معرفی و دانلود کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
انتشارات:
نشر برگ و باد

معرفی کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

معرفی کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

کتاب الکترونیکی «تضمین یادسپاری ملاک‌های ۹۳۰-۵» (جلد اول) نوشتهٔ محمدرضا نادریان و با تنظیم فاضله کریمی، توسط انتشارات برگ و باد منتشر شده است. این اثر به شیوه‌ای نوین برای یادگیری و به‌خاطر سپردن مفاهیم کلیدی روان‌شناسی آسیب‌شناختی و اختلالات شخصیت می‌پردازد و با بهره‌گیری از تصاویر، جداول و نمودارها، تلاش می‌کند فرآیند یادگیری را برای دانشجویان و علاقه‌مندان این حوزه ساده‌تر کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

این کتاب با تمرکز بر موضوع روان‌شناسی آسیب‌شناختی و اختلالات شخصیت، به عنوان یک راهنمای تصویری و خلاصه برای یادگیری مفاهیم کلیدی این حوزه طراحی شده است. نویسنده با الهام از تجربه‌های شخصی خود در زمینهٔ دشواری‌های یادگیری و حفظ مطالب تخصصی، روشی را ارائه می‌دهد که در آن مفاهیم پیچیده به کمک تصاویر و نقشه‌های ذهنی ساده‌سازی می‌شوند. کتاب در دوره‌ای نوشته شده که نیاز به یادگیری سریع و دقیق مطالب مرجع روان‌شناسی، به ویژه برای دانشجویان و متخصصان این رشته، بیش از پیش احساس می‌شود. در مقدمه، نویسنده به دغدغه‌های خود و استقبال دانشجویان از این روش اشاره می‌کند و هدف از نگارش کتاب را تسهیل یادگیری و یادسپاری مطالب دشوار بیان می‌کند. این اثر جلد اول از مجموعه‌ای است که قرار است به مرور تکمیل شود و به موضوعات مختلف روان‌شناسی آسیب‌شناختی بپردازد.

خلاصه کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

این کتاب با هدف کمک به یادسپاری بهتر مفاهیم روان‌شناسی آسیب‌شناختی، به معرفی و توضیح اختلالات مختلف روانی می‌پردازد. در ابتدا، به اهمیت یادگیری دقیق و حفظ مطالب کلیدی اشاره می‌شود و سپس هر یک از اختلالات به صورت خلاصه و با استفاده از تصاویر و جداول توضیح داده می‌شوند. اختلال استرس پس از سانحه، اختلالات خلقی مانند افسردگی اساسی، اختلال دوقطبی، افسرده‌خویی و ادواری‌خویی، و همچنین اختلالات شخصیت از جمله پارانوئید، اسکیزوئید، اسکیزوتایپی، نمایشی، خودشیفته، مرزی، وابسته و ضد اجتماعی، از جمله موضوعاتی هستند که در کتاب به آن‌ها پرداخته شده است. علاوه بر این، اختلالات روان‌پریشی مانند اسکیزوفرنی، اسکیزوفرنی فرم، هذیانی و روان‌پریشی کوتاه مدت نیز به صورت خلاصه معرفی می‌شوند. نویسنده تلاش می‌کند با استفاده از روش‌های تصویری و خلاصه‌سازی، یادگیری این مفاهیم را برای دانشجویان و علاقه‌مندان آسان‌تر کند.

چرا باید کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول) را خواند؟

این کتاب برای کسانی که با حجم بالای مطالب روان‌شناسی آسیب‌شناختی مواجه‌اند و به دنبال راهی برای یادگیری سریع‌تر و ماندگارتر هستند، ابزاری کاربردی فراهم می‌کند. استفاده از تصاویر، جداول و نمودارها باعث می‌شود مفاهیم پیچیده به شکل ساده‌تری در ذهن بماند و مرور مطالب برای آزمون‌ها یا کار بالینی آسان‌تر شود. همچنین، رویکرد کتاب به یادگیری فعال و تصویری، می‌تواند برای افرادی که با روش‌های سنتی حفظ کردن مشکل دارند، مفید باشد.

