دانلود و خرید کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ الیزابت کوبلر روس ترجمه مژگان جهانگیر
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ اثر مژگان جهانگیر

کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ

معرفی کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ

«همدلی با بیماران رو به مرگ» نوشته‌ی دکتر الیزابت کوبلر راس(۲۰۰۴-۱۹۲۶) است. این کتاب توضیحی است در مورد آن‌چه پزشکان، پرستاران و خانواده‌ها از بیماران رو به مرگ می‌آموزند. «همدلی با بیماران رو به مرگ» به مسائلی همچون ترس از مرگ، نگاه جامعه به مرگ و مراحل مواجه انسان بیمار با مرگ خویش و نقشی که دوستان و خانواده می‌توانند در این فرآیند ایفا کنند می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: مکانیسم‌های دفاع روانی که به کمک آن با مصایب زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. مدت زمانی که هر کسی از مکانیسم‌های فوق استفاده می‌کند،‌ متفاوت بوده، گاه این مکانیسم‌ها جای یکدیگر را گرفته و در مواردی حضور همزمان دارند. اما وجه اشتراک مراحل فوق، امیدواری است. همان‌طور که بچه‌های اردوگاه‌های کارِ‌ آلمان نازی، با تحمل شرایط ناگفتنی، چراغ امید را در دل‌های کوچک‌شان روشن نگه می‌داشتند. البته لازم به ذکر است که از میان ۱۵۰۰۰ کودک، فقط صد نفر زنده ماندند. پرده‌ی زرین خورشید چنان دلفریب است که دلم را به پرواز درآورده اما آسمان، غمگنانه فریاد می‌زند آری، به اشتباه خندیدم. هوای پرواز دارم،‌اما تا به کجا؟ در دلِ سیم‌های خاردار، گل می‌روید پس من نمی‌میرم. نکته‌ی تأثیرگذاری که از مصاحبه با بیماران رو به مرگ فهمیدیم، این بود که حتا واقع‌بین‌ترین آن‌ها احتمال ضعیفی برای درمان یا کشف داروی جدید و به نتیجه رسیدن تحقیقات در دقیقه‌ی نود قایل بودند. همین امیدهای لحظه‌ای، تحمل روزها،‌ هفته‌ها و ماه‌ها رنج‌وعذاب را ممکن می‌سازد. بیمار احساس می‌کند ورای دردورنج وی،‌ معنا و مفهومی وجود دارد و اگر بتواند اندکی بیشتر تاب بیاورد، به نتیجه‌ی مطلوب می‌رسد. گاه پرتو امیدی به دل بیمار می‌تابد که: شاید این‌ها کابوس باشد یا ممکن است یک روز صبح که از خواب بیدار می‌شود، به وی مژده بدهند که می‌خواهند داروی جدید و مؤثری را روی او ـ‌ به عنوان اولین بیمار ــ امتحان کنند.
والدین خردمند
استر یودر استراهان
دانشگاه آینده به مثابه سامانه علمی، اجتماعی و فنی
حسین ابراهیم آبادی
یک نخ سیگار
مهدی الهایم
آشنایی با هیوم
پل استراترن
غریبه و دریا
جمال الدین اکرمی
یوک
مصطفی برزوئی
دومین درس در جبر خطی عددی
مسعود حجاریان
تربیت بدنی عمومی
محمدعلی سلطانیان
من ام اس دارم
مریم پیمان
عروس بید
یوسف علیخانی
یک فیلم، یک جهان؛ اسکله
کریس دارک
نورترانسمیترها و نورومودولاتورها
اولیور فن بوهلن اوند هالیچ
ما خواندن را دوست داریم! ما ریاضی را دوست داریم!
گروه نویسندگان
شکوه شعر شیعی
کاظم ازری
نوروسایکیاتری ـ فصل ۱ ـ ۲ ـ بخش دوم
ساسان امیری گور
ژاکت
شکوه قاسم نیا
در جست و جوی معنای زندگی
هانا آرنت
رفع موانع ثروتمندشدن
کتایون بناساز
ویروس کرونا؛ کتابی برای کودکان
الیزابت جنر
مغز؛ داستان شما
دیوید ایگلمن
دستورالعمل عمومی پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونای جدید (کوئید۱۹)
جانگ ونگ هونگ
چکیده فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال
آرتور گایتون
بدن؛ راهنمای ساکنان
بیل برایسون
آناتومی بالینی اسنل (1) | تنه ، شکم، لگن و پشت
ریچارد اسنل
سطر به سطر مغز و اعصاب
کامران احمدی
آنچه باید درباره سرطان پستان بدانیم
زینب اشعری
شناخت و درمان سنگ کلیه
نجمه شمس‌پور
نسخه نویسی
پیام کشاورز چافجیری
آزمون پرانترنی (اسفند ۹۹)
کامران احمدی
مروری بر ژنتیک مولکولی
عزت عسگرانی
مرور سریع وکاربردی برانوالد با دکتر امیری (فصول۱۰ ـ ۱۱ ـ ۱۲)
سعید امیری پویا
سوالات ارتقا و بورد داخلی (۹۷ و ۹۸)
کامران احمدی
سطر به سطر پوست
کامران احمدی
گایدلاین قلب و عروق
تنسلی‌ راندولف هریسون
Medical Terminology: An Illustrated Guide 9th Edition اصطلاحات پزشکی: راهنمای تصویر ویرایش نهم (زبان اصلی)
Barbara Janson Cohen
آزمایش‌های رایج پزشکی به زبان ساده
محسن فارسی
ایمونولوژی پایه؛ فعالیت ها و بیماری های سیستم ایمنی
ابول کا. عباس
گایدلاین غدد و متابولیسم (هاریسون 2022 - سسیل 2022)
کامران احمدی

