کتاب فرار از احساس گناه
خواندن نظراتمعرفی کتاب فرار از احساس گناه
«فرار از احساس گناه» نوشته سوزان کارل. آر. ان، پنج گام برای آزاد کردن خود از احساس گناه است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
آیا شما در ازدواجی گیر افتادهاید که لذتبخش و مناسب نیست؟ آیا احساس میکنید که در دام یک رابطه مرگبار افتادهاید؟ آیا دوستی ارزشمند دارید که نیروی حیات را از وجود شما میمکد؟ آیا زندگی شما تحت کنترل فرزندان نیازمند و محتاجتان است؟
آیا در شغلی گیر افتادهاید که از آن متنفر هستید؟ آیا نیازتان برای خوشایند واقع شدن نزد والدینتان باعث میشود که از استقلال سالم بهدور باشید؟
آیا خشنود کردن والدینتان باعث میشود که شما و همسرتان دچار کشمکش شوید؟ آیا بدون برنامهریزی حامله شدهاید و نمیتوانید تصمیمات مهمی در خصوص کاری که باید انجام دهید، بگیرید؟
اگر هر کدام از این موقعیتها زندگی شما را توصیف میکند، این کتاب میتواند به شما کمک کند. گیر کردن در یک رابطه دردناک و موقعیت آشفته یکسری از وقایع ناراحتکننده است. مثل آن است که در یک گرداب کشتیتان شکسته باشد. شما بهشدت ترسیدهاید و سرتان را بالای آب نگه داشتهاید، درحالیکه میچرخید و میچرخید.
کار ناتمام
شهربانو قهاری
ایجاد رابطهای صمیمانه؛ هفت رهنمود برای خلق روابطی عادی و گفتگویی بهترآلبرت آلیس
چگونه یک درمانگر موفق شناختی-رفتاری شوم؟فرانک ویلز
زنانی که بسیار نگراناندهالی هزلت استیونز
پذیرش واقعیت (درسهایی برای زندگی، ازدواج و خانواده)فیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
تاب آوری در کودکانتریش هارپر
جعبه سیاه اینستاگرامحسین نصیری
رهبران تحول گرا و کارآفرین چگونه رهبری می کنند؟دیوید رابنستین
چه اتفاقی برایت افتاده؟اپرا وینفری
مدیریت و تجارت به سبک شیائومیلی وانکیانگ
خوندم نکات خوبی 👌 داشت کتابی که انسان به تلاطم ودرگیری با خودش میکشونه وباید مواظب بود وبا دقت خوند که دچار مشکل نشد به نظر من لازم بذکره بیشتر مثال ها حول محور طلاق و طلاق گرفتن یا نگرفتن بود.
کتاب فوق العاده ای بود بسیار کاربردی و اثر گذار پیشنهاد میکنم کسانی که مسولیت بیش از حد به عهده میگرند یا انها که همیشه خود را سرزنش میکنند مطالعه کنند.
این کتاب درباره احساسی صحبت می کنه که اگر چه همه تجربه کردیم اما کمتر برامون مهم بوده.و کمک میکنه تا خودمون رو از زاویه جدیدی ببینیم. کتاب خوبی . بخونید.
سلامدوستان اینکتاب خیلی خوبه اگه با نه گفتن به دیگران و احساسات اونها دغدغه دارید ،شدیدا توصیه میشه
اگه همیشه در هر ماجرایی خودتونو مقصر میدونید حتما حتما این کتاب را بخونید خیلی کمکتون میکنه که بفهمید در هر ماجرایی چندین نفر مقصرند نه فقط شما. یکی از بهترین کتابهایی بود که در این زمینه خواندم