کتاب رسانه شناسی و رسانه نگاری
معرفی کتاب رسانه شناسی و رسانه نگاری
کتاب «رسانه شناسی و رسانه نگاری» نوشتۀ افشین معشوری است و انتشارات یانا آن را منتشر کرده است. کتاب رسانهشناسی و رسانهنگاری، آموزشهایی را در حوزۀ نگارش خبر،مصاحبه و گزارش ارائه میدهد.
درباره کتاب رسانه شناسی و رسانه نگاری
رسانهها ابزاری برای انتقال اطلاعات ، ايدهها و افكار افراد و جامعه هستند. از گذشته تاکنون شکلهای متفاوتی از رسانه وجود داشتهاند. از سنتی ترین شکل آن که بهوسیلۀ جارچیها و شیپورچیها بوده تا امروز که از طریق اینترنت،شبکه و کانالهای مختلف انجام میگیرد. رسانه اما مهمتر از هرچیزی به آموزش نیاز دارد و کسانی که بهویژه در دنیای امروز، در حوزۀ رسانه فعالیت میکنند باید بهصورت حرفهای آموزش ببینند تا بتوانند به درستی فعالیت کنند و در این مسیر دچار مشکل نشوند.
افشین معشوری با هدف آموزش و تربیت نیروی حرفهای برای کار و فعالیت در مطبوعات، رسانههای خبری اینترنتی و همچنین شبکهها و کانالهایی که کار خبری میکنند، کتاب رسانهشناسی و رسانهنگاری را توشته است. او در این کتاب تلاش کرده است تا به طور مفصل به کسانی که قصد دارند از پایه کار مصاحبه،نگارش خبر و گزارشنویسی را بیاموزند، نکاتی اساسی را آموزش دهد. کتاب رسانهشناسی و رسانهنگاری همچنین اطلاعات مفیدی را در اختیار افرادی که کار رسانه کردهاند، قرار میدهد.
افشین معشوری، نویسنده و روزنامهنگار، کتابهای متعددی در حوزۀ خبر، اطلاعرسانی، رسانه، نوشته است. از آثار او میتوان به «نگارش خبر و شبکههای اجتماعی»، «مقدمۀ شناخت حقوق رسانهو فرهنگ»، شیوههای تبلیغات و اطلاعرسانی»، «خودآموز خبرنگاری» و «مصاحبه و خبرنویسی» اشاره کرد.
کتاب رسانه شناسی و رسانهنگاری در ۴ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: خبرنویسی»، «فصل دوم: گزارشنویسی»، «فصل سوم: اصول و فنون مصاحبه» و «فصل چهارم: روابط عمومی در پیوند با خبرنگاری».
خواندن کتاب رسانه شناسی و رسانه نگاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان خبرنگاری و کسانی که قصد دارند در حوزۀ رسانه فعالیت کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رسانه شناسی و رسانه نگاری
««خبر، گزارش یک رویداد است،نه خود رویداد و آنچه گزارشگر مینویسد خبر نامیده میشود. در فرهنگ فارسی عمید خبر «آگاهی،حدیث،آنچه از گفتار یا کردار کسی بگویند» یا «مطلبی که برای آگاهی و اطلاع مردم بگویند یا بنویسند» تعریف شده است. معادل خبر در زبانهای اروپایی واژۀ information است که با معانی مختلف استفاده میشود. گاهی معنای خاص حقوقی دارد و منظور از آن، کسب آگاهی قضایی و جزایی دربارۀ متهمین به ارتکاب جرم است. فرهنگ لغت آکسفورد نیز خبر را «اطلاعات جدید از رویدادهای گذشته و گزارش رخدادهای جدید» معنی کرده است.»
حجم
۶۰۸٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۶۰۸٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه