کتاب سرخ می شود از سرنوشت ما دریا
معرفی کتاب سرخ می شود از سرنوشت ما دریا
کتاب الکترونیکی «سرخ میشود از سرنوشت ما دریا» مجموعهای از شعرهای «افشین معشوری» است که نشر یانا آن را منتشر کرده است. این اثر در قالب شعر معاصر فارسی سروده شده و دغدغههای انسانی، اجتماعی و زیستمحیطی را در بستر تصاویر و استعارههای تازه به تصویر میکشد. شعرهای این مجموعه با نگاهی به زندگی روزمره، خاطرات، طبیعت و تجربههای زیسته، فضایی تأملبرانگیز و گاه تلخ را پیش روی خواننده قرار میدهند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سرخ می شود از سرنوشت ما دریا
«سرخ میشود از سرنوشت ما دریا» اثری در قالب مجموعه شعر است که توسط «افشین معشوری» سروده شده و در سال ۱۴۰۴ توسط نشر یانا منتشر شده است. این کتاب در دستهبندی شعر معاصر فارسی جای میگیرد و با زبانی تصویری و گاه نمادین، به روایت دغدغههای فردی و جمعی میپردازد. ساختار کتاب شامل شعرهایی کوتاه و بلند است که هرکدام با عنوانی مستقل، به موضوعات متنوعی چون دلگیری، خاطرات، طبیعت، مرگ، مهاجرت، و امید اشاره دارند. فضای کلی کتاب، آمیزهای از حسرت، اعتراض، و جستوجوی معنا در جهان متغیر امروز است. شعرها با بهرهگیری از عناصر بومی و جغرافیایی، بهویژه اشاره به دریا، ماهی، کلاغ، و دیگر نمادهای طبیعت شمال ایران، رنگ و بویی محلی و درعینحال جهانشمول دارند. این مجموعه، با تکیهبر تجربههای زیسته و نگاه شاعرانه به مسائل اجتماعی و انسانی، مخاطب را به تأمل دربارهٔ سرنوشت، گذر زمان و پیوند انسان با طبیعت دعوت میکند.
چرا باید کتاب سرخ می شود از سرنوشت ما دریا را بخوانیم؟
این کتاب با بهرهگیری از تصاویر بدیع و زبان استعاری، تجربههای زیسته و دغدغههای اجتماعی را در قالب شعر معاصر بازتاب میدهد. «سرخ میشود از سرنوشت ما دریا» به موضوعاتی چون دلگیری، مهاجرت، مرگ، خاطرات و امید میپردازد و با استفاده از عناصر بومی و طبیعت شمال ایران، فضایی ملموس و درعینحال تأملبرانگیز خلق میکند. خواندن این مجموعه میتواند فرصتی برای مواجهه با احساسات انسانی، بازاندیشی در باب سرنوشت و پیوند با طبیعت باشد. همچنین، علاقهمندان به شعر معاصر فارسی و کسانی که به دنبال کشف نگاههای تازه به مسائل روزمره و اجتماعی هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات اجتماعی و کسانی که دغدغههایی چون مهاجرت، هویت، طبیعت و تجربههای زیسته را دنبال میکنند، مناسب است. همچنین، برای مخاطبانی که به دنبال شعرهایی با فضای بومی و نمادپردازی هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب سرخ می شود از سرنوشت ما دریا
«دلگیرم که وقت را از بال باد کرده سوار بال سرخ میشود از سرنوشت ما دریا و میتازد از سوار که نامهها را به نشانی اشتباه میبرد دلگیرم از آسمان که خورشید را پشت ابر پنهان میکند انگار ابر با باد دست به یکی کرده است دلگیرم آه که خورشید را پنهان کرده از من و درگیرم با خودم. با این همه دلگیری و خوددرگیری..."