دانلود و خرید کتاب الکتریسیته و مغناطیس کایل کرکلند ترجمه جمیل آریایی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب الکتریسیته و مغناطیس اثر کایل کرکلند

کتاب الکتریسیته و مغناطیس

نویسنده:کایل کرکلند
دسته‌بندی:
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب الکتریسیته و مغناطیس

کتاب الکترونیکی «الکتریسیته و مغناطیس» نوشتهٔ کایل کرکلند با ترجمهٔ جمیل آریایی در انتشارات مازیار چاپ شده است. این کتاب به بررسی پدیده‌های متأثر از الکتریسیته و مغناطیس می‌پردازد. 

درباره کتاب الکتریسیته و مغناطیس

کایل کرکلند در این کتاب به بیان مفاهیم پایه‌ای و اصول فیزیک برق و مغناطیس می‌پردازد و با زبانی ساده و قابل فهم، پدیده‌های علمی را برای خوانندگان توضیح می‌دهد. مطالب کتاب با استفاده از مثال‌ها و تصاویر توضیح داده شده است تا فهم موضوعات علمی را برای خوانندگان آسان‌تر کند. این کتاب برای دانش‌آموزان و علاقه‌مندان به فیزیک که به دنبال درک بهتری از پدیده‌های برق و مغناطیس هستند، مناسب است. کتاب ضمن تشریح رابطهٔ بین الکتریسیته و مغناطیس به چگونگی شکل‌گیری الکترومغناطیس و نقش مهم و گسترده‌ٔ این عوامل در فیزیک و دنیای مدرن می‌پردازد.

کتاب الکتریسیته و مغناطیس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانش‌آموزان مقطع متوسطه و دبیرستان که می‌خواهند دانش خود را در زمینه فیزیک و به خصوص مبحث برق و مغناطیس افزایش دهند، مناسب است. همچنین برای معلمان و آموزگاران، منبع آموزشی جامع و قابل فهمی برای تدریس این مباحث است.

بخشی از کتاب الکتریسیته و مغناطیس

«صدها سال پیش، تنها الکتریسیته‌ای که بشر می‌توانست به آسانی تولید کند الکتریسیتهٔ ساکن بود. انسان‌های جسور ماشین‌های غول پیکری می‌ساختند تا از اصطکاک بار الکتریکی تولید کنند و در تعدادی از این ماشین‌های آغازین کره‌ای فلزی یا شیشه‌ای به کار می‌رفت که یک نفر با پارچه یا دست آن را می‌مالید. کره که باردار می‌شد می‌توانست جرقه تولید کند (که بار را تخلیه می‌کرد). بار تولیدشده می‌بایست سریع استفاده شود چون با گذشت زمان اندک اندک براثر رسانایی هوا نشت می‌کرد. در فن‌آوری‌های امروزی به ندرت از الکتریسیتهٔ ساکن یا جرقه استفاده می‌شود، هرچند موارد استثنایی هم وجود دارد. برای مثال، شمع اتومبیل، بنزینی را که به سیلندرهای موتور تزریق می‌شود آتش می‌زند.

مشکل اینجاست که الکتریسیتهٔ ساکن همیشه حضور دارد که مناسب نیست چون جرقه موادّ آتش‌زا را به آتش می‌کشد. یکی از حوادث ناگواری که الکتریسیتهٔ ساکن مسبب آن بود سقوط کشتی فضایی هیندنبورگ در لیکهورست نیوجرسی بود. هیندنبورگ کشتی فضایی بزرگی شبیه بالون بود که پس‌از پیمودن عرض اقیانوس اطلس در روز ۶ ماه می سال ۱۹۳۷ به لیکهورست رسید. این کشتی فضایی محتوی گاز هیدروژن بود که مادّهٔ بسیار آتش‌زایی است و پوشش کشتی نیز از مادّهٔ بسیار اشتعال‌پذیر ساخته شده بود. جرقهٔ الکترواستاتیکی زده شد و شعلهٔ مرگباری به وجود آورد که سبب کشته شدن ۳۵ نفر از مسافران این کشتی و یک نفر هم روی زمین شد.

حوادثی از این دست، به ویژه در ایستگاه‌های پمپ بنزین نیز رخ داده‌اند. جرقه‌هایی که در حین بنزین زدن اتومبیل‌ها تولید می‌شوند باعث آتش‌سوزی‌های فراوانی شده‌اند. تریلی‌هایی نیز که مخزن‌های زیرزمینی ایستگاه‌های پمپ بنزین را سوخت‌رسانی می‌کنند باید مراقب باشند چون بنزین می‌تواند هنگام عبور سریع از لوله‌ها براثر اصطکاک باردار شود. هرگاه بارهای زیادی جمع شوند احتمال وقوع جرقهٔ الکترواستاتیکی خواهد بود.

مشکل دیگری که الکتریسیتهٔ ساکن و جرقه به وجود می‌آورد آسیبی است که به وسایل حساس الکترونیکی می‌زند. افرادی که با وسایل الکترونیکی کار می‌کنند، پیش‌از این که به آن‌ها دست بزنند نخست باید رسانایی را لمس کنند تا بار الکترواستاتیکی‌شان تخلیه شود. هر «بار» آزادی از این مسیر تخلیه می‌شود.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۶۴ صفحه

حجم

۲٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۶۴ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان