کتاب من از اقوام پاییزم نسیم رضوانی نژاد + دانلود نمونه رایگان

کتاب من از اقوام پاییزم

انتشارات:انتشارات یانا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من از اقوام پاییزم

کتاب الکترونیکی «من از اقوام پاییزم» مجموعه‌ای از شعرهای «نسیم رضوانی‌نژاد» است که نشر بان آن را منتشر کرده است. این اثر در قالب مجموعه شعر معاصر فارسی، دغدغه‌ها و احساسات شاعر را در مواجهه با جهان پیرامون و درونی خود به تصویر می‌کشد. شعرهای این کتاب با نگاهی به فصل پاییز، مفاهیمی چون دلتنگی، جدایی، امید و گذر زمان را در خود جای داده‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من از اقوام پاییزم

«من از اقوام پاییزم» اثری در قالب مجموعه شعر است که توسط «نسیم رضوانی‌نژاد» سروده شده و به‌تازگی منتشر شده است. این کتاب در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و شامل شعرهایی با مضامین عاشقانه، فلسفی و اجتماعی است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر به‌تنهایی روایت‌گر بخشی از جهان‌بینی و احساسات شاعر است و در عین‌حال، مجموعه‌ای یکپارچه از دغدغه‌ها و نگاه‌های شاعرانه به زندگی، طبیعت و روابط انسانی را شکل می‌دهد. فضای غالب شعرها، رنگ و بوی پاییز را دارد و شاعر با بهره‌گیری از تصاویر و نمادهای فصلی، حس دگرگونی، گذر زمان و اندوه را به‌تصویر کشیده است. در کنار این مضامین، اشاراتی به امید، عشق و تلاش برای معنا بخشیدن به زندگی نیز در شعرها دیده می‌شود. کتاب با زبان و بیانی امروزی، تجربه‌های زیسته و احساسات شخصی شاعر را به مخاطب منتقل می‌کند و در برخی شعرها، ارجاعاتی به شاعران پیشین و الهام از آثار آن‌ها نیز به چشم می‌خورد.

چرا باید کتاب من از اقوام پاییزم را بخوانیم؟

این مجموعه شعر با تصویرسازی‌های فصلی و بهره‌گیری از نمادهای پاییز، فضایی سرشار از احساسات انسانی را خلق کرده است. «من از اقوام پاییزم» به‌واسطهٔ پرداختن به موضوعاتی چون دلتنگی، جدایی، امید و جست‌وجوی معنا در زندگی، می‌تواند برای کسانی که به شعر معاصر علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز باشد. شعرهای کتاب، لحظاتی از زندگی روزمره و دغدغه‌های درونی را به زبان شعر بیان می‌کنند و مخاطب را به هم‌نشینی با احساسات شاعر دعوت می‌کنند. همچنین، حضور عناصر طبیعت و فصل‌ها در شعرها، ارتباطی میان جهان بیرونی و درونی برقرار می‌کند که برای دوست‌داران شعر و ادبیات معاصر جذاب خواهد بود.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی و فلسفی دارند و افرادی که به دنبال تجربهٔ احساسات انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین، برای کسانی که به نمادپردازی‌های فصلی و طبیعت در شعر علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب من از اقوام پاییزم

«تو بی‌رحمی. نمی‌آیی ببینی حال زارم را نمی‌بینی تو قلب بی‌قرارم را تو یارم روز تارم را نمی‌دانی چه غوغایی درون سینه‌ام دارم من این‌جا می‌زنم فریاد دگر راهی ندارم هر چه باداباد تو دیگر از من و غم‌های من دوری نو مهجوری تو از جنس دگر هستی. تو از نوری من از اقوام پاییزم ز غم‌های دلش لبریز لبریزم تو از نوری تو از غم‌های من دوری تو از رقص سپید یاس سرشاری تو مثل قاصدک پاکی تو مثل- هیچ کس- هستی و من ویران‌ترین بادم که هر صبح و شبم ویرانی و درد است هوای قلب من سرد است و این سرمای سوزان»