خواندن کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای دانشجویان روان‌شناسی، روان‌پزشکی، مشاوره و علوم اعصاب، و همچنین افرادی که برای آزمون‌های تخصصی یا کار بالینی نیاز به یادگیری و مرور سریع اختلالات روانی دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که در به‌خاطر سپردن مطالب تخصصی دچار مشکل هستند، می‌تواند راه‌حل مناسبی باشد.

فهرست کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

- مقدمه: بیان دغدغهٔ یادگیری و معرفی روش تصویری برای یادسپاری مفاهیم.- اختلال استرس پس از سانحه: تعریف، علائم و ویژگی‌های اصلی این اختلال.- اختلالات خلقی: شامل افسردگی اساسی، اختلال دوقطبی، افسرده‌خویی و ادواری‌خویی؛ هر کدام با شرح مختصر علائم و ویژگی‌ها.- اختلالات شخصیت: معرفی اختلالات پارانوئید، اسکیزوئید، اسکیزوتایپی، نمایشی، خودشیفته، مرزی، وابسته و ضد اجتماعی؛ توضیح ویژگی‌های رفتاری و شناختی هر اختلال.- اختلالات روان‌پریشی: شامل اسکیزوفرنی، اسکیزوفرنی فرم، هذیانی و روان‌پریشی کوتاه مدت؛ شرح مختصر علائم و تفاوت‌های هر یک.در هر بخش، تلاش شده است با استفاده از تصاویر و جداول، مفاهیم به صورت خلاصه و قابل یادسپاری ارائه شوند.

بخشی از کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول)

«پادسپاری دغدغهٔ جاری انسان‌ها بوده و هست و شاید خواهد بود. چه بسیار آسیب‌ها و آشفتگی‌هایی که به دلیل از یاد رفتن، در هر لحظه در حال اتفاق افتادن است. از جمله دغدغه‌های دانشجویان، متخصصین علوم اعصاب و روان، روان‌پزشکان و روان‌شناسان، به یاد سپاری دقیق، نکته به نکته و کلمه به کلمهٔ کتاب‌های مرجع روان‌شناسی از جمله کتاب آسیب‌شناسی روانی بوده و هست. طراحی و تألیف این اثر، از همین دغدغه آغاز شد. شخصاً در یادسپاری دقیق و کلمه به کلمهٔ دروس همیشه به سختی و مشکل برخورده‌ام و بر آن شدم تا روشی ابداع کنم که این سختی را تسهیل نماید. تجربیاتی که از رشتهٔ مهندسی عمران و بیان کلمات با اشکال در نقشه‌های ساختمانی و تاسیسات برقی و مکانیکی داشتم، باعث شد تلاش کنم کلمات و اصطلاحات کتب را به طرح و نقشهٔ تصویری تبدیل نمایم و به جای اینکه کلمات بی‌روح را حفظ کنم، به کمک تصاویر کلمات را یادآوری نمایم و در تجربهٔ شخصی به موفقیت بسیار زیادی رسیدم. در ابتدا شرم و خجالت داشتم که این روش را به دیگران نیز آموزش دهم و نگران عدم پذیرش و تمسخر دیگران بودم. لکن از آن جایی که قسمتی از وجودم را جرأت و مواجهه با تحقیر و تمسخر تشکیل داده است، جرأت کردم و آرام آرام با دوستانم و سپس دانشجویانم به اشتراک گذاشتم. استقبال فراوان و تأثیر در یادگیری این عزیزان را به چشم دیدم. تا جایی که توانستم این آموزش‌ها را تضمین کنم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تضمین یادسپاری ملاک های DSM-5 (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتضمین یادسپاری ملاک های DSM-۵ (جلد اول)
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهمحمدرضا نادریان
گردآورندهفاضله کریمی
انتشاراتنشر برگ و باد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه تضمین یادسپاری ملاک‌های DSM-5

نظری برای کتاب ثبت نشده است.