدیا عقیده دارد این کار یک دزدی است از طرفی دلش میخواهد که عضو گروه باشد:
«لیدیا به جام ورزشی نگاه میکرد. جام در نورِ لامپ مهتابیِ سالن اجتماعات برق میزد.
او که آرام لب پایینش را میجوید دربارهٔ بچههای دیگر پرسید: «یعنی هرکدام از شما یک بار جام را برداشتهاید؟»
آنه، با کمحوصلگی، موهای طلایی و تابدارش را از روی صورتش کنار زد و جواب داد: «به تو که گفتم. نگفتم؟ فرانکی یک بار جام را برداشته است. ماکسین هم این کار را کرده است. بارتی هم همینطور. همه این کار را کردهاند. حالا تو هم جام را برمیداری یا نه؟» بعد از تمام شدن حرفش شروع کرد به قدم زدن. زیرچشمی هم لیدیا را میپایید.
«من... مطمئن نیستم... آنه.»
مرد بودن به اندازه کافی
کلاه ایمنیجان گوردون
آفتاب فقاهت (اردو)محمدیعقوب بشوی
نواحی بهبود کسب و کار (BID)محمدحسین شریف زادگان
غلبه بر افسردگیمگا جکسون
جایگاه نظام تبلیغی حوزه در پیشگیری و مدیریت حوادث های اجتماعیسیده زهرا موسوی تبار
فرشته ظلمتارنستو ساباتو
روابط عمومی به زبان آدمیزاداریک یاوربوم
پوکی استخوان به زبان آدمیزادکارولین اکانر
آیورودا به زبان آدمیزادآنجلا هوپ ماری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
نویسنده بسیار زیبا درباره ی تاثیر انتخاب در زندگی صحبت کرده و درباره نوجوانی که نقل مکان میکنند به نظر من برای یک انسان ۱۰ تا۱۴ ساله بسیار زیباست🌹🌹🌹🌹ممنون
🌙 این کتاب رو وقتی ۱۲ سالم بود خوندم ولی هنوزم عاشقشم🥺💙 از روی جلدش - که قشنگ مشخصه چقدر خوب نیست - قضاوت نکنید ! خیلی داستان زیبا، غمانگیز و تاثیرگذاری داشت.🍃🌬️ اصلا انتظار نداشتم یهو ماجرا بره به سمت "سفر در
من نسخه مکتوب این کتاب رو چند سال پیش خواندم و اون موقع که خواندمش خیلی خوشم اومده بود ازش و جزو بهترین رمان هایی بود که خوانده بودم. من اون موقع دور بر ۱۱ سال بودم.
کتاب درباره دختری هستش که به دزدی توی مدرسه اشون متهم میشه و حسی که من از این کتاب میگیرم اینه که حس ها مهم اند حس های خیلی قویی مثل تنفر و عشق و خشم و... اگر در آدم
کتاب جالبی بود داستان سفر به زمان داشت کمی علمی تخیلی بود
مرسی که گذاشتینش دنبالش بودم