کتاب اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن
معرفی کتاب اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن
کتاب الکترونیکی اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن نوشتۀ ایمون باتلر و ترجمۀ فریدون تفضلی است و نشر نی آن را منتشر کرده است. در کتاب اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن، اندیشهها و نظریههای اقتصادی فریدمن، همراه با پیامدها و تأثیرات این نظریه در خطمشی اقتصادی دولتها به ویژه دولتهای سرمایهداری نظیر امریکا بررسی و تشریح شده است.
درباره کتاب اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن
نام میلتون فریدمن با نظریهٔ اقتصاد پولی عجین است. فریدمن ازجمله اقتصاددانان طرفدار مکانیزم اقتصاد بازار است که نظریههای وی خصوصاً بر سیاستهای اقتصادی دولتهای امریکا و جهان سرمایهداری تأثیری بسزا داشته است.
ایمون باتلر در کتاب اندیشهها و نظریههای اقتصادی فریدمن، این نظریهها را در کل و خاصه نظریههای پولی وی را، به گونهای شرح میدهد که هم برای استادان و دانشجویان مفید فایده باشد و هم کسانی که علاقهمند هستند از نقش و تأثیر پول در کل اقتصاد آگاهی پیدا کنند بتوانند از آن استفاده کنند. به همین جهت وی زمینههای تاریخی و اقتصادی نظریههای فریدمن و پیامدها و تأثیرات این نظریهها را در خط مشی اقتصادی دولتها بهدقت بررسی کرده است، بنابراین، این کتاب برای سیاستگذاران و دستاندرکاران برنامهریزی اقتصادی نیز کاربرد خواهد داشت.
فصلهای اصلی کتاب عبارتاند از: پول و تورم، پرسشهایی در مورد تئوریها و سیاستهای اقتصادی و بازار و روشها.
خواندن کتاب اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث اقتصادی مناسب است.
بخشی از کتاب اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن
«در آن زمان، آرتور برنز که رئیس دفتر ملی پژوهش اقتصادی بود از فریدمن دعوت کرد دگرباره به کارکنان دفتر بپیوندد. او این دعوت را پذیرفت و مسئولیت تحقیق دفتر در خصوص نقش پول در چرخه کسب و کار بر عهده گرفت. در نتیجه، او «کارگاه پول و بانکداری» را آغاز کرد که مروج احیای مطالعات پولی بود. در نیمهٔ دوم دهه ۱۹۴۰، فریدمن شروع به همکاری با آنا شوارتز، از تاریخدانان اقتصادی در دفتر کرد، که نهایتاً منجر به انتشار کتابی نوشتهٔ مشترک فریدمن و شوارتز به نام یک تاریخچه مالی ایالات متحده، ۱۸۶۷–۱۹۶۰ شد.
فریدمن سال تحصیلی ۱۹۵۴–۱۹۵۵ را به عنوان فلوی مهمان فولبرایت در گونویل اند کیوس کالج، کیمبریج گذراند. در آن زمان هیئت علمی اقتصاد کیمبریج به یک اکثریت کینزی، و یک اقلیت ضد کینزی تقسیم میشد. فریدمن گمان میکرد به این خاطر به فلوشیپ دعوت شده که نظراتش برای هر دو گروه کیمبریج غیرقابل پذیرش بودهاست. بعدتر ستونهای هفتگی او برای مجلهٔ نیوزویک (۱۹۶۶–۸۴) خوانندهٔ بسیار داشت و در بین اهالی سیاست و کسب و کار اثرگذاری فزایندهای داشت از ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۸، او و پل ساموئلسون در رشته کاستهای اقتصادی، یک مجموعهٔ آبونمانی دو هفتهای شرکت کردند که در آن اقتصاددانان در خصوص موضوعات اقتصادی روز به مدت هر بار نیم ساعت مباحثه میکردند...»
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۷۷
تعداد صفحهها
۳۲۸ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۷۷
تعداد صفحهها
۳۲۸ صفحه
نظرات کاربران
بسیار عالیه