نظرات کاربران

رهگذر
۱۳۹۷/۰۵/۲۳

کتابی بسیار مهم برای نقد روشهای اشتباه مدرنیته در درمان بیماری ها وایجاد دیدی متفاوت تر نسبت به مرگ کتابی که باید خوانده شود تو این کتاب خانم راس با بیماران نزدیک به مرگ مصاحبه میکنه کسایی که برای بیماریشون هیچ

- بیشتر
Fateme Pakdaman
۱۴۰۲/۰۱/۰۳

خوندن این کتاب برای درک و مواجهه با مرگ خود و عزایزانمون خیلی کمک کنندی و چطور همدلی کردن با دیگران در زمان سوگ رو به خوبی نشون میده

کاربر 2703587
۱۳۹۹/۱۱/۰۸

اسم کتاب درست ترجمه نشده است

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۱۳)
احتمالاً در این حالت، فردِ برجسته، ثروتمند، موفق و کنترل‌گر، بدبخت‌ترین انسان است چرا که در شرف از دست دادن همه‌ی آن‌ چیزهایی است که یک عمر، مایه‌ی آسایش و رفاهش بوده‌اند. بیمارانی نظیر آقای «اُ»، نمی‌توانند بپذیرند که انسان‌ها، در پایان راه زندگی موقعیتی برابر دارند. آن‌ها تا آخر عمر با این حقیقت مبارزه کرده و اغلب، فرصت پذیرش فروتنانه‌ی مرگ را از دست می‌دهند
رهگذر
به منظور روشن‌تر شدن مطلب، از مثال کودک و کودک‌درون استفاده می‌کنم. کودک پنج‌ساله‌ای که مادرش را از دست می‌دهد، هم خود را برای مرگ مادر مقصر می‌داند و هم از این‌که او را تنها گذاشته، عصبانی می‌شود. به این ترتیب کودک هم عاشق مادر می‌ماند و هم به خاطر محرومیت از وجودش، به‌شدت از او بیزار می‌شود.
کاربر ۱۵۵۹۶۴۹
همه‌ی ما رؤیاهای نامعقولی داریم که در آن‌ها دو موقعیت متضاد همزیستی دارند ــ موقعیت‌هایی که در رؤیا پذیرفتنی هستند اما در بیداری غیرمنطقی و باورنکردنی‌اند.
Romina
جامعه، ناتوان از امیدبخشی و هدفمند کردن انسان‌ها، با انکار مرگ فقط موجب افزایش اضطراب آن‌ها شده و موجوداتی خشن و ویرانگر از آن‌ها ساخته که برای فرار از مرگ و رویارویی با آن دیگرکُشی می‌کنند.
کاربر ۱۵۵۹۶۴۹
دعای من نه برای تسکین دردهایم، که برای جرئت پیروزی بر آن‌ها باشد.
کاربر ۱۵۵۹۶۴۹
