کتاب التوحید الالهی فی نهج البلاغه
معرفی کتاب التوحید الالهی فی نهج البلاغه
کتاب التوحید الالهی فی نهج البلاغه بهقلم ماجد کاظمی را انتشارات چتر دانش منتشر کرده است. این کتاب به زبان عربی به تحلیل مفهوم توحید در آرا و نظرات امام علی (ع) در نهجالبلاغه میپردازد.
درباره کتاب التوحید الالهی فی نهج البلاغه
یکی از اصول بلاشک دین اسلام باور به یگانگی و توحید خداوند است؛ باوری که ستون و پایهٔ سایر اعتقادات مسلمانان و اصلی عقلی در ادیان آسمانی است. کتاب التوحید الالهی فی نهج البلاغه به قلم آیتالله شیخ ماجد کاظمی و به زبان عربی به تحلیل و کنکاش در باب توحید الهی در نهجالبلاغه پرداخته است و این اصل مهم و اساسی را در خطبهها و حکمتهای امیرالمؤمنین علیهالسلام پرداخته است تا بهعنوان یک منبع تکمیلی در کنار قرآن کریم راهی برای شناخت بیشتر خداوند متعال و ورود معرفت به ذهن و قلب خواننده گردد.
خواندن کتاب التوحید الالهی فی نهج البلاغه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعهٔ کتب مذهبی، دانشجویان و پژوهشگران رشتههای الهیات و مطالعات ادیان و طلاب حوزههای علمیه از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
درباره ماجد کاظمی
آیتالله شیخ ماجد کاظمی فرزند حاج عبدالحسین، در ۱۳۳۷ خورشیدی در کاظمین به دنیا آمد. وی در کاظمین دروس مقدمات و اوایل سطح را نزد علمای آن حوزه گذراند و سپس برای تکمیل سطوح و شرکت در دروس خارج به نجف رفت. بعد از گذراندن این دورهها به قم مهاجرت کرد و در این شهر از دروس مراجع این حوزه استفاده کرد. شیخ ماجد کاظمی از علمای فعال در زمینههای مختلف است. در عراق جزو مجاهدان بود و بعد از آنکه در حکومت صدام تحت تعقیب قرا گرفت در اوایل انقلاب اسلامی به ایران آمد. تحت نظارت وی، مجلهای به نام مدرسة اهل البیت چاپ میشود که بیشتر دربارۀ مسائل اعتقادی و نقد افکار فلسفی است. شیخ ماجد کتابهای زیادی را تألیف کرده است؛ از جمله: الدرر الفقیة فی شرح اللمعة الدمشقیة شرح استدلالی بر کتاب لمعه، شهید اول در ۱۵ جلد، الرؤیة الفلسفیة نقد و تحلیل که به فارسی نقد آرای فلسفی نام دارد و... .
بخشی از کتاب التوحید الالهی فی نهج البلاغه
«التوحيد الالهي من زاوية الآيات والروايات
لقد انتقدنا الفكر الفلسفي في كتابي الرؤية الفلسفية وأصول المعرفة وكان محور الاستدلال هناك هو نقد الفكر الفلسفي بواسطة الدليل العقلي، وأجد من اللازم طرح نقد الفكر الفلسفي من خلال استدلالات وكلمات ائمة الدين وقادته وهم النبي علاه واله الابرار . وها انا اقدم جانبا من ذلك وهو ما ورد في نهج البلاغة حول التوحيد الالهي من خطب ورسائل وكلمات امير المؤمنين الله والتي قد جاءت تارة مكتفية بالارشاد الى بيان تلك المعارف واخرى بالاستدلال العقلي حول تلك المعارف هذا ولا يخفى أنه يصح الاستدلال بالآيات والروايات من زاويتين: الأولى: بما تضمنته تلك الآيات والروايات من استدلال عقلي. الثانية باعتبار قيام الدليل والبرهان العقلي على صحة وصدق الرسالة الإسلامية العظيمة فان ما جاء به النبي الله من معاجز متعددة والتي قسم منها مائل وباق الى يومنا هذا كمعجزة القرآن الكريم كما يثبت لنا صدق الرسول وانه من عند الله جل وعلا كذلك يثبت لنا واقعية كل ما جاء به من معارف حول الكون والوجود والحياة.»
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۵۲ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۵۲ صفحه