افرادی که برای ماندن در کنار بیمار رو به مرگ و حفظ سکوت معنادار، از توان و عشق کافی برخوردار باشند، پی خواهند برد که لحظه‌ی مرگ نه وحشتناک است و نه دردناک، بلکه توقف آرام عملکرد جسم انسان است. مشاهده‌ی مرگ آرام یک انسان، یادآور یکی از میلیون‌ها شهابی است که هر یک لحظه‌ای در آسمان پهناور درخشیده سپس برای همیشه در دل شب بی‌پایان گم می‌شود.
رهگذر
اگر همه‌ی افراد جامعه از مرگ بترسند و آن را انکار کنند، به‌جز به کارگیری دفاع‌های مخرب چه راهی برای‌شان باقی می‌ماند؟ جنگ‌ها، شورش‌ها و آمار فزاینده‌ی قتل و دیگر جرایم، احتمالاً ضعف بشر در پذیرش مرگ و رویارویی عزت‌مندانه با آن را نشان می‌دهد. شاید بهتر باشد با نگاهی انسانی‌تر، تلاش کنیم مرگ خود را باور کرده و بیاموزیم که با این رخداد غم‌انگیز و اجتناب‌ناپذیر، منطقی‌تر و بالغانه‌تر برخورد کنیم.
کاربر ۱۵۵۹۶۴۹
در زمان‌های قدیم هر مردی چشم در چشم با دشمن روبه‌رو می‌شد و عادلانه با او می‌جنگید. امروزه نظامی‌ها و غیرنظامی‌ها هیچ‌گونه شانسی برای آگاهی قبلی از زمان و هدف حملات نظامی ندارند. هر لحظه ممکن است هزاران نقطه هدف حمله قرار بگیرد و تخریب شود ــ مانند انفجار بمب در هیروشیما، استفاده از گازها و یا دیگر سلاح‌های شیمیایی که نامرئی و فلج‌کننده یا کشنده‌اند. در این جنگ‌ها انسان برای دفاع از حقوق و اعتقادات خود و یا امنیت و شرف خانوادگی‌اش نمی‌جنگد، بلکه جامعه به طور مستقیم یا نامستقیم جنگ را به زنان و کودکان تحمیل می‌کند ــ بی‌آن‌که امیدی به نجات آن‌ها باشد. شاید این همان نقش علم و فناوری در افزایش روزافزون ترس از مرگ و نابودی باشد.
کاربر ۱۵۵۹۶۴۹
کاری کن که دعای من نه برای دور ماندن از خطرها، که برای نهراسیدن از رویارویی با آن‌ها باشد.
کاربر ۱۵۵۹۶۴۹
اما همین پزشکان از ترس ابرو بالا انداختن همکاران‌شان، حاضر نبودند از چند ماه پیش از مرگ بیمار این کار را بکنند. می‌توان نتیجه گرفت که تمایل پزشکان به تأیید همکاران، در غفلت همگانی از درد و رنج بیماران مؤثر بوده است.
کاربر ۱۵۵۹۶۴۹

حجم

۲۳۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۸۶ صفحه

حجم

۲۳۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۸۶